- Konu Sahibi Yenidunya3
- #4.261
emily07 diger denemelerinde hamileligin devam etmedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani bende anlamadim normali o.sersem gbiydim kotu oldum.hic sormadimda eve gelince dank etti kafamaValla canim sorun olmaz herhalde ama ben hep opuya gittigimde esimde sperm vermeye gitti neden oyle yapmislarki sirsaydi?
iki bebeğimi kaybettimemily07 diger denemelerinde hamileligin devam etmedi mi
Canım gözün aydın inşallah kandada pozitif görüp yavrunu kucağına almayıda nasip etsin Rabbim yanlız diğer düşüklerin. Neden kaynaklıydı bende şuan5 haftalık hamileyim daha keseyi görmeye salı günü gidecem ama içimde hep bi korku ya düşerse diye nasıl anlaşılır kiiki bebeğimi kaybettim
Çok geçmiş olsun canım sanırım en doğru karari vermişsiniz yasadiklarimiz hiç kolay şeyler değil allah hepimize dayanma gücü versinHerkese selamlar..
Dun dondurulmus transfer gunumdu arkadaslar. 2 embriyom vardi. Odaya alindim ustumu cikarmak icin. Esimle benim icimden o an ustumu cikarmak gelmedi. Sebebi hissetmis gibiydik. Esim hemsireye once bilgi alalim ondan sonra degistirsin esim dedi. Sonra esim bana kesin 1i ilerleyemedi dicekler digeride kotu diyecekler ben hissediyorum. Önceden soyleyeyim olursa boyle bisey hazırlıkli olalim dedi. Bende bende oyle hissediyorum suan cok garip bende soylicektim demedim sana dedim. Sessizce konusuyoduk. 10 dk sonra embriyolog geldi. Ve gerçekten bizim hissettiklerimizi aynen soyledi. Biri ilerlemedi diğeri max. % 20. Ve eger 1 den 5 e kadar siralicak olursak 2 degerinde ve BC kalitede 6. Gune göre o da diğeri gibi ayni dedi. Ben karari size birakiyorum doktorumuz bunlari detaylica anlatmami istedi size dedi. Esimde biz eger negatif olursa yada cozulemezlerse microchip denicektik. Simdi kalanda digeri gibiyse ve o da kötüyse bosuna umutlanmak istemiyoruz. Bu 3. Denememizdi. Yine yikilmak istemiyoruz. Maddi durumumuz 2 taneyi de kaldiramaz. Sonlandirmak istiyoruz. 2 ay sonra microchip icin gelmek istiyoruz dedi. Embriyolog ta cok mantikli bi karar bosuna umut uzuntu yasamayin ben size sans yok diyemem ama dedigim gibi bosa umut diyebilirim sadece bu dedi. Embriyologta iste sans yok olmaz diyemiyo. Transfer ücreti falanda odenmiyodu zaten transfer edilmeden. Ilaclarimiz icin vermistik sadece. Doktorumuzla konustuk. Yanlis bi karar vermediniz dedi. Nisan 1 yada 2 icin islemlere baslicaz tekrar. Bu sefer inşallah yumurtalarim kaliteli olacak.
