- 18 Kasım 2015
- 537
- 747
- 33
- 40
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.361
Tüp bebekle eylül ekim anneleri grubunda iki 3 arkadaş yaptı ama ben kesinlikle yapmayı hiç düşünmüyorum zaten aldırmayacam daha niye kafamı bozayım 20. Haftada tedaylı Ultraschal yapacam oda Allah korusun bebeğimde sağlık sorunu varsa Doğumdan sonra önlem alalım diyehangi grup
evet bende senin gibi düşünüyorum. gereksiz bence olasıklıklarla canımı sıkamam. zaten birşey olsada kürtaj olmam. en güzeli yapmamak. ense ölçümü yapacaktır zatenTüp bebekle eylül ekim anneleri grubunda iki 3 arkadaş yaptı ama ben kesinlikle yapmayı hiç düşünmüyorum zaten aldırmayacam daha niye kafamı bozayım 20. Haftada tedaylı Ultraschal yapacam oda Allah korusun bebeğimde sağlık sorunu varsa Doğumdan sonra önlem alalım diye
http://www.memurlar.net/haber/506357/Tüp bebekle eylül ekim anneleri grubunda iki 3 arkadaş yaptı ama ben kesinlikle yapmayı hiç düşünmüyorum zaten aldırmayacam daha niye kafamı bozayım 20. Haftada tedaylı Ultraschal yapacam oda Allah korusun bebeğimde sağlık sorunu varsa Doğumdan sonra önlem alalım diye
İyiyim canım sağol yaa ikili testi yaptıracağım diyorum çünkü insan kendisini bekleyen şeyi bilmek istiyor hani evladım nasıl durumu iyimi ama bir yandan da korkuyorum çok kişiyi yanlış bilgilendirmisler çocuğu sağlıklı olduğu halde yaniltici doktorlar yüzünden zor günler yaşayan insanlar var bilmiyorum inan ama büyük ihtimalle yaparım ben sadece şu şeker yükleme testinden biraz korkuyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun yapacakmisinanastasya2010 canım nasılsın? ikili test yaptırmayı düşünüyormusun
Ay çok üzüldüm ya yazık Allah yardım etsin ben rabbime sığınıyorum neyi layık görmüşse amenna diyorum öyle birşeyki başıma gelse elbet sabrını gücünü verende Rabbimdirhttp://www.memurlar.net/haber/506357/
bak bu linkdeki yazıyı bir oku istersen içim acıdı. hep sağlıklı bebekler kürtajla alınmış
Canım elbet hepimiz bebeklerimizi merak ediyoruz ama istersen 20. Haftada tedaylı Ultraschal yap daha emin daha kesin sonuç alırsın ona göre hareket edersin aldıran anneler için bence ikili test önemli ama çok çok günah nasıl kıyıyorlar oda. Başka bi konu tabiİyiyim canım sağol yaa ikili testi yaptıracağım diyorum çünkü insan kendisini bekleyen şeyi bilmek istiyor hani evladım nasıl durumu iyimi ama bir yandan da korkuyorum çok kişiyi yanlış bilgilendirmisler çocuğu sağlıklı olduğu halde yaniltici doktorlar yüzünden zor günler yaşayan insanlar var bilmiyorum inan ama büyük ihtimalle yaparım ben sadece şu şeker yükleme testinden biraz korkuyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun yapacakmisin
ben yaptırmayı düşünmüyorum net bir bilgi değil olasılık veriyorlar. halamın kızına engelli dediler sapasağlam bir oğlu oldu şimdi ilk okulda ve çok zeki. 20. haftada detaylı ultrason yaptıracağım ondada herşey belli oluyor.İyiyim canım sağol yaa ikili testi yaptıracağım diyorum çünkü insan kendisini bekleyen şeyi bilmek istiyor hani evladım nasıl durumu iyimi ama bir yandan da korkuyorum çok kişiyi yanlış bilgilendirmisler çocuğu sağlıklı olduğu halde yaniltici doktorlar yüzünden zor günler yaşayan insanlar var bilmiyorum inan ama büyük ihtimalle yaparım ben sadece şu şeker yükleme testinden biraz korkuyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun yapacakmisin
Canım biliyorum yani Rabbim tabiki kimseyi evladiyla imtihan etmesin inşallah herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ama kürtaj in her türlüsü cinayet Rabbim kimseyi o hataya düşürmesin inşallahCanım elbet hepimiz bebeklerimizi merak ediyoruz ama istersen 20. Haftada tedaylı Ultraschal yap daha emin daha kesin sonuç alırsın ona göre hareket edersin aldıran anneler için bence ikili test önemli ama çok çok günah nasıl kıyıyorlar oda. Başka bi konu tabi
Doğru canım benim valla benimde teyze kızıma da demişlerdi çocuğun kız ve özürlü diye bi doğum yaptı maşallah maşallah uzun boylu hiçbir sağlık sorunu olmayan nur topu gibi bir oğlu oldu çok bebeğin günahına girdiler Rabbim affetsinben yaptırmayı düşünmüyorum net bir bilgi değil olasılık veriyorlar. halamın kızına engelli dediler sapasağlam bir oğlu oldu şimdi ilk okulda ve çok zeki. 20. haftada detaylı ultrason yaptıracağım ondada herşey belli oluyor.
çıkan sonuç 9 ay bize eziyet edecek o yüzden yaptırmak istemiyorum.Doğru canım benim valla benimde teyze kızıma da demişlerdi çocuğun kız ve özürlü diye bi doğum yaptı maşallah maşallah uzun boylu hiçbir sağlık sorunu olmayan nur topu gibi bir oğlu oldu çok bebeğin günahına girdiler Rabbim affetsin
Gittim Can'ım. Herşey yolunda büyümüş hareketlenmiş bile ellerini oynatıyordu. 1nisanda kontrol derdi. Suyun iyi bol derdi. Bir sıkıntı yok dedi maşallahemily07 canım ne yaptın gittin mi hastahaneye hayırlı haberlerini bekliyorum
Maşallah maşallah maşallah darısı olmayan herkesin başına inşallah bende gittim bugün benimkide büyümüştü maşallah 2.50 santim olmuş çok şükür ellerini oynatiyordu bin şükür kurban olurum ben onu bana verene bide benimki bugün tam 9 haftalık ama ultrasonda 9+1 çıktı haftaya cumartesi yine gidicem inşallahGittim Can'ım. Herşey yolunda büyümüş hareketlenmiş bile ellerini oynatıyordu. 1nisanda kontrol derdi. Suyun iyi bol derdi. Bir sıkıntı yok dedi maşallah
Amin canım. İnsan bir tuhaf oluyor. Ellerini gördüm ya içim gittiMaşallah maşallah maşallah darısı olmayan herkesin başına inşallah bende gittim bugün benimkide büyümüştü maşallah 2.50 santim olmuş çok şükür ellerini oynatiyordu bin şükür kurban olurum ben onu bana verene bide benimki bugün tam 9 haftalık ama ultrasonda 9+1 çıktı haftaya cumartesi yine gidicem inşallah
Canım Maşşallah ne güzel biraz daha rahatlamışsındır doktoruna üşümen için birşey sordunmu Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinGittim Can'ım. Herşey yolunda büyümüş hareketlenmiş bile ellerini oynatıyordu. 1nisanda kontrol derdi. Suyun iyi bol derdi. Bir sıkıntı yok dedi maşallah
anatasya seninde gözün aydın Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin RabbimMaşallah maşallah maşallah darısı olmayan herkesin başına inşallah bende gittim bugün benimkide büyümüştü maşallah 2.50 santim olmuş çok şükür ellerini oynatiyordu bin şükür kurban olurum ben onu bana verene bide benimki bugün tam 9 haftalık ama ultrasonda 9+1 çıktı haftaya cumartesi yine gidicem inşallah
Üşüdüğümü söyledim. Protestan kullandığın için dedi. Tansiyonunu düşürüyor uyku baş dönmesi uyku yapar derdi. 7 nisanda ilaçları bırakacağım. Sadece clexane coraspin vitamin ve demir ilacı kullanacaksın derdi.Canım Maşşallah ne güzel biraz daha rahatlamışsındır doktoruna üşümen için birşey sordunmu Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
anatasya seninde gözün aydın Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim
Çok sağol rahatladım şükürler olsun iyi. Rabbim herkesin bebeğine sağlık versin isteyen herkese nasip etsinCanım Maşşallah ne güzel biraz daha rahatlamışsındır doktoruna üşümen için birşey sordunmu Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
anatasya seninde gözün aydın Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim
Heyecandan birşey yazamadım. Seninde gözünaydın. Maşallah büyümüş. Aynı anda devam ediyorlar benimde 9+1. Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsinMaşallah maşallah maşallah darısı olmayan herkesin başına inşallah bende gittim bugün benimkide büyümüştü maşallah 2.50 santim olmuş çok şükür ellerini oynatiyordu bin şükür kurban olurum ben onu bana verene bide benimki bugün tam 9 haftalık ama ultrasonda 9+1 çıktı haftaya cumartesi yine gidicem inşallah
ben onu doktoruma sormuştum bana tepkili bir ses tonu hangi devir de yaşıyorsun eskide kaldı onlar demişti. ama işe yarayanınıda gördüm yarayamanınıdaArkadaşlar bugün bir doktora gittim rahme çizik atalım dedi. Bu faydalı birşey mi? Tutunmayı mı kolaylaştırıyor? Aranızda yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?