2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kizlarrr acill cevap ben transfer 30 ocak oldum pazartesi test zamanim karin agrim var göbek tarafi gibi adet agrisi gibi degil o arada gelip gidiyor bu daha farkli yasayan varmi ???

Herkese selamlar..
Dun dondurulmus transfer gunumdu arkadaslar. 2 embriyom vardi. Odaya alindim ustumu cikarmak icin. Esimle benim icimden o an ustumu cikarmak gelmedi. Sebebi hissetmis gibiydik. Esim hemsireye once bilgi alalim ondan sonra degistirsin esim dedi. Sonra esim bana kesin 1i ilerleyemedi dicekler digeride kotu diyecekler ben hissediyorum. Önceden soyleyeyim olursa boyle bisey hazırlıkli olalim dedi. Bende bende oyle hissediyorum suan cok garip bende soylicektim demedim sana dedim. Sessizce konusuyoduk. 10 dk sonra embriyolog geldi. Ve gerçekten bizim hissettiklerimizi aynen soyledi. Biri ilerlemedi diğeri max. % 20. Ve eger 1 den 5 e kadar siralicak olursak 2 degerinde ve BC kalitede 6. Gune göre o da diğeri gibi ayni dedi. Ben karari size birakiyorum doktorumuz bunlari detaylica anlatmami istedi size dedi. Esimde biz eger negatif olursa yada cozulemezlerse microchip denicektik. Simdi kalanda digeri gibiyse ve o da kötüyse bosuna umutlanmak istemiyoruz. Bu 3. Denememizdi. Yine yikilmak istemiyoruz. Maddi durumumuz 2 taneyi de kaldiramaz. Sonlandirmak istiyoruz. 2 ay sonra microchip icin gelmek istiyoruz dedi. Embriyolog ta cok mantikli bi karar bosuna umut uzuntu yasamayin ben size sans yok diyemem ama dedigim gibi bosa umut diyebilirim sadece bu dedi. Embriyologta iste sans yok olmaz diyemiyo. Transfer ücreti falanda odenmiyodu zaten transfer edilmeden. Ilaclarimiz icin vermistik sadece. Doktorumuzla konustuk. Yanlis bi karar vermediniz dedi. Nisan 1 yada 2 icin islemlere baslicaz tekrar. Bu sefer inşallah yumurtalarim kaliteli olacak.

iki bebeğimi kaybettim
Canım gözün aydın inşallah kandada pozitif görüp yavrunu kucağına almayıda nasip etsin Rabbim yanlız diğer düşüklerin. Neden kaynaklıydı bende şuan5 haftalık hamileyim daha keseyi görmeye salı günü gidecem ama içimde hep bi korku ya düşerse diye nasıl anlaşılır ki

Çok geçmiş olsun canım sanırım en doğru karari vermişsiniz yasadiklarimiz hiç kolay şeyler değil allah hepimize dayanma gücü versin

Olur mu canim ohss den dolayi istemiyolar 15 den fazlasini. Pko hastalarinda oluyor genelde diyor. Yani bana doktorumu dedigi bu tabi sizin durumunuz da guzel hayırlı olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin :)

Sebebi yok. Birincisi gelişimi olmadı,ikincisinin kalbi durdu. anne babadan kaynaklı birşey değil dedi doktor

Üzüldüm canim hatirlatmis oldum afedersin
önemli değil canım

kizlar birsey soracagim benim opu bittikten sonra uyandiktan sonra esimi sperm vermesi icin.sorun olurmu acaba kafaya taktim simdi.ilk denememde beni opuya alirken onuda sperm vermesi icin almislardi
Canım sorun etme çünkü Benide hazırladılar damar yolu açtılar eşim gitti yani ben girene kadar o çoktan vermişti sonuçta orda lab var o kadar tutabilirler diye düşünüyorum

kizlar labrotuari aradim merakimdan ilkinde isleme alinmamisti yumurtalar
soarayim dedim.9 adet topladik 6 sini direk eledik 3 tane kalotesiz dedi.dollenemeyebilirmis.ilkindede ayni problem yasamissiniz ikincide ayni sorun oldugunda genetik olarak yumurta kalitesizligi kantlanmis oluyor dedi.tahlillerimde bir sorun yok dedim.bu cok nadir gorulen dogustan gelen birsey dedi.cok moralim bozuk.tahliller hersey normalken bunu ogrenmis oldum.belki transfer bile olamiyacagim.

Sebebi yok. Birincisi gelişimi olmadı,ikincisinin kalbi durdu. anne babadan kaynaklı birşey değil dedi doktor

önemli değil canım
Canım benim inşallah bu defa yavrularını Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamile kalmakta bitmiyo bende hamileyim ama keseyi görmeye salı gidecem korku heyecan hepsi bi Arada insan çok korkuyo Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Olur mu canim ohss den dolayi istemiyolar 15 den fazlasini. Pko hastalarinda oluyor genelde diyor. Yani bana doktorumu dedigi bu tabi sizin durumunuz da guzel hayırlı olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin :)
Fatıma yumurtalarım toplandı toplamda 12 tane 5 tanesi 1.kalite 4 tanesi 2. Kalite 3 tanesinde boş çok şükür 9 tanesini döllicez dedi doktor cuma günü arayacaklarmış bildirmek için inşallah sağlıklı döllenirler. Bana dua ericek kendimden ve annemden başka birim yok lütfen pazartesi transferim olacak büyük ihtimalle. dualarında babada yer verirsen çok mutlu olurum..

kızlar benim mide bulantilarim başladı acayip şekilde başım dönüyor öğürmekten karnına ağrılar giriyor 2 gündür kasiliyirum bu yüzden de ...gerçekten bu süreçler çok zor bi kez keybedince yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor insan allah bekleyenlere güzel sonuçlar alıp devam ettirmeyi nasip etsin kucağımiza alalım inşallah bebislerimizi

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, inş. bir sonraki tedavinde herşey yolunda gider ..

Oyy bak cok sukur tamam insallah. Merve karadeniz diye söylüyorum Allah biliyor zaten kimi kasdettigimi :) ne guzel ya iste 9 tane döllemesi az degil insallah5. Gun birinci kalitede embriyon cok sayida olacaktir :) yasin kacti senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…