• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

dualarinizi eksik etmeyin neolur
Bu nasıl olur tahlillerde herşey normalse neden böyle oluyo bence doktorunla bunu konuş ve olmazsa kendine başka iyi doktor bul canım ben sana şu kadar söyleyeyim ben Almanya'da oturuyorum zamanında bi doktor bana sen asla anne olamayacaksın dedi çünkü benim tüplerim iltihaptan dolayı kapalıydı ve bu iltihap virüs gibiymiş dedi senin gibi hastalarım var ve asla çocukları olmadı dedi ve ben neye uğradığımı şaşırdım çok ağladım ve pes etmedim ve şimdiki doktorumu buldum ve bana kesinlikle sen birgün anne olacan dedi ve 9 ay en ağır antibiyotik tedavisi gördüm 8. Defa denememden 3 buçuk yaşında bi oğlum var ve şimdi yine hamileyim yani bunu sana pes etme diye anlattım sen kendine iyi senin sorununu bulacak Doktoru bul inşallah tez zamanda sağlıklı hamilelik haberini alırız

Canlarim 11.gundeyim akşam teste gidiyorum :) herseyin hayırlısı sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun :) benim dualarim hepinizle :dua::anneadayı::KK46::KK200:lütfen Allah rızası için dua edin bana :dua::KK200::KK200:
Dualarımız canım senin için inşallah hayırlı haberlerle gelirsin:anneadayı::KK46: evde yapmışmıydın hiç

Bu nasıl olur tahlillerde herşey normalse neden böyle oluyo bence doktorunla bunu konuş ve olmazsa kendine başka iyi doktor bul canım ben sana şu kadar söyleyeyim ben Almanya'da oturuyorum zamanında bi doktor bana sen asla anne olamayacaksın dedi çünkü benim tüplerim iltihaptan dolayı kapalıydı ve bu iltihap virüs gibiymiş dedi senin gibi hastalarım var ve asla çocukları olmadı dedi ve ben neye uğradığımı şaşırdım çok ağladım ve pes etmedim ve şimdiki doktorumu buldum ve bana kesinlikle sen birgün anne olacan dedi ve 9 ay en ağır antibiyotik tedavisi gördüm 8. Defa denememden 3 buçuk yaşında bi oğlum var ve şimdi yine hamileyim yani bunu sana pes etme diye anlattım sen kendine iyi senin sorununu bulacak Doktoru bul inşallah tez zamanda sağlıklı hamilelik haberini alırız
ne mutlu sana canim allah bagislasin.bana hep sebepsiz infertilete teshisi konuldu.ilk tup benek tedavimde ayni sorun oldugunda ilaclarla ilgili olabilir bu aya ozgu birseh olabilir dediler.ben amh testi yaptrayimmi dedim hic gerek yok herseyin normal dediler.yinede yaptrdim normal cikti.ikincidede ayni olursa bi sorun vardir demektir dediler.bu sefer yine ayni sorun.ve embriyologa ayrintili sordum bosmu cikiyo nasil merak ediyorum dedim neden direk isleme alinmiyor diye.cok nadir bi durum dogustan gelen birsey olabilir diger yumurtalardan cok farkli bir gorunume sahipler 6si direk elendi 3.taneside kalitesiz fakat deneyecegiz bunlarda gorunum yapi itbariyle cok farkli nadir gorulen birseu dedi.ilkindede muhtemelen aynisi oldu dedi.ayrintili soracagim canim.zaten olmazsa arstiracagim iyi bir doktor

Oyy bak cok sukur tamam insallah. Merve karadeniz diye söylüyorum Allah biliyor zaten kimi kasdettigimi :) ne guzel ya iste 9 tane döllemesi az degil insallah5. Gun birinci kalitede embriyon cok sayida olacaktir :) yasin kacti senin ?
Ben 29 yaşındayım eşimde sperm hareketsizliği vardı toplamda% 20 falan hızımız.5. Gün transfer olacak ama döllenmeler güzel olursa inşallah. Hakkına giriyormuyum Fatıma'nın hakkını helal et olur mu? Benim tek korkum 1 tane embriyo transfer edecek yaşındaki m gereği inşallah 1 tane yumoşumda tutunur:KK36:

kizlar labrotuari aradim merakimdan ilkinde isleme alinmamisti yumurtalar
soarayim dedim.9 adet topladik 6 sini direk eledik 3 tane kalotesiz dedi.dollenemeyebilirmis.ilkindede ayni problem yasamissiniz ikincide ayni sorun oldugunda genetik olarak yumurta kalitesizligi kantlanmis oluyor dedi.tahlillerimde bir sorun yok dedim.bu cok nadir gorulen dogustan gelen birsey dedi.cok moralim bozuk.tahliller hersey normalken bunu ogrenmis oldum.belki transfer bile olamiyacagim.
canım üzülme 3 yumurtan belkide çok iyi onlar yeterli olacak dualarım seninle

Canım benim inşallah bu defa yavrularını Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamile kalmakta bitmiyo bende hamileyim ama keseyi görmeye salı gidecem korku heyecan hepsi bi Arada insan çok korkuyo Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
evet stres doluyuz. hakkında hayırlısı 9 ay bu stres bitmeyecek
Canımmmm geçmişe bi silgi çek o günler geride kaldı şimdi güzel günlere bak inşallah keseceğini de görürsün ve bizlerede dua edersin rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına Almayıda nasip etsin hayırlı uğurlu olsun
amin,hepimize rabbim nasip etsin

canım üzülme 3 yumurtan belkide çok iyi onlar yeterli olacak dualarım seninle

evet stres doluyuz. hakkında hayırlısı 9 ay bu stres bitmeyecek

amin,hepimize rabbim nasip etsin
uzulmemin nedeni o kalan 3nunde sagliksiz gorundugunu soylemesi canim. 1 tane olsun yeter insallah

Ben 29 yaşındayım eşimde sperm hareketsizliği vardı toplamda% 20 falan hızımız.5. Gün transfer olacak ama döllenmeler güzel olursa inşallah. Hakkına giriyormuyum Fatıma'nın hakkını helal et olur mu? Benim tek korkum 1 tane embriyo transfer edecek yaşındaki m gereği inşallah 1 tane yumoşumda tutunur:KK36:

Helal olsun canim estf ne hakki. sen de dua et .bana da 1 tane transfer ettiler. Zten oyle daha iyi canim ikiz gebelik cok cok riskli. Hayirlisi pozitif olunca anlicaksin stresin iki uc kat artiyor zaten. Ama ikiz gebelikte riskler cok cok fazla ve saglikli dogum orani yuksek degil oyle. Allah nasip eder tek yumurta ikizi olursa ne iyi olur tabi :)

kizlar labrotuari aradim merakimdan ilkinde isleme alinmamisti yumurtalar
soarayim dedim.9 adet topladik 6 sini direk eledik 3 tane kalotesiz dedi.dollenemeyebilirmis.ilkindede ayni problem yasamissiniz ikincide ayni sorun oldugunda genetik olarak yumurta kalitesizligi kantlanmis oluyor dedi.tahlillerimde bir sorun yok dedim.bu cok nadir gorulen dogustan gelen birsey dedi.cok moralim bozuk.tahliller hersey normalken bunu ogrenmis oldum.belki transfer bile olamiyacagim.
Banada ilk denememizde ayni cevabi vermislerdi canim.
Inşallah hayirlisiyla olurda tutunur canim seninki. Amiiiiin..

Son düzenleme:
Back