- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #5.441
Ay çok sevindim ya hala rüyada gbiyim Ne zamn kese görünür biliyomusun cnmÇok iyi bence değerin cnm, sıra keseyi görmekte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sevindim ya hala rüyada gbiyim Ne zamn kese görünür biliyomusun cnmÇok iyi bence değerin cnm, sıra keseyi görmekte :)
6. haftada çağırıyorlar cnm, 5 tede görünebilir :)Ay çok sevindim ya hala rüyada gbiyim Ne zamn kese görünür biliyomusun cnm
Ay inşşş canım inşallah yaCanım bence sayı önemli değil. Benim 6 toplanmıştı düşün. Kaliteli olsunlar inşAllah..bence 11 çok iyi bi sayı, 5. Güne kadar giderler
2 hafta sonra fln ozman iyiymis6. haftada çağırıyorlar cnm, 5 tede görünebilir :)
canım siz hangi tüp bebekte yaptırdınız2 hafta sonra fln ozman iyiymis
Bursa uludağ üniversitesinde cnmcanım siz hangi tüp bebekte yaptırdınız
hayırlı olsun kaçıncı denemende oldu ben aslında antalya düşünüyordum bakalımBursa uludağ üniversitesinde cnm
2.denememde oldu çok şükür cnm antalyada mi oturysn inşallah hayrsyla sende hamile kalirsnhayırlı olsun kaçıncı denemende oldu ben aslında antalya düşünüyordum bakalım
Oy ne güzel ya sağlıkla gelsin annesikızlar bnm bir kızım olucakmis çok mutluyumsizlerin de belli oldumu?
Canımmm tebrik ederim, kız evlat bambaşka bir şey :) şuan arkadaşım benim evde :) bizim daha belli olmadı, haftaya söyler heralde kesin.kızlar bnm bir kızım olucakmis çok mutluyumsizlerin de belli oldumu?
çok teşekkür ederim cnm inşallah sağlıkla alırız kucagimizaOy ne güzel ya sağlıkla gelsin annesi
evet yaa kız erkek farketmez ama kizim olsun çok istemiştimCanımmm tebrik ederim, kız evlat bambaşka bir şey :) şuan arkadaşım benim evde :) bizim daha belli olmadı, haftaya söyler heralde kesin.
Amin cnmçok teşekkür ederim cnm inşallah sağlıkla alırız kucagimiza
evet yaa kız erkek farketmez ama kizim olsun çok istemiştim
hayırlı olsun cnm :)kızlar bnm bir kızım olucakmis çok mutluyumsizlerin de belli oldumu?
Gittim cnm gördüm çok şükür kalp atışları içinde perşembe günü gitcemB bebegim-gel kese görmeye gittinmi cnm?
sevindim cnm hayırlı olsun, bak diğer kızlar 4 aylık oldu bile sende yakında cinsiyetini söylersin :)Gittim cnm gördüm çok şükür kalp atışları içinde perşembe günü gitcem