• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

kizlar selam, 4 martta negatifi aldim ilk denememdi. 10 martta adet oldum bir sonraki adette ikinci tedaviye baslanacak her sey yolundaysa. yeni adet tarihimde nisanin ilk haftasi gibi görünüyor gecikme olmazsa. ama bende son iki üç gündür inanilmaz bel ağrısı var göğüslerimde hafif hassaslasti.vaktinden önce adet mi olucam acaba. 13 martta adetim bitiginden beri denemeler yapiyoruz o sürede tutturduysak bu kadar erken belirti olmaz di mi? herkes gec adet oldum diyor ben sanki daha erken olacak gibi sanci cekiyorum. kafam karisti ya

IMG-20170324-WA0008-1.jpg
arkadaşlar fikirlerinize muhtacım bu benim kizkardesimin tahlil sonuçları 2 senedir bebek bekliyor olmuyor Rabbim onada isteyen herkesede nasip etsin inşallah bu tahlilleri dün yapmış adeti 5 gündür geçiyor niye beta hcg ne bakmadın dedim ne bilim abla artık içimden gelmedi dedi sizce bu değerler hamilelikle alakalı olabilir mi

Hadi hayırlısı canım, sımsıkı tutunsun bebeğin inşAllah.. güzel haberini bekliyoruz canım
Merhaba oncelikle hayirli olsun. Benim esimde yuzde yuz hareketsiz sperm sorunu var 4 defa tup bebek denedik olmadi. Acaba siz hangi dr. Tedavi oldunuz esiniz tup bebek oncesi tedavi gordumu yada vitamin kullandimi. Cok soru sordum kusura bakmayin ama gercekten cok zor durumdayim sanki tedavisi var ama biz yanlis yerdeymisiz gibi geliyor esim burdaki dr gitti fakat hic biri ilac vermeden direk tup bebek dediler oda olmadi. Yardimci olursaniz sevinirim simdiden coook tesekkur ederim

Merhaba oncelikle hayirli olsun. Benim esimde yuzde yuz hareketsiz sperm sorunu var 4 defa tup bebek denedik olmadi. Acaba siz hangi dr. Tedavi oldunuz esiniz tup bebek oncesi tedavi gordumu yada vitamin kullandimi. Cok soru sordum kusura bakmayin ama gercekten cok zor durumdayim sanki tedavisi var ama biz yanlis yerdeymisiz gibi geliyor esim burdaki dr gitti fakat hic biri ilac vermeden direk tup bebek dediler oda olmadi. Yardimci olursaniz sevinirim simdiden coook tesekkur ederim
Özel msj attım

Yenidunya3 Yenidunya3 cnm nasıl gidiyor mide bulantilarin devam ediyormu hala?
İyi çok şükür canım dün kontrol vardı. Kesin olmamakla beraber bir kız bir oğlan dedi. Nasip artık. Bulantı devam, hersabah kusuyorum fix, arabada kusuyorum. Sen nasılsın? Diğer topiğede uğrasaba. Tüp bebekle 2017 ekim anneleri. Altlarda görürsün

İyi çok şükür canım dün kontrol vardı. Kesin olmamakla beraber bir kız bir oğlan dedi. Nasip artık. Bulantı devam, hersabah kusuyorum fix, arabada kusuyorum. Sen nasılsın? Diğer topiğede uğrasaba. Tüp bebekle 2017 ekim anneleri. Altlarda görürsün
Canım kesin cinsiyeti ne zaman belli olur 11 hafta 2 günlükken belli olurmu mesela

emily07 emily07 nasılsın canım gittin mi 1 nisanda olan kontrolüne
merhaba canım evet gittim.11+4 olmuş. Ense ölçümü ve burun ölçümünü yaptı. Şükür bir sorun yok. İkili testi yaptırmadım. Zaten doktorum ense ölçümü%75 sonuç veriyor kanla beraber %85 oluyor. aldırmayacaksan hiç yaptırma. 20.haftada detaylı ultrason yaptır dedi. tamam dedim. bazı ilaçları kestirdi. demir hapı verdi. 15 nisanda kontrole gidicem. sen kontrol ne zmaandı

Back