• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 YILI KASIM AYI TÜP BEBEK DÜŞÜNENLER ( İSTANBUL BAHÇECİ FULYA DOKTOR ÖNERİSİ )

Bahceci Fulya Remzi Abali yi öneririm bende Kübra hanima gidecektim ama bir arkadaşın önerisi ile Remzi beye gitme kararı aldık ilk görüşmemiz baya sürdü herseyi anlattı iletişimi de iyi .

Ilk on görüşme randevularina bakin hekimden elektirik almanız önemli sık sık kontroller tedaviler oluyor gitmeniz gereken çünkü.

Orayi bir laboratuvar gibi düşünün hastane ortami yok zaten ilk 3 ay takip ediliyorsunuz sonra baksa hekim ve hastaneye takibe başlayabilirsiniz.

İlla sizle devam ediyim derseniz doktora anlaşmalı hastane ve fiyatı söyleyecektir size 🥰
Merhaba sizin adınaza sevindim ama ben orayı beğenmedim neden derseniz fazlasıyla kalabalık görüşmek için 1,5 saat beklettiler sonrasında ise remzi bey olumsuz bir konuşmaya başladı tamamen para konuşuyor orada nedense ben iyi bir enerji alamadım birde fiyat olarak inanılmaz pahalı . Fikrimi paylaşmak istedim ama çalışanlar ilgi alaka süper kesinlikle .

Merhaba sizin adınaza sevindim ama ben orayı beğenmedim neden derseniz fazlasıyla kalabalık görüşmek için 1,5 saat beklettiler sonrasında ise remzi bey olumsuz bir konuşmaya başladı tamamen para konuşuyor orada nedense ben iyi bir enerji alamadım birde fiyat olarak inanılmaz pahalı . Fikrimi paylaşmak istedim ama çalışanlar ilgi alaka süper kesinlikle .
ayrıca ben sağlık çalışanıyım ortak tanıdık hekimlere de danışarak gittim şimdilik sorun yaşamadım herkesin beklentisi enerjisi elektriği farklı olabilir , sadece ilk 3 ay oradayım sonra farklı takıp edecek hekim ve kurum seçeceğim zaten orayı sadece laboratuvar olarak görüyorum :) öneriler beklerim

ayrıca ben sağlık çalışanıyım ortak tanıdık hekimlere de danışarak gittim şimdilik sorun yaşamadım herkesin beklentisi enerjisi elektriği farklı olabilir , sadece ilk 3 ay oradayım sonra farklı takıp edecek hekim ve kurum seçeceğim zaten orayı sadece laboratuvar olarak görüyorum :) öneriler beklerim
Çok fazla önerilen bir yer zaten reklamları da baya iyi onda sorun yok .

Merhaba bende kasımda bahçeci fulya merkezine başvuru yapacağım. Cem Çelik istiyordum. Onun yeri üsküdardaymış. Ben sarıyer de ikamet ediyorum. Benimde doktor konusunda kafam karışıkben karar ver

Merhaba bende kasımda bahçeci fulya merkezine başvuru yapacağım. Cem Çelik istiyordum. Onun yeri üsküdardaymış. Ben sarıyer de ikamet ediyorum. Benimde doktor konusunda kafam karışık
merhaba biz karar verdik doktor güvenç karlıkaya için randevu alacam umarım vesilesi olur

çoooooooooooook amin yaşın kaç kaç senelik evlisin loyana
Yaşım 31

5 senelik evliyim ama cocuk istemedik ,
Eşim de öyle evlenir evlenmez cocuk kafasında olmadık yani planlı yaşamayı seviyoruz biraz.

Pandemide işten ayrılınca denemeye başladık olmayınca sağlık sektöründeyiz ikimizde az cok fikir sahibiyiz gidelim dedik

Sorunumuz yok herşey normal cikti demek ki böyle bir sürece ihtiyacımız var dedik yola girdik bakalim nasipte ne var 🥰🥰

Yaşım 31

5 senelik evliyim ama cocuk istemedik ,
Eşim de öyle evlenir evlenmez cocuk kafasında olmadık yani planlı yaşamayı seviyoruz biraz.

Pandemide işten ayrılınca denemeye başladık olmayınca sağlık sektöründeyiz ikimizde az cok fikir sahibiyiz gidelim dedik

Sorunumuz yok herşey normal cikti demek ki böyle bir sürece ihtiyacımız var dedik yola girdik bakalim nasipte ne var 🥰🥰
Loyana herşeyimiz yalımızdan evlilik tarihimizden sorun olmayışına kadar aynı bide sanki transfer tarihimizde aynı yanlışmı hatırladım

Loyana herşeyimiz yalımızdan evlilik tarihimizden sorun olmayışına kadar aynı bide sanki transfer tarihimizde aynı yanlışmı hatırladım
Ay bilmem ki 26 Ekim transfer tarihim 😍😍😍😍
Benim kafa bi milyon bu aralar kusura bakma 🥰🥰🥰

Benmde 27 ekim 8 kasım test tarihim hikayeni okudum da kendimi gördüm Eylül-ekim transferlerinden ben 😅
O gruptan ciktim sanirim ben hiç bildirim gelmiyor 🤭🤭🤭

Bazen teldne bazen pc den acıyorum da yanlış yerlere mi bastım naptim

8 Kasım da gelir mi 😍😍😍

Back