Aaaa neyse sonuç da pozitif olsun da ikimziinde ortak noktamız tam olsunAhahha o olacakti ama bir arkadaşım Remzi beye referans oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2021 YILI KASIM AYI TÜP BEBEK DÜŞÜNENLER ( İSTANBUL BAHÇECİ FULYA DOKTOR ÖNERİSİ )
- Konu Sahibi vera_vera
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Bal damlıyor agggzindannnn ⚘Aaaa neyse sonuç da pozitif olsun da ikimziinde ortak noktamız tam olsun
- 19 Haziran 2020
- 94
- 699
- 43
- 36
hep birlikte doğum zamanlarımızıda konuşmak nasip olsunYaşım 31
5 senelik evliyim ama cocuk istemedik ,
Eşim de öyle evlenir evlenmez cocuk kafasında olmadık yani planlı yaşamayı seviyoruz biraz.
Pandemide işten ayrılınca denemeye başladık olmayınca sağlık sektöründeyiz ikimizde az cok fikir sahibiyiz gidelim dedik
Sorunumuz yok herşey normal cikti demek ki böyle bir sürece ihtiyacımız var dedik yola girdik bakalim nasipte ne var
- 19 Haziran 2020
- 94
- 699
- 43
- 36
tedavi süreç nasıl geçti peki transferden sonra nasıldınız neler yaptınız çok ilaç kullandınız mıEvet, Güvenç Bey ile yola devam ettik. Transfer oldum, pozitifi gördüm. kese için bekliyorum.
Tedavi oncesi yumurta toplama icin ilk kontrolumde (adetin 2. gunu) bir yumurtamin digerlerinden daha buyuk oldugunu, istersem bir sonraki ay baslayabilecegimizi, baslarsak 4.gun kontrolunde bu yuumrtanin asiri buyumesi durumunda bu ayi iptal etmemiz gerekebilecegini en bastan anlatti. Biz de baslamak istedik ve sorunsuz atlattik opu surecini. Yani bir olumsuz ihtimal goruyorsa hemen gordugu an soylemesi benim acimdan cok iyiydi. Transferlerde de oldukca iyi gecti. Bir kadin dogum ilaci yan etki yaptigi icin dogal siklus takibi yaptik. Bu surecte transfere 1 hafta kalana kadar folik asit haric ilac kullanmadim. 1 hafta kala prednol,progestan ve coraspin basladik. Transferden sonra da progestan ve coraspin fitile, folik asite devam ettik. Baska ilac kullanmiyorum. Transferden sonra yarim saat 40 dk yattim. Ertesi gun ucakla evime dondum. Yatmana gerek yok, normal hayatina don. Agir Spor yapma, yuruyus yap. Strese girme,normal hayatina don dedi. Oyle yaptim. Kopegim var, yuruyuse cikiyorum. Egilip kakasini vs almam gerekiyor. Yemegimi, temizligimi yaptim kendimi yormadan hirpalamadan. Agir kaldirmadim sadece.tedavi süreç nasıl geçti peki transferden sonra nasıldınız neler yaptınız çok ilaç kullandınız mı
- 19 Haziran 2020
- 94
- 699
- 43
- 36
yumurta toplamadan önce yumurta büyütmek için iğne ilaç kullandınız mı peki o göbek iğneleri için ağrılı süreç diyorlarTedavi oncesi yumurta toplama icin ilk kontrolumde (adetin 2. gunu) bir yumurtamin digerlerinden daha buyuk oldugunu, istersem bir sonraki ay baslayabilecegimizi, baslarsak 4.gun kontrolunde bu yuumrtanin asiri buyumesi durumunda bu ayi iptal etmemiz gerekebilecegini en bastan anlatti. Biz de baslamak istedik ve sorunsuz atlattik opu surecini. Yani bir olumsuz ihtimal goruyorsa hemen gordugu an soylemesi benim acimdan cok iyiydi. Transferlerde de oldukca iyi gecti. Bir kadin dogum ilaci yan etki yaptigi icin dogal siklus takibi yaptik. Bu surecte transfere 1 hafta kalana kadar folik asit haric ilac kullanmadim. 1 hafta kala prednol,progestan ve coraspin basladik. Transferden sonra da progestan ve coraspin fitile, folik asite devam ettik. Baska ilac kullanmiyorum. Transferden sonra yarim saat 40 dk yattim. Ertesi gun ucakla evime dondum. Yatmana gerek yok, normal hayatina don. Agir Spor yapma, yuruyus yap. Strese girme,normal hayatina don dedi. Oyle yaptim. Kopegim var, yuruyuse cikiyorum. Egilip kakasini vs almam gerekiyor. Yemegimi, temizligimi yaptim kendimi yormadan hirpalamadan. Agir kaldirmadim sadece.
