- 10 Şubat 2017
- 302
- 259
- 53
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.461
Gözün aydın canım çok sevindimRosemoon anastasia emily fatımaaise kızlaaarrr hastaneden aradılar 7 tane embriyom oluşmuş 5. Gün transferi olacak 5. Güne hangisi blast olursa onu koyacaklarmışşşş..çok şükür embriyoloğ şimdilik herşey yolunda dedi geri kalanlar iyi olursa dondurabiliriz belkide dedi çok şükür Allahıma..
Evet biraz önce aradılar hastaneden pazartesi 5. Gün transferi olucak inşallah.bende okumuştum bende çatladı zannettim hemen muayeneye gitmiştim doktor yol korkma bişey yok olur o kadar demişti sende korkma yumurta toplamaya gelince narkoz alıyosun hiçbişey hissetmiyo ve görmüyosun ama ne yazıkki sonrasında biraz ağrın oluyo adet ağrısı gibi bana hemen serum vermişşerdi ağrım hemen azaldı bide sonrası için parol veriyolar o gün ve ertesi gün biraz oluyo ama çok abartılacak bişey yok yaniSağol Can'ım ya bnde korkuyorum işte bi yerde okudum iğne olmasına rağmen çatladı diye akıntı olayı olunca tırstım Birand'a yoksa yine baştan başlamak yıpratacak beni Allah yardımcımız olsun inşallah sende transferi bekliyorsun galiba Hakkı'mızda hayırlısını versin Rabbim Cnm yumurta toplama Nasıl oluyo ağrı sızı bişey oluyo mu hemen çıkıyormusun hastaneden
Rosemoon anastasia emily fatımaaise kızlaaarrr hastaneden aradılar 7 tane embriyom oluşmuş 5. Gün transferi olacak 5. Güne hangisi blast olursa onu koyacaklarmışşşş..çok şükür embriyoloğ şimdilik herşey yolunda dedi geri kalanlar iyi olursa dondurabiliriz belkide dedi çok şükür Allahıma..
Çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun okuduğun dualar şifam olsun inşallah..çok çok çok teşekkür ediyorum herşey için daha bitmiş değil ama güzel haberler duydukça rabbime secde ediyorum inşallah herşey yolunda giderElhamdulillah canimm cok sevindim cok cok guzel. Donmaya da kesin kalir. Benim 5 tane oluşmuştu mesela hepsi 5. Gune gitti son anda biri gitti. Hamdolsun cok korkmustum ama gider yani merak etme insallahhh.
Canm çıkmadımı sonucunArkadaşlar kan verdim sonuç 1 saat sonra lütfen dua edin
Hayır canım bekliyorumCanm çıkmadımı sonucun
Güzel haberini brkliyoruzHayır canım bekliyorum
güzel haberlerini bekliyorumArkadaşlar kan verdim sonuç 1 saat sonra lütfen dua edin
gözünaydın canım çok sevindim. herşey güzel olacak inş.Rosemoon anastasia emily fatımaaise kızlaaarrr hastaneden aradılar 7 tane embriyom oluşmuş 5. Gün transferi olacak 5. Güne hangisi blast olursa onu koyacaklarmışşşş..çok şükür embriyoloğ şimdilik herşey yolunda dedi geri kalanlar iyi olursa dondurabiliriz belkide dedi çok şükür Allahıma..
insallah tutmustur canim hepinize ayri ayri dua ediyorumArkadaşlar kan verdim sonuç 1 saat sonra lütfen dua edin
tebrik ediyorum sizi okuyunca çok heyecanlanıyorum bende sabırsızlanıyorum başlamak için hayırlısıyla pozitifi de görürsünüz inşallahEvet biraz önce aradılar hastaneden pazartesi 5. Gün transferi olucak inşallah.bende okumuştum bende çatladı zannettim hemen muayeneye gitmiştim doktor yol korkma bişey yok olur o kadar demişti sende korkma yumurta toplamaya gelince narkoz alıyosun hiçbişey hissetmiyo ve görmüyosun ama ne yazıkki sonrasında biraz ağrın oluyo adet ağrısı gibi bana hemen serum vermişşerdi ağrım hemen azaldı bide sonrası için parol veriyolar o gün ve ertesi gün biraz oluyo ama çok abartılacak bişey yok yani
canim olmayacak diye birsey yok ama bana kalirsa zaman kaybetme.arkadsimin 0.49 la yumurtasi olusmadi hic.herkesin degisir tabiki belki antaral folulkulun sayisi iyidir.benim amh 2.5 fshm 7 8 gbibiydi son tahlilimde 10 cikti.doktor 10 acele etmemiz gerektginin sinyalini veriyor dedi.ARKADAŞLAR MERHABA ; BİRŞEY SORMAK ISTIYORUM BENIM AMH TESTI 0,39 CIKTI FSH 13 CIKTI ...
SİZCE BU DEĞERLER NORMAL YOLLA HAMILE KALMAK ICIN COKMU KOTU
amh değerin 2,5 olarak gayet iyiki doktor tüp bebek yaptırmanı mı istedicanim olmayacak diye birsey yok ama bana kalirsa zaman kaybetme.arkadsimin 0.49 la yumurtasi olusmadi hic.herkesin degisir tabiki belki antaral folulkulun sayisi iyidir.benim amh 2.5 fshm 7 8 gbibiydi son tahlilimde 10 cikti.doktor 10 acele etmemiz gerektginin sinyalini veriyor dedi.
üzüldüm kaçıncı denemendi, üzme kendini insallah bir dahaki denemende olurKızlar maalesef sonuç negatif
rabbim hayırlısını versin canımKızlar maalesef sonuç negatif
Kızlar maalesef sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?