Üzüldüm canim hatirlatmis oldum afedersiniki bebeğimi kaybettim
Benimde 27 yumurta toplantı 14 tanesi döllendi çok yumurtada döllenme sansı oransal olarak artıyor ama sonucta onemli olan yumurtanun kalitesi ayrıca cok yumurta doktorun ıstemedıgı değil istediği bir durumdur sadece sonuc rabbime kalmıştır kaderde ne varsa o yumurta az olmasıda kotu d
Hayırlı olsun cnm
Sebebi yok. Birincisi gelişimi olmadı,ikincisinin kalbi durdu. anne babadan kaynaklı birşey değil dedi doktorCanım gözün aydın inşallah kandada pozitif görüp yavrunu kucağına almayıda nasip etsin Rabbim yanlız diğer düşüklerin. Neden kaynaklıydı bende şuan5 haftalık hamileyim daha keseyi görmeye salı günü gidecem ama içimde hep bi korku ya düşerse diye nasıl anlaşılır ki
önemli değil canımÜzüldüm canim hatirlatmis oldum afedersin
Canım sorun etme çünkü Benide hazırladılar damar yolu açtılar eşim gitti yani ben girene kadar o çoktan vermişti sonuçta orda lab var o kadar tutabilirler diye düşünüyorumkizlar birsey soracagim benim opu bittikten sonra uyandiktan sonra esimi sperm vermesi icin.sorun olurmu acaba kafaya taktim simdi.ilk denememde beni opuya alirken onuda sperm vermesi icin almislardi
Canım benim inşallah bu defa yavrularını Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamile kalmakta bitmiyo bende hamileyim ama keseyi görmeye salı gidecem korku heyecan hepsi bi Arada insan çok korkuyo Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınSebebi yok. Birincisi gelişimi olmadı,ikincisinin kalbi durdu. anne babadan kaynaklı birşey değil dedi doktor
önemli değil canım
Fatıma yumurtalarım toplandı toplamda 12 tane 5 tanesi 1.kalite 4 tanesi 2. Kalite 3 tanesinde boş çok şükür 9 tanesini döllicez dedi doktor cuma günü arayacaklarmış bildirmek için inşallah sağlıklı döllenirler. Bana dua ericek kendimden ve annemden başka birim yok lütfen pazartesi transferim olacak büyük ihtimalle. dualarında babada yer verirsen çok mutlu olurum..Olur mu canim ohss den dolayi istemiyolar 15 den fazlasini. Pko hastalarinda oluyor genelde diyor. Yani bana doktorumu dedigi bu tabi sizin durumunuz da guzel hayırlı olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin :)
bişey olmaz cnm zaten anında yapmıyorlar işlemiValla canim sorun olmaz herhalde ama ben hep opuya gittigimde esimde sperm vermeye gitti neden oyle yapmislarki sirsaydi?
Canımmmm geçmişe bi silgi çek o günler geride kaldı şimdi güzel günlere bak inşallah keseceğini de görürsün ve bizlerede dua edersin rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına Almayıda nasip etsin hayırlı uğurlu olsuniki bebeğimi kaybettim
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, inş. bir sonraki tedavinde herşey yolunda gider ..Herkese selamlar..
Dun dondurulmus transfer gunumdu arkadaslar. 2 embriyom vardi. Odaya alindim ustumu cikarmak icin. Esimle benim icimden o an ustumu cikarmak gelmedi. Sebebi hissetmis gibiydik. Esim hemsireye once bilgi alalim ondan sonra degistirsin esim dedi. Sonra esim bana kesin 1i ilerleyemedi dicekler digeride kotu diyecekler ben hissediyorum. Önceden soyleyeyim olursa boyle bisey hazırlıkli olalim dedi. Bende bende oyle hissediyorum suan cok garip bende soylicektim demedim sana dedim. Sessizce konusuyoduk. 10 dk sonra embriyolog geldi. Ve gerçekten bizim hissettiklerimizi aynen soyledi. Biri ilerlemedi diğeri max. % 20. Ve eger 1 den 5 e kadar siralicak olursak 2 degerinde ve BC kalitede 6. Gune göre o da diğeri gibi ayni dedi. Ben karari size birakiyorum doktorumuz bunlari detaylica anlatmami istedi size dedi. Esimde biz eger negatif olursa yada cozulemezlerse microchip denicektik. Simdi kalanda digeri gibiyse ve o da kötüyse bosuna umutlanmak istemiyoruz. Bu 3. Denememizdi. Yine yikilmak istemiyoruz. Maddi durumumuz 2 taneyi de kaldiramaz. Sonlandirmak istiyoruz. 2 ay sonra microchip icin gelmek istiyoruz dedi. Embriyolog ta cok mantikli bi karar bosuna umut uzuntu yasamayin ben size sans yok diyemem ama dedigim gibi bosa umut diyebilirim sadece bu dedi. Embriyologta iste sans yok olmaz diyemiyo. Transfer ücreti falanda odenmiyodu zaten transfer edilmeden. Ilaclarimiz icin vermistik sadece. Doktorumuzla konustuk. Yanlis bi karar vermediniz dedi. Nisan 1 yada 2 icin islemlere baslicaz tekrar. Bu sefer inşallah yumurtalarim kaliteli olacak.
Fatıma yumurtalarım toplandı toplamda 12 tane 5 tanesi 1.kalite 4 tanesi 2. Kalite 3 tanesinde boş çok şükür 9 tanesini döllicez dedi doktor cuma günü arayacaklarmış bildirmek için inşallah sağlıklı döllenirler. Bana dua ericek kendimden ve annemden başka birim yok lütfen pazartesi transferim olacak büyük ihtimalle. dualarında babada yer verirsen çok mutlu olurum..