• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Cnm aynısı bugün başıma geliyordu ben oluşan sonra 2 kutu almıştım bugün aile hekimine yazmaya gittim oda 4 kutu yazıyorum *1 dedi bende hayır *2 kullanıyorum dedim hemen düzeltti ama buralarda bulunuyor İstanbul da yani 4 kutuya 53 TL verdim
Ayy canım ben 1 kutuyu zor yazdırdım maşallah sen nasıl yazdırdın?demekki doktordan doktora değişiyor. Merak ettiğim bu jeli ne kadar kullanacağız acaba?

Merhaba hayırlı olsun inşaallah. Bende bekliyorum ay sonu gelsin diye. 5. Gün pgt ye gitti. Adetin 2. Gunu mu gittiniz dr. Dondurulmuş olunca ne zaman transfer yapılıyor acaba? Kacinci gune denk gelir
2. Yada 3. Gunu gidiyosun. Ben 2. Gun gidemedim aksilik oldu. 3. Gun gittim. Rahimin kalinligina gore adetin 15. Gunu ile 20. Gunu arasi birgun belirliyo doktor transfer icin. 1. Şubatta kontrole gittik rahim kalinligi 9 mm iyi dedi. Sali gunu transfer yapacagiz dedi.

Canim
@huli , Faye8281 Faye8281 kızlar benimde embriyolarım genetiğe gidecek, ama merak ediyorum bunun kesinliği nedir,kalan hücrelerle alınan hücre aynı kalitedemi oluyor, birde embriyodan hücre eksiliyor bu sorun oluşturmazmı, sormayı unuttum bunları sonradan aklıma geldi sizin bilginiz var mı?
@huli , Faye8281 Faye8281 kızlar benimde embriyolarım genetiğe gidecek, ama merak ediyorum bunun kesinliği nedir,kalan hücrelerle alınan hücre aynı kalitedemi oluyor, birde embriyodan hücre eksiliyor bu sorun oluşturmazmı, sormayı unuttum bunları sonradan aklıma geldi sizin bilginiz var mı?
slm gamer123 tipta hic bir durum kesinlik arz etmez canim herseyin minimal de olsa bi riski var bi hemsire olarak soyluyorum tabi hersey allahtan cok azda olsa bu testlerin yanilma payi var elbette biyopsi alinirken, dondurma cozunme olurken cok dusukte olsa risk var ama ben imkan varsa bu testin yapilmasindan yanayim insallAh hepimiz iyi haberler aliriz

Cnm aynısı bugün başıma geliyordu ben oluşan sonra 2 kutu almıştım bugün aile hekimine yazmaya gittim oda 4 kutu yazıyorum *1 dedi bende hayır *2 kullanıyorum dedim hemen düzeltti ama buralarda bulunuyor İstanbul da yani 4 kutuya 53 TL verdim
yazdirmadan alınca bir kutusu 107 tl yanı o kadar fark varki ne yapıcam sasirdim durumu iyi kurtarmissin
Ayy canım ben 1 kutuyu zor yazdırdım maşallah sen nasıl yazdırdın?demekki doktordan doktora değişiyor. Merak ettiğim bu jeli ne kadar kullanacağız acaba?
12 haftaya kadar kullanıcaz cnm

benim aile hekimim 4 kutu yazmıştı. hala önceki gebelikten kalanları kullanıyorum. cuma günü sonuca göre yazdırcam ama bütün ilaçlarımı aile hekimim bolca yazıyor sadece estrofemi para ile alıyorum

benim aile hekimim 4 kutu yazmıştı. hala önceki gebelikten kalanları kullanıyorum. cuma günü sonuca göre yazdırcam ama bütün ilaçlarımı aile hekimim bolca yazıyor sadece estrofemi para ile alıyorum
Ayy canım demekki bizimkilerde sıkıntı var. Adamlar sanki kendi cebinden ödüyor. Yazmak istemiyor. Benimde 11inde yazdırmam gerek. Umarım sorun yaşamam

Bana kendi doktorum 2 kutu yazmıştı oda işte dün süresi dolmuş bugün dedi kaç haftalık bende çok yeni dedim o zaman 4 kutu yazayım dedi 3 ay kullanırsın aşağı yukarı ama belki vermezler dedi sonra eczaneye gittim verdiler. Hatta iki kutu yoktu onuda depodan daha sonra getirdiler sanırım 12 haftaya kadarı

Back