• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 YILI KASIM AYI TÜP BEBEK DÜŞÜNENLER ( İSTANBUL BAHÇECİ FULYA DOKTOR ÖNERİSİ )

Aynen 2 defa da biz denedik instagramdan görüp gitmiştim. bende ilk seferde bingo diye hevesle gitmiştim ilkinde olmadı dedim 2.sini de onda deneyelim yine olmadı maalesef :KK43: iki kez denedim sadece birinde transfer oldum sonrakinde 5.güne gidemedi embiriyolar :KK43: Sonra acıbadem maslak hastanesine Pr.dr Bülent Tıraş'a gittim bahçecide 2 kez denememde de sadece 3 yumurta toplanırken maslak acıbademde 7 yumurta toplandı ve 3. günde 5 tanesi donduruldu. Ocak ayında da transferim olacak hayırlsııyla, dr seçerken videolara değil de tecrübesine bakın derim. Hiç bilgi ve detay verilmedi bahçecide eşim çok sinirlenmişti zaten 2.yi de sırf ben orda istiyorum diye kabul etmişti o da olmayınca hastanede yapmaya karar verdik.
Biz de değiştirdik dr umuzu. MRA , tedaviye hemen başlayacaktı. Ancak gittiğimiz diğer dr , 1 folikulün gelişimi önde, eğer şimdi başlarsak sadece 1 yumurta toplayabiliriz dedi. Ama ilaç tedavisi yaparsak ( sağ tarafta da irili ufaklı yumurtalar var ) daha fazla toplama şansımız olur dedi . Şok olduk . Ve ayrıca MRA , solda var ama sağda yumurta yok demişti bize . Iyi ki hislerimize güvenip başka bir dr a gitmişiz. Yoksa döllenip dollenmeyecegi belli olmayan tek bir yumurta ile işleme başlayacaktı.

Biz de değiştirdik dr umuzu. MRA , tedaviye hemen başlayacaktı. Ancak gittiğimiz diğer dr , 1 folikulün gelişimi önde, eğer şimdi başlarsak sadece 1 yumurta toplayabiliriz dedi. Ama ilaç tedavisi yaparsak ( sağ tarafta da irili ufaklı yumurtalar var ) daha fazla toplama şansımız olur dedi . Şok olduk . Ve ayrıca MRA , solda var ama sağda yumurta yok demişti bize . Iyi ki hislerimize güvenip başka bir dr a gitmişiz. Yoksa döllenip dollenmeyecegi belli olmayan tek bir yumurta ile işleme başlayacaktı.
Aynen Çok iyi yapmışsınız canım hayırlısı olsun inş. benim de yeni dr PRP yapalım hem yumurta kalitesi artar hem de yumurta sayın artar demişti öyle de oldu gerçekten. amh değerim bile biraz arttı prp sonrası. Herşeyin hayırlısı olsun inş. yeni dr larımızda mutlu sona ulaşırız hayırlısıyla.

Dr Mehmet Reşit bey instagramda çok Güler yüzlü görünüyor birebir görüştük kendisiyle ve hiç memnun kalmadık instagrama aldanmayın 🙏🏻
Bende bu yadıklarınızı aynısını Remzi Abalı için söylemek istiyorum ,
Tersler bir tavır ve para tuzağı dikkatli olun.

Aynen Çok iyi yapmışsınız canım hayırlısı olsun inş. benim de yeni dr PRP yapalım hem yumurta kalitesi artar hem de yumurta sayın artar demişti öyle de oldu gerçekten. amh değerim bile biraz arttı prp sonrası. Herşeyin hayırlısı olsun inş. yeni dr larımızda mutlu sona ulaşırız hayırlısıyla.
Amin inşallah. 🙏

merhaba ben ve çevremde tüp bebek deneyen düşünen çok kişi oldu benim doktorum Ali Rüştü Ergür kendisi çok babacan ve iyi yürekli bi adam. Gerekli gereksiz tahlillerle boğmuyor insanı, bütçeni düşünerek uygun maliyetle yapmaya çalışıyor. Öyle çok konuşan hoş sohbet bir doktor arıyorsanız önermem ama gerektiği kadar konuşup gerektiği bilgileri veriyor. Bizim için gayet yeterliydi. Sizi cevapsız hiç bırakmıyor. Koşuyolunda kliniğine giderek başlarsnız daha uygun fiyatla devam edersiniz,işlemleri de medamerican'da yapıyor. Hastanede duyduğum kadarıyla en iyi embriyologlardan biriyle çalışıyormuş.

Back