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Ben hiç bir ağrı duymadim kendi adımayumurta toplamadan önce yumurta büyütmek için iğne ilaç kullandınız mı peki o göbek iğneleri için ağrılı süreç diyorlar
Sadece adet olacağımız zaman ki şeyleri hissettim göğüsler hassaslasti kasiklar hafif hassaslasti o kadar
Ignelerde acıtmıyor ilac da yakmıyor
- 19 Haziran 2020
- 94
- 699
- 43
- 36
ayyyy ALLAH güzel haberler vermemi nasip etsin benimde çok heyecanlı süreç ben daha gitmeden konusu açılınca kalbim ağzımda atıyor.Ben hiç bir ağrı duymadim kendi adıma
Sadece adet olacağımız zaman ki şeyleri hissettim göğüsler hassaslasti kasiklar hafif hassaslasti o kadar
Ignelerde acıtmıyor ilac da yakmıyor
- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
canım transferin oldumu ne yaptınBu ay her şey yolunda giderse transferimiz olacak rica ederim sizde çok sağolun iyi dilekleriniz için umarım gönlünüze göre bir doktor ile ilerlersiniz bu süreci
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Yola bir girin yeter ki gerisi geliyorayyyy ALLAH güzel haberler vermemi nasip etsin benimde çok heyecanlı süreç ben daha gitmeden konusu açılınca kalbim ağzımda atıyor.
Deneyimli yerdesiniz rahat olun
Ben bana verilen ilaçlara neden niçin diye bile sormadim tamam dedim denilen saate ilaçlarımı uyguladım igne vs hiç korkutmasın sizi acıtmıyor ve alışıyorsunuz zaten
Hoca ile konuşmam 10 dk geçmemiştir ilk görüşmeden sonra
Recetem verildi tamam dedim çıktım rahat olun daha kolay geçecek hersey
Evet tabii ki onları kullanmak gerekşyor. Eşim yaptı iğnelerimi. Öyle ağrılı vs değil. Herkesin acı ağrı eşiği farklı. Eline toplu iğne batsa kıyamet koparan da var, benim gibi kum dökse beli ağrıyor sanan da. O yüzden kümseyi dünlemeyin.yumurta toplamadan önce yumurta büyütmek için iğne ilaç kullandınız mı peki o göbek iğneleri için ağrılı süreç diyorlar
- 8 Ağustos 2015
- 135
- 196
- 103
Memnun kalmayan çok kişi var.Genelde çok fazla kalabalık ve reklam olan yerlerdeselam kızlar neredeyse 2 yıllık evliyim 33 yaşındayım bu sürede 3 kere klomen 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif tabi bu süre de sonra 4 kere hacamat 1 kere de sülük yaptırdım ve bu süredede çok düzenli olmasada hayıt otu macunu kullanıyorum.
