2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ya ben de dün yumurta toplattım aramadılar durum nedir diye sabah kendim aradım ararız dediler çok merak ediyorum döllendiler mi acaba

yanı tüp bebekmi dedi

Çok şükür tatlım çok sevindim senin adına dilerim devamı gelir yavrunu alırsın kucağına çok şükür canım benim inşallah ilk denemende hayırlı haberler alırsın dualarım seninle Rabbim sevindirsin seni

Allah senden hepinizden yüz kere bin kere razı olsun seninde sağlıkla kucağına almak nasip etsin.yemin ederim kaç gündür sizde olmasanız kime dökücektim içimi iyiki tanıdım sizi. Hepinize sonsuz teşekkürler

Normal normal daha bu iyi zamanlar yarın bir gün bulantılar başladığında Gör sen bitkinliği ))
sağlıkla kucağıma alayım valla razıyım çekmeye. ama akşam üzere bastırdı bir bitkinlik uyuma isteği. bugün belimde ağrıyor.

Ne demek canım benim her zaman duamdasınız Rabbim bu yolda yardımcımız olsun inşallah

Transferimin 2.gunu ve anladimki kesinlikle uzanmaktan bitun vucudum karnim heleki sirtim nasil agriyo ama yinede kalkmaya korkuyorum 5dk jel icin evde oda geziyorum

Transferimin 2.gunu ve anladimki kesinlikle uzanmaktan bitun vucudum karnim heleki sirtim nasil agriyo ama yinede kalkmaya korkuyorum 5dk jel icin evde oda geziyorum
Benim de transferin ikinci günü al benden de o kadar ama benim kalçadan iğne var mecburen bugün gidip yaptırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…