2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Gözün aydın canım çok sevindim

Evet biraz önce aradılar hastaneden pazartesi 5. Gün transferi olucak inşallah.bende okumuştum bende çatladı zannettim hemen muayeneye gitmiştim doktor yol korkma bişey yok olur o kadar demişti sende korkma yumurta toplamaya gelince narkoz alıyosun hiçbişey hissetmiyo ve görmüyosun ama ne yazıkki sonrasında biraz ağrın oluyo adet ağrısı gibi bana hemen serum vermişşerdi ağrım hemen azaldı bide sonrası için parol veriyolar o gün ve ertesi gün biraz oluyo ama çok abartılacak bişey yok yani

Elhamdulillah canimm cok sevindim cok cok guzel. Donmaya da kesin kalir. Benim 5 tane oluşmuştu mesela hepsi 5. Gune gitti son anda biri gitti. Hamdolsun cok korkmustum ama gider yani merak etme insallahhh.

Elhamdulillah canimm cok sevindim cok cok guzel. Donmaya da kesin kalir. Benim 5 tane oluşmuştu mesela hepsi 5. Gune gitti son anda biri gitti. Hamdolsun cok korkmustum ama gider yani merak etme insallahhh.
Çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun okuduğun dualar şifam olsun inşallah..çok çok çok teşekkür ediyorum herşey için daha bitmiş değil ama güzel haberler duydukça rabbime secde ediyorum inşallah herşey yolunda gider

gözünaydın canım çok sevindim. herşey güzel olacak inş.

tebrik ediyorum sizi okuyunca çok heyecanlanıyorum bende sabırsızlanıyorum başlamak için hayırlısıyla pozitifi de görürsünüz inşallah

ARKADAŞLAR MERHABA ; BİRŞEY SORMAK ISTIYORUM BENIM AMH TESTI 0,39 CIKTI FSH 13 CIKTI ...
SİZCE BU DEĞERLER NORMAL YOLLA HAMILE KALMAK ICIN COKMU KOTU
canim olmayacak diye birsey yok ama bana kalirsa zaman kaybetme.arkadsimin 0.49 la yumurtasi olusmadi hic.herkesin degisir tabiki belki antaral folulkulun sayisi iyidir.benim amh 2.5 fshm 7 8 gbibiydi son tahlilimde 10 cikti.doktor 10 acele etmemiz gerektginin sinyalini veriyor dedi.

amh değerin 2,5 olarak gayet iyiki doktor tüp bebek yaptırmanı mı istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…