- 29 Mayıs 2016
- 312
- 341
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.121
Çok şükür aynen öyle canım her zaman Rabbime dua ediyorum sizler için olmayanlar için kendim için Rabbim kabul etsin inşallahOfff offf sitresimiz bitmiyor merak etme birbirimize dua ediyoruz en azından o kadar çok insanın dualarındayız. Rabbime emanet bebişleriniz
Canım yanlış anlama da sen nasıl evladın olmasını istiyorsan onlarda istiyordur. Bu iş mala mülke bakmıyor malesef. Hem haberde devlet karşıladı vs birşey görmedim ben. Allah tüm isteyenlere versin inşAllah. İnsanlar varını yoğunu bu işe harcıyor bazen. O nedenle hem kendimize hem de onlara dua edelim inşAllah..Bende inamak istemedim böyle bi haksızlığa. Mağdura yardım edeceğiz haşa ama bu da çok fazla bakın aşağıdaki habere yiyecek ısınacak paraları yok tüp bebek yapmışlar şimdid e ısınmak için yardım istiyorlar. ben anlamadım ama allah biliyo ya gücüme gitti:
http://www.gunedogushaber.com/tup-b...bin-en-buyuk-korkusu-usutup-hasta-olmak/2884/
Bende inamak istemedim böyle bi haksızlığa. Mağdura yardım edeceğiz haşa ama bu da çok fazla bakın aşağıdaki habere yiyecek ısınacak paraları yok tüp bebek yapmışlar şimdid e ısınmak için yardım istiyorlar. ben anlamadım ama allah biliyo ya gücüme gitti:
http://www.gunedogushaber.com/tup-b...bin-en-buyuk-korkusu-usutup-hasta-olmak/2884/
Canım yanlış anlama da sen nasıl evladın olmasını istiyorsan onlarda istiyordur. Bu iş mala mülke bakmıyor malesef. Hem haberde devlet karşıladı vs birşey görmedim ben. Allah tüm isteyenlere versin inşAllah. İnsanlar varını yoğunu bu işe harcıyor bazen. O nedenle hem kendimize hem de onlara dua edelim inşAllah..
Ben de tetradox kullandım da bitince devam ettin mi yeni kutuya@antikdeniz canım prednol eczacı bana kortizon dedi. tetradox verdi bana birde sanırım oda enfeksiyon kapmamak içinmiş
CANım tetradox ile prednolu bana transfer olduğum gün bıraktırdılar. Büyük ihtimal seninde öyle olurBen de tetradox kullandım da bitince devam ettin mi yeni kutuya
Haberlerde de duydum televizyonda ama umarım gerçek değildir gerçi gerçek gibi internetten araştırnıncaResmi bi yerden mi duydunuz bence inanmayın hem onlar gayet dogurganlar zaten mshllah. Savas gelip burda tup bebek yaptiracaklarini hic zannetmiyorum.
Canım aynı durumu bende yaşadım, saolsun buradan bir arkadaş kendi adına yazdırıp bana göndermişti. Şimdi mutlaka söylüyorum 2 kez kullandığımı. Aile hekimi saolsun yanlış yazmıştı.kızlar yaa o kadar moralim bozuldu ki cuma günü sağlık ocağına crinone jel yazdirdim eczaneye almaya gttim ayın 17 sine kadar elinde var görünüyo diyorlar çünkü günde bir adet olarak yazılmış şimdide kullanamıyorum..kullanamadigim içinde gidip iğne vuruluyorun hergün..Ayrıca normal reçetesiz alicam ne depolarda ne eczanelerde var siz yazdirirken günde kaç tane kullandiginizi söyleyin daha sonra ugrasmak zorunda kalmayın
raporlu olarak hastaneye 2450 verdim ilaçlarda 1.500 civarı tutdu. sureyelilere ücretsiz olduğuna inanmıyorum. ilaçları bizzat kendin eczaneden alıyorsun ve hepsi ithal. tüp bebek özel birşey ücretsiz kimse yapmaz.Yaa arkadaşlar bende tüp beebek yaptımak için araştırmalara başladım. SGK ile yaparsam ödemem ne olur diye. Veee dün öğremdim ki ben 4000 Tl ek öderken Suriyeliler bedavaya tüp bebek yapıyormuş..... bu nasıl adalet... ben nasıl öderim diye hesap yapıyorum
