- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.481
Canım üzüldüm en kısa zamanda olumlu sonuçlanır inşKızlar maalesef sonuç negatif
Ya ben de dün yumurta toplattım aramadılar durum nedir diye sabah kendim aradım ararız dediler çok merak ediyorum döllendiler mi acabaCanim sen ara sor ne durumdalar kaci dollenmis kaci gitmis vs. Ben hemen hemen hep kendim aradim. Hatta transfer icin bile kendim arayio hatirlatt i m unuturlar filan diye :)
emily07 canim hayirli olsun vallahi cok sevindim. Allah kucagina almayi da nasip etsin hepimiz beraber insallah. Degerin cok guzel insallah guzel devam edecek :*
Kızlar maalesef sonuç negatif
canim olmayacak diye birsey yok ama bana kalirsa zaman kaybetme.arkadsimin 0.49 la yumurtasi olusmadi hic.herkesin degisir tabiki belki antaral folulkulun sayisi iyidir.benim amh 2.5 fshm 7 8 gbibiydi son tahlilimde 10 cikti.doktor 10 acele etmemiz gerektginin sinyalini veriyor dedi.
Çok şükür tatlım çok sevindim senin adına dilerim devamı gelir yavrunu alırsın kucağına çok şükür canım benim inşallah ilk denemende hayırlı haberler alırsın dualarım seninle Rabbim sevindirsin seniRosemoon anastasia emily fatımaaise kızlaaarrr hastaneden aradılar 7 tane embriyom oluşmuş 5. Gün transferi olacak 5. Güne hangisi blast olursa onu koyacaklarmışşşş..çok şükür embriyoloğ şimdilik herşey yolunda dedi geri kalanlar iyi olursa dondurabiliriz belkide dedi çok şükür Allahıma..
Çok üzüldüm cnm, kaçıncı denemen bilmiyorum ama inş. bu son negatif olur senin ve diğer arkadaşlarındaKızlar maalesef sonuç negatif
Hayırlısı olsun canım üzülme bundada vardır bir hayır Rabbine sığın zamanı değilmis demek ki inşallah ikilemez bir dahaki transfer de hayırlı haberlerini alırız inşallahKızlar maalesef sonuç negatif
Okuyunca inanamadım ben seni hep pozitif diye düşünmüştüm çok üzüldüm ciddi anlamda ama hayırlısı olsun demektrn başka çare yok sakın sende kendini üzme daha iyisi olacağı için olmamıştır emin ol hayırlısı buymuş demekkiKızlar maalesef sonuç negatif
Allah senden hepinizden yüz kere bin kere razı olsun seninde sağlıkla kucağına almak nasip etsin.yemin ederim kaç gündür sizde olmasanız kime dökücektim içimi iyiki tanıdım sizi. Hepinize sonsuz teşekkürlerÇok şükür tatlım çok sevindim senin adına dilerim devamı gelir yavrunu alırsın kucağına çok şükür canım benim inşallah ilk denemende hayırlı haberler alırsın dualarım seninle Rabbim sevindirsin seni
Normal normal daha bu iyi zamanlar yarın bir gün bulantılar başladığında Gör sen bitkinliğikızlar ben çok bitkinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm normalmi
sağlıkla kucağıma alayım valla razıyım çekmeye. ama akşam üzere bastırdı bir bitkinlik uyuma isteği. bugün belimde ağrıyor.Normal normal daha bu iyi zamanlar yarın bir gün bulantılar başladığında Gör sen bitkinliği))
Ne demek canım benim her zaman duamdasınız Rabbim bu yolda yardımcımız olsun inşallahAllah senden hepinizden yüz kere bin kere razı olsun seninde sağlıkla kucağına almak nasip etsin.yemin ederim kaç gündür sizde olmasanız kime dökücektim içimi iyiki tanıdım sizi. Hepinize sonsuz teşekkürler
Normal canım hepsi her ayın ayrı bir yorgunluğu oluyo en rahatı 5/6/7 aylarsağlıkla kucağıma alayım valla razıyım çekmeye. ama akşam üzere bastırdı bir bitkinlik uyuma isteği. bugün belimde ağrıyor.
Benim de transferin ikinci günü al benden de o kadar ama benim kalçadan iğne var mecburen bugün gidip yaptırdıkTransferimin 2.gunu ve anladimki kesinlikle uzanmaktan bitun vucudum karnim heleki sirtim nasil agriyo ama yinede kalkmaya korkuyorum 5dk jel icin evde oda geziyorum
okadar yatmaktae iyi degil canim dun mu transfer oldun.kacinci gun embriyosu.bende bugun transfer oldumTransferimin 2.gunu ve anladimki kesinlikle uzanmaktan bitun vucudum karnim heleki sirtim nasil agriyo ama yinede kalkmaya korkuyorum 5dk jel icin evde oda geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?