- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.381
Eskide kaldı derken yani bana da yapıldı faydali oldu mu bilmem zatenben onu doktoruma sormuştum bana tepkili bir ses tonu hangi devir de yaşıyorsun eskide kaldı onlar demişti. ama işe yarayanınıda gördüm yarayamanınıda
özel birşey yapılmıyor. tutunmasını sağlamak için ilaçlar veriyorlar.Eskide kaldı derken yani bana da yapıldı faydali oldu mu bilmem zaten
Ondan sonra bi kimyasal gebligim olustu.
Altarnatif olarak hangi yontemler deneniyor?Yani embriyo tutunmasi icin vs
Sizin embriyo transfer dondurulmus muydu yoksa taze mi transfer edildi.özel birşey yapılmıyor. tutunmasını sağlamak için ilaçlar veriyorlar.
Benim dondurulmustu. Dondurulmus daha iyi rahim dinlenmis oluyor. Benim 3 kez transfer oldu ucundede dondurulmustu ve tutundu. Genetik testi sadece kendime ve esime yaptim. Temiz ciktigi icin embriyoya yapmadim.Sizin embriyo transfer dondurulmus muydu yoksa taze mi transfer edildi.
Birde embriyo genetik test yapildi mi .
Yeni tedavimde kafam karisik .Dondurlma olayı ve test icin .Sizin doktorunuz ne òneriyor ?Ne yaptiniz
Benim doktirum dondurulmus tarafdari tutunma orani daha yuksekmis. Taze transfer yapmıyor. Genetik teste gelince benden ve esimden tedavi öncesi genetik test istedi. Onu ben ozel bir labaratuvarda yaptirdim.15 gunde cikti. Temiz ciktigi icin pgt yaptırmadim. Ama bir sorun ciksaydi embriyoya genetik test yaptiracaktikSizin embriyo transfer dondurulmus muydu yoksa taze mi transfer edildi.
Birde embriyo genetik test yapildi mi .
Yeni tedavimde kafam karisik .Dondurlma olayı ve test icin .Sizin doktorunuz ne òneriyor ?Ne yaptiniz
Ben 4 tüp bebek yaptırdım. Hepsinde 5.gün embriyosuydu ve dondurulmuştu. 4 de tutuduEskide kaldı derken yani bana da yapıldı faydali oldu mu bilmem zaten
Ondan sonra bi kimyasal gebligim olustu.
Altarnatif olarak hangi yontemler deneniyor?Yani embriyo tutunmasi icin vs
Esim ve ben genetik test temiz cikti.Bizde de tek yumurta oluyr onun icin embryo gen. test yapmayabiliriz sanirim.Ben 4 tüp bebek yaptırdım. Hepsinde 5.gün embriyosuydu ve dondurulmuştu. 4 de tutudu
Hiçbirşeyin garantisi yok burada pgt yöntemi ile hamile kalan biri8 haftalıkken bebeğini kaybetti. Kalbi durdu. Nasip bence. Rabbim nasip edecek nasipte varsa olur. Benim bildiğim hiçbir önlem alınmıyor.Esim ve ben genetik test temiz cikti.Bizde de tek yumurta oluyr onun icin embryo gen. test yapmayabiliriz sanirim.
Tek yumurta old. Icin dondurmak da onermiyor doktor?
Pgt saglam cikmadigi taktirde gelecek tedavilerde önlem aliniyor mu?Yani bir cozum tedavi vs?
