• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

merhaba canım. şükürler olsun iyiyim. bir iki gündür mide bulantım oluyor. ama kusacak kadar değil. c.tesi günü kontrolum var korkuyorum kötü birşey olacak diye. sen nasılsın canım
Bende iyiyim şükür benimde cumartesi günü kontrolüm var ALLAHIN izniyle bende başlarda hep korkuyordum her gün hastahaneye gidip bebeği görmek istiyordum ama artık alıştım sonuçta Rabbim onu bana nasip ettiyse inşallah hicbirsey olmaz bu iki haftadır çok rahatım bu konuda çok şükür sende korkma sürekli Rabbimin ismini zikret El-Mubdiu inşallah bişey olmaz

Bende iyiyim şükür benimde cumartesi günü kontrolüm var ALLAHIN izniyle bende başlarda hep korkuyordum her gün hastahaneye gidip bebeği görmek istiyordum ama artık alıştım sonuçta Rabbim onu bana nasip ettiyse inşallah hicbirsey olmaz bu iki haftadır çok rahatım bu konuda çok şükür sende korkma sürekli Rabbimin ismini zikret El-Mubdiu inşallah bişey olmaz
Aslında bende rahatim. Hastane randevum yaklaştığında huzursuz oluyorum. Diğer kayıplarımi hep kontrole gittigimde ogrendim. Sanırım onun etkisini üzerimden atamadim. Sen kalp atisini duyduktan sonta tekrar gittinmi

Aslında bende rahatim. Hastane randevum yaklaştığında huzursuz oluyorum. Diğer kayıplarımi hep kontrole gittigimde ogrendim. Sanırım onun etkisini üzerimden atamadim. Sen kalp atisini duyduktan sonta tekrar gittinmi
Seni çok iyi anlıyorum canım bende yaşadım yaşadığın acıyı Rabbim bir daha yaşatmasın sanada hickimseyede banada inşallah ben kalp atışını tam 6 haftalık ken duydum çok şükür 7 haftanın içindeyken lekelenmelerim olduğu için 2 defa da daha 7. Haftam dolmadan gittim birde en son cumartesi günü gittim o zaman tam 8 haftalık dedi doktor boyu maşallah bir buçuk santimi geçti kalbide 160 larda dedi doktorum bin şükür darısı isteyen herkesin başına inşallah şimdi artık cumartesi günü gidecez kontrole bakalım hakkımızda hayırlısı yavrum o zaman ALLAHIN izniyle tam 9 haftalık olacak

Sen ne zaman gittin en son bebişin durumu nedir

Sen ne zaman gittin en son bebişin durumu nedir
Sen hemen hemen her hafta gitmissin. 7+1 de gittim. Durumu iyiydi. 1cm olmustu. Herseyi normal dedi doktor. Saglikli bir gebelik yasiyorsun dedi.Ikinci bir kese daha gözüktü. Ici bos dedi. Bir dahaki geldiginde gozukmez dedi. Progestan verdi. Kese gec gözüktü ikinci olan acaba gec tutunmus olabilirmi.

Canım şuan için çok kötü geçiyor benim. Durmadan kusuyorum, zevk almıyorum hiç birşeyden :KK43:

Hakkında hayırlısı olsun canım ya :KK43: 6 ay fazla değilmi? 1-2 adet bekleniliyor sanıyordum ben
canım üniversite olduğu için çok bekletiyorlar belki 6 aydan daha fazla da sürebilir

C
Sen hemen hemen her hafta gitmissin. 7+1 de gittim. Durumu iyiydi. 1cm olmustu. Herseyi normal dedi doktor. Saglikli bir gebelik yasiyorsun dedi.Ikinci bir kese daha gözüktü. Ici bos dedi. Bir dahaki geldiginde gozukmez dedi. Progestan verdi. Kese gec gözüktü ikinci olan acaba gec tutunmus olabilirmi.
Çok şükür canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah ama o ikinci kese olayı senin dediğin gibi olabilir belki geç döllenme olmuştur haber et olurmu Ayy hadi hakkında hayırlısı belki ikiz bebiş tir

C

Çok şükür canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah ama o ikinci kese olayı senin dediğin gibi olabilir belki geç döllenme olmuştur haber et olurmu Ayy hadi hakkında hayırlısı belki ikiz bebiş tir
C.tesi saat 11 de randevum. Çıkınca yazarım. Sende haber et. C.tesi benim 9+1 oluyor

C.tesi saat 11 de randevum. Çıkınca yazarım. Sende haber et. C.tesi benim 9+1 oluyor
Tamam canım benimde cumartesi günü randevum bende çıkınca yazarım benimde cumartesi günü 9 haftalık oluyor inşallah ne diyim 39. Haftayı sağ salim görürüz inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Arkadaşlar mrb uzun bir aradan sonra mrb 9+1 günlük hamileyim ve dünden beri ara ara kahverengi leleler geliyor dün doktorum proluton iğne yaptırmamı söyledi yaptırdım bugünde rapor aldım işe gitmedim dinleniyorum umarım bişey olmaz

Arkadaşlar mrb uzun bir aradan sonra mrb 9+1 günlük hamileyim ve dünden beri ara ara kahverengi leleler geliyor dün doktorum proluton iğne yaptırmamı söyledi yaptırdım bugünde rapor aldım işe gitmedim dinleniyorum umarım bişey olmaz
inşallah olmaz canım, dualarımız seninle

ikili test yaptıran varmı. yatırdıysanız nasıl değerlendirme yapıyorlar bilgi verebilecek varmı

ikili test yaptıran varmı. yatırdıysanız nasıl değerlendirme yapıyorlar bilgi verebilecek varmı
Canım diğer grubumuzda iki arkadaş bugün yaptı güzel sonuçlar almışlar istersen gelip kendin sorabilirsin nasıl bir süreçten geçmişler

Canım diğer grubumuzda iki arkadaş bugün yaptı güzel sonuçlar almışlar istersen gelip kendin sorabilirsin nasıl bir süreçten geçmişler
paylaştığım linki okuyunca yaptırmamayı düşünüyorum. ense kalınlığına baktırırım sanırım sadece. sen yaptıracakmısın

Back