• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

merhaba canım evet gittim.11+4 olmuş. Ense ölçümü ve burun ölçümünü yaptı. Şükür bir sorun yok. İkili testi yaptırmadım. Zaten doktorum ense ölçümü%75 sonuç veriyor kanla beraber %85 oluyor. aldırmayacaksan hiç yaptırma. 20.haftada detaylı ultrason yaptır dedi. tamam dedim. bazı ilaçları kestirdi. demir hapı verdi. 15 nisanda kontrole gidicem. sen kontrol ne zmaandı
Bir sorun olmamasına çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz gider Rabbim tamamına erdirsin inşallah bende bugün gittim çok şükür iyiydi durumu bin şükür bugün tam 11+2 ama ultrasonda 12 haftalık çıkıyor boyu 5 buçuk santim çok hareketli maşallah durmadan dönüyordu ayaklarını ellerini parmaklarını hepsini gördüm hatta bir keresinde yüzünü bize döndü göz yerleri çok netti böyle hatta ufak bi uzaylıya benziyor kurban olduğum haftaya pazartesi tekrar gidecem 11 haftalık olmasına rağmen doktora cinsiyetini sordum daha çok erken dedi ama bacakları baya açık olduğu için bakim dedim benim tahminimce kız gibi ama kocaman bir soru işareti dediğim gibi cinsiyeti için çok erken dedi sana hiç cinsiyet ten bahsettimi

Bir sorun olmamasına çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz gider Rabbim tamamına erdirsin inşallah bende bugün gittim çok şükür iyiydi durumu bin şükür bugün tam 11+2 ama ultrasonda 12 haftalık çıkıyor boyu 5 buçuk santim çok hareketli maşallah durmadan dönüyordu ayaklarını ellerini parmaklarını hepsini gördüm hatta bir keresinde yüzünü bize döndü göz yerleri çok netti böyle hatta ufak bi uzaylıya benziyor kurban olduğum haftaya pazartesi tekrar gidecem 11 haftalık olmasına rağmen doktora cinsiyetini sordum daha çok erken dedi ama bacakları baya açık olduğu için bakim dedim benim tahminimce kız gibi ama kocaman bir soru işareti dediğim gibi cinsiyeti için çok erken dedi sana hiç cinsiyet ten bahsettimi
maşallah. benimde önden gidiyor.11+1 olması gerekiyordu 11+4 gözüktü ultrasonda. cinsiyetini sordum görünmüyor dedi. 15 nisanda belli olabilir dedi. Sağlıkla olsunda farketmez ama insan merak ediyor.boyu 4.80cm olmuş benimde. Dün ilk defa 2 tane zıbın aldım. Ha bu arada perşembe günü mutlaka sabah a101 re git. bebek küveti seti geliyor. kocaman ve çok uygun. kaçırma derim.

Adsız.jpg

birde bana güneş kremi ve çatlak kremi önerdi. onlara bakıyorum alacam. sanada önerdimi

birde bana güneş kremi ve çatlak kremi önerdi. onlara bakıyorum alacam. sanada önerdimi
Yok canım bana önermedi güneş kremi ama vitamin hapimi değiştirdi bide kan ilacı yazicam sonra dedi bide bugün bana ikili test yapalım dedi hayır yaptırmak istemiyorum dedim neden dedi sonuç benim için birşey değiştirmeyecek dedim oda benden imza istedi işte bebeğimle ilgili tüm sorumluluk bana ait diye imzamı attım bebeğin ense kalınlığina baktı gayet iyi dedi çok şükür yaa Rabbim acılarını dertlerini göstermesin inşallah

Yok canım belli olmaz daha erken. Kızımda 12. Haftada erkek demişlerdi sonraki ay kız olduğu anlaşıldı. O yüzden ben pek güvenmiyorum bu aylarda.
Anladım canım sağlıklı olmasının yanında cinsiyeti tabiki önemli değil 13. Haftada alttan ultrasonla net söylerim dedi ama şuanda 11+2 benim tahminimce kız olabilir dedi ama kesin değil sadece tahmin değişmesi çok yüksek dedi bu haftalarda ama şöyle birşeyde var ben şuan 11+2 yim ama crl sine göre 12 haftalık

İyi çok şükür canım dün kontrol vardı. Kesin olmamakla beraber bir kız bir oğlan dedi. Nasip artık. Bulantı devam, hersabah kusuyorum fix, arabada kusuyorum. Sen nasılsın? Diğer topiğede uğrasaba. Tüp bebekle 2017 ekim anneleri. Altlarda görürsün
Canım ben bugün test yaptm hamileyim çok şükür bin şükür Rabbime:dua:

Canım gerçekten çok uygun ama benim istediklerim set halinde şu içinde küçük bebekler için file varya onlardan almayı düşünüyorum nasip olursa
o fileyi ayrıca alıp bunada takabiliyorsun canım. bende alıcam ondan. zaten o file tek satılıyor

İyi çok şükür canım dün kontrol vardı. Kesin olmamakla beraber bir kız bir oğlan dedi. Nasip artık. Bulantı devam, hersabah kusuyorum fix, arabada kusuyorum. Sen nasılsın? Diğer topiğede uğrasaba. Tüp bebekle 2017 ekim anneleri. Altlarda görürsün
canım bnde mide bulantilarim azaldı ama hala sabah akşam devam ediyor 4.aydan önce gecmicek galiba...benimde doktor 18 insana randevu verdi ama ben cumartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım söyler belki cinsiyetini hayırlı ne işe o olsun tabiki

canım bnde mide bulantilarim azaldı ama hala sabah akşam devam ediyor 4.aydan önce gecmicek galiba...benimde doktor 18 insana randevu verdi ama ben cumartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım söyler belki cinsiyetini hayırlı ne işe o olsun tabiki
Amin canım hepimiz için inşAllah.. cinsiyet belli olunca yaz mutlaka :)

Kızlar maşallah Bebişler büyümüş darısı bizlere inş.bugün opu işlemi yapıldı.11 tane yumurta toplandı bakalım inşşşş güzel sonuçlar olur biraz morelim bozuldu az gibi sanki 2013 yılında 31 tane toplanmıştı bayagı düşmüş sayı

Kızlar maşallah Bebişler büyümüş darısı bizlere inş.bugün opu işlemi yapıldı.11 tane yumurta toplandı bakalım inşşşş güzel sonuçlar olur biraz morelim bozuldu az gibi sanki 2013 yılında 31 tane toplanmıştı bayagı düşmüş sayı
Canım bence sayı önemli değil. Benim 6 toplanmıştı düşün. Kaliteli olsunlar inşAllah..bence 11 çok iyi bi sayı, 5. Güne kadar giderler

Back