cnm bnde 6.haftadan beri mide bulantısı yaşıyorum hemde çok fena gece bile uyuyamiyorum bulantıdan yemek yiyemiyorum hiçArkadaşlar nasılsınız. Bugün sabah aç karnına su içmemle banyoya koşmam bir oldu. Ömrümde ilk defa kustum. Çok garip hissetim. İnşallah devam etmez
Hamile kalırsam en korktuğum şey bu mide bulantısı benm midem normlde de çok hassas herşeye bulanır inşallah bir an önce geçer cnm bulantı hapı iciyormusun doktra soylednmicnm bnde 6.haftadan beri mide bulantısı yaşıyorum hemde çok fena gece bile uyuyamiyorum bulantıdan yemek yiyemiyorum hiç
Valla canım çokda iyi gitmiyor bulantılardan. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Gün boyu bulantı ve kusma oluyor. 5 kilo verdim. Geçmesini bekliyorum biran önce. İlaçlarda etki etmiyor bu sefer. İkiz olduğundan belki, şuana kadar keyfini çıkaramadım ben hamileliğinYenidunya3 cnm hamilelik nasıl gidiyor bebişler iyidir inşallah bu arada benm transfer cuma günü olcak 24 ünde hayrsyla inşallah herşey yolunda gider bu sefer
inşallah sende olmaz bulantı gerçekten soylerlerdide bu kadarını tahmin etmezdim çok. zormuş koku almak istemiyorum elimde posetle gezer oldum ilaç vermedi doktorum geçirmez zaten doğal dedi sadece gaviskon verdi oda mide yanması içinHamile kalırsam en korktuğum şey bu mide bulantısı benm midem normlde de çok hassas herşeye bulanır inşallah bir an önce geçer cnm bulantı hapı iciyormusun doktra soylednmi
Ah cnm ya kıyamam vlla şu bulantıdan çok korkarm bende 12 haftalık olmuşun inşallah bir an önce geçer bulantın snra keyfini çıkarırsin cnm. Amin cnm inşallah yazarm tabiki bide benm iki tane embriyom var ikisinide koydurmak istiyorm ben zayfim bide ikiside tutarsa kaldırabilirmiyim :))Valla canım çokda iyi gitmiyor bulantılardan. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Gün boyu bulantı ve kusma oluyor. 5 kilo verdim. Geçmesini bekliyorum biran önce. İlaçlarda etki etmiyor bu sefer. İkiz olduğundan belki, şuana kadar keyfini çıkaramadım ben hamileliğin
Seninde transferin hayırlı olur inşAllah ve bebeğine kavuşursun canım. Rabbim inşAllah nasip eder, sonucu yazmayı unutma :))
İnşallah cnm seninde bir an önce geçer ya gerçekten Rabbim sabır versin sürekli süren bulantı ve kusmaya dayanamıyorum enfeksiyon kapmistim ileri derecede 1 hafta hastanede yattim hep istifra hiç bişey yiyememistim çok zor gerçekten insllh gecer bir an önceinşallah sende olmaz bulantı gerçekten soylerlerdide bu kadarını tahmin etmezdim çok. zormuş koku almak istemiyorum elimde posetle gezer oldum ilaç vermedi doktorum geçirmez zaten doğal dedi sadece gaviskon verdi oda mide yanması için
Ayy canım bende aynı senin gibiyim, yeminle 3 aydır mahvoldum. Geçmiyorda. İlaçda fayda etmiyor. Doktor metpamid ve gaviskon verdi banada ama nafileinşallah sende olmaz bulantı gerçekten soylerlerdide bu kadarını tahmin etmezdim çok. zormuş koku almak istemiyorum elimde posetle gezer oldum ilaç vermedi doktorum geçirmez zaten doğal dedi sadece gaviskon verdi oda mide yanması için
İnşAllah geçer canım. Benim 2 koyulmuştu ikiside tuttu. Bazen keşke tek deseydim dedim açıkcası. Eşimde kızdı git aldır o zaman birini diye. Ama ya o 1 tanede tutmasaydı? Çok şükür ikiside benimle sadece endişeleniyorum gebelik zor geçiyor diye. Rabbim yardım edecektir bir şekilde. Kızımda da 2 koyulmuştu ama tek kızım tutundu. İnsan risk alamıyorAh cnm ya kıyamam vlla şu bulantıdan çok korkarm bende 12 haftalık olmuşun inşallah bir an önce geçer bulantın snra keyfini çıkarırsin cnm. Amin cnm inşallah yazarm tabiki bide benm iki tane embriyom var ikisinide koydurmak istiyorm ben zayfim bide ikiside tutarsa kaldırabilirmiyim :))
Haklısın cnm bende ikisinide koydurcam Rabbim bizim iÇin en hayrlisini bilirAyy canım bende aynı senin gibiyim, yeminle 3 aydır mahvoldum. Geçmiyorda. İlaçda fayda etmiyor. Doktor metpamid ve gaviskon verdi banada ama nafile5 kilo verdim. Bazı anne adayları da belirtim yok diye sızlanıyor. Kusmak kadar berbat birşey yok.
İnşAllah geçer canım. Benim 2 koyulmuştu ikiside tuttu. Bazen keşke tek deseydim dedim açıkcası. Eşimde kızdı git aldır o zaman birini diye. Ama ya o 1 tanede tutmasaydı? Çok şükür ikiside benimle sadece endişeleniyorum gebelik zor geçiyor diye. Rabbim yardım edecektir bir şekilde. Kızımda da 2 koyulmuştu ama tek kızım tutundu. İnsan risk alamıyor
Ayy canım bende aynı senin gibiyim, yeminle 3 aydır mahvoldum. Geçmiyorda. İlaçda fayda etmiyor. Doktor metpamid ve gaviskon verdi banada ama nafile5 kilo verdim. Bazı anne adayları da belirtim yok diye sızlanıyor. Kusmak kadar berbat birşey yok.
kesinlikle çok zor artık yemek istiyorum çok sevdiğim şeylerden tat almak istiyorum neyseki bigün geçicek az kaldı bebeğimiz iyi olsun yeter .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?