2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Teşekkür ederim canım. Bizde doktorla görüşemedik daha. Tüp bebek Koordinatörü ile telefonda konuştuk adet görünce gelin doktorunuzla görüşelim dedi. Bizimde çok kaliteliydi beşinci gündü bizde anlamadık. Bize söylenen değerin düşmesinin sebebi embriyonun sağlıklı olmaması...

Ay ben bu merkezleri anlamiyorum en onemli zamanda aciklamadan kaciliyor bide bu var bende de negatiflerde böyle oldu parayi alirken aliyorlar negatif olunca görusmye vakit