ben kutuyu bitirmedim 4 gün sabah akşam kullandım. sonra bıraktımBen de tetradox kullandım da bitince devam ettin mi yeni kutuya
imkansız birşey. millet hükümeti kötüleyecem diye ne çıkaracağını bilmiyor. yeterki hükümetimiz gitsin ne olursa olursun derdinde millet. her yazılana inanmayınAynen öle banada inandırıcı gelmedi suriyelilere bedava oldugu her şey bitti devler kendi insanını bıraktı suriyelileremi kaldı yoktur öle birşey kulaktan dolma bilgilere aldanma gidip devlettenmi ögrendin bunu
Açıkladığın için teşekkürler cnm, benim 2 düşüğüm var tutunma oluyor ama devam etmiyor, yinede işe yararmı acabaCanım benim hep aynı tedavi uygulandı sadece oğlumda transferden önce brevactid diye bi iğne verdi transferden 1. Gün önce vurdum aynı iğneyi 3. Ve 5. günüde vurdum bu iğne doktorum bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo dedi hatta bu ay topikte kullanan arkadaşlar vardı ben onun çok yardımcı olduğunu düşündüm bence doktoruna sor hamilelik hormonu salgılıyor vücuda oyüzden bebekler daha erken tutunuyormuş
Bende haberlerde duydum televizyonda, gerçekten ilginç.Haberlerde de duydum televizyonda ama umarım gerçek değildir gerçi gerçek gibi internetten araştırnınca
Canım sen bunu doktoruna sor bence yardımcı olur neden olmasın inşallah sende hayırlı haberlerle dönersin topiğimizeAçıkladığın için teşekkürler cnm, benim 2 düşüğüm var tutunma oluyor ama devam etmiyor, yinede işe yararmı acaba
Cnm aynısı bugün başıma geliyordu ben oluşan sonra 2 kutu almıştım bugün aile hekimine yazmaya gittim oda 4 kutu yazıyorum *1 dedi bende hayır *2 kullanıyorum dedim hemen düzeltti ama buralarda bulunuyor İstanbul da yani 4 kutuya 53 TL verdimkızlar yaa o kadar moralim bozuldu ki cuma günü sağlık ocağına crinone jel yazdirdim eczaneye almaya gttim ayın 17 sine kadar elinde var görünüyo diyorlar çünkü günde bir adet olarak yazılmış şimdide kullanamıyorum..kullanamadigim içinde gidip iğne vuruluyorun hergün..Ayrıca normal reçetesiz alicam ne depolarda ne eczanelerde var siz yazdirirken günde kaç tane kullandiginizi söyleyin daha sonra ugrasmak zorunda kalmayın
Selam canım bende yuz tane soru sordum. Alınan örnekleme ile test yapılıyor asla zarar vermiyor. Zaten sağlıklı hucre ise testten geçiyor. Ve olasi düşükten önce tedbir oluyor. Ayrıca tutunma ihtimalini yükseltiyor. Kimine göre testten gecen embriyo %75 kimine göre %50 şanlı oluyor. Ben donmus olmasına takilmistim onada geçen sene 1200 kişiye transfer yapıldı sadece çözülme esnasında 3.4 kişide sadece sorun oldu dedi Embriyoloji.
Sağol canım açıkladığın için, birde mozaisizm diye bir durum varmış, hem sağlıklı hem sağlıksız hücre bulunabiliyormuş bunu nasıl belirliyorlar acabaSelam canım bende yuz tane soru sordum. Alınan örnekleme ile test yapılıyor asla zarar vermiyor. Zaten sağlıklı hucre ise testten geçiyor. Ve olasi düşükten önce tedbir oluyor. Ayrıca tutunma ihtimalini yükseltiyor. Kimine göre testten gecen embriyo %75 kimine göre %50 şanlı oluyor. Ben donmus olmasına takilmistim onada geçen sene 1200 kişiye transfer yapıldı sadece çözülme esnasında 3.4 kişide sadece sorun oldu dedi Embriyoloji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?