şimdi bu ay kendim evde yapayım diye ovülasyon testide aldım yarından itibaren onu da başlayacam oda tutmazsa KASIM ayında BAHÇECİ FULYAya gitmeyi düşünüyorum.
instagramdan doktor MRA ( mehmet reşit asoğlu ) düşündük ama varmı tavsiye edeceğiniz doktorlar ...
ilgi pek olmuyor.Siz kendiniz içinize sinen bir doktorla devam edin
- 10 Şubat 2021
- 475
- 1.658
- 28
Evet canım 3 kasımda oldu şu an bekleme sürecindeyimcanım transferin oldumu ne yaptın
- 9 Kasım 2021
- 23
- 15
- 3
- 28
Ben bu ay tedaviye başlayacağım güvenç beyle nasıl bi yol izlendi sizde rahim dinlendirme yapıldı mı mesela taze transfer mi oldu çok heycanlıyım ve stresliyimEvet, Güvenç Bey ile yola devam ettik. Transfer oldum, pozitifi gördüm. kese için bekliyorum.
Biz dondurulmuş deniyoruz. Hiç taze transferden bahsetmedi bize.Ben bu ay tedaviye başlayacağım güvenç beyle nasıl bi yol izlendi sizde rahim dinlendirme yapıldı mı mesela taze transfer mi oldu çok heycanlıyım ve stresliyim
- 9 Kasım 2021
- 23
- 15
- 3
- 28
Hm anladım hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaBiz dondurulmuş deniyoruz. Hiç taze transferden bahsetmedi bize.
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36
Ben de geçen hafta kendisine gittim ilk defa ( MRA ), muayene de oldum . Çok donuk geldi bana da ama bir türlü emin olamamıştım . Yarın da 2.randevum var , hiç ayağım çekmiyor Allah biliyor.Evet kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. Randevu alıp, ön görüşme değil ücretini ödeyerek gittiğimiz halde bizi hiç dinlemedi. Kendisi konuştu konuştu, gereksiz şeylerle kafamızı çorba etti. Sonra daha beni muayene bile etmeden yumurta toplama yapıp gelicem dedi,gitti. Eşim de ben de kendisinden ve bu tarzından hoşlanmadık. Aynı hastanede Güvenç Karlıkaya var. Şahane biri. Öyle güleryüz gösterisine gerek duymuyor. İşinde çok iyi. Çok ciddi. Ama aynı zamanda çok anlayışlı. Güzel açıklıyor. Sorulardan sıkılmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Aynen 2 defa da biz denedik instagramdan görüp gitmiştim. bende ilk seferde bingo diye hevesle gitmiştim ilkinde olmadı dedim 2.sini de onda deneyelim yine olmadı maalesef iki kez denedim sadece birinde transfer oldum sonrakinde 5.güne gidemedi embiriyolar Sonra acıbadem maslak hastanesine Pr.dr Bülent Tıraş'a gittim bahçecide 2 kez denememde de sadece 3 yumurta toplanırken maslak acıbademde 7 yumurta toplandı ve 3. günde 5 tanesi donduruldu. Ocak ayında da transferim olacak hayırlsııyla, dr seçerken videolara değil de tecrübesine bakın derim. Hiç bilgi ve detay verilmedi bahçecide eşim çok sinirlenmişti zaten 2.yi de sırf ben orda istiyorum diye kabul etmişti o da olmayınca hastanede yapmaya karar verdik.Dr Mehmet Reşit bey instagramda çok Güler yüzlü görünüyor birebir görüştük kendisiyle ve hiç memnun kalmadık instagrama aldanmayın
Çok fazla hasta geliyor o yüzden belki böyle ama bu şekilde fazla ilgi göstermeden detay bilgi vermeden olması , olan 2 kez deneme paramıza oldu Ne yapalım sağlık olsun.Demek ki her zaman öyle üslubu . Bizde neye uğradığımızı şaşırdık orada ama iyi ki de öyle olmuş yoksa şu an ki doktorumla karşılaşamazdım. Siz değiştirdiniz mi sonra doktorunuzu?