Biz de değiştirdik dr umuzu. MRA , tedaviye hemen başlayacaktı. Ancak gittiğimiz diğer dr , 1 folikulün gelişimi önde, eğer şimdi başlarsak sadece 1 yumurta toplayabiliriz dedi. Ama ilaç tedavisi yaparsak ( sağ tarafta da irili ufaklı yumurtalar var ) daha fazla toplama şansımız olur dedi . Şok olduk . Ve ayrıca MRA , solda var ama sağda yumurta yok demişti bize . Iyi ki hislerimize güvenip başka bir dr a gitmişiz. Yoksa döllenip dollenmeyecegi belli olmayan tek bir yumurta ile işleme başlayacaktı.Aynen 2 defa da biz denedik instagramdan görüp gitmiştim. bende ilk seferde bingo diye hevesle gitmiştim ilkinde olmadı dedim 2.sini de onda deneyelim yine olmadı maalesef iki kez denedim sadece birinde transfer oldum sonrakinde 5.güne gidemedi embiriyolar Sonra acıbadem maslak hastanesine Pr.dr Bülent Tıraş'a gittim bahçecide 2 kez denememde de sadece 3 yumurta toplanırken maslak acıbademde 7 yumurta toplandı ve 3. günde 5 tanesi donduruldu. Ocak ayında da transferim olacak hayırlsııyla, dr seçerken videolara değil de tecrübesine bakın derim. Hiç bilgi ve detay verilmedi bahçecide eşim çok sinirlenmişti zaten 2.yi de sırf ben orda istiyorum diye kabul etmişti o da olmayınca hastanede yapmaya karar verdik.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
2021 YILI KASIM AYI TÜP BEBEK DÜŞÜNENLER ( İSTANBUL BAHÇECİ FULYA DOKTOR ÖNERİSİ )
- Konu Sahibi vera_vera
- Başlangıç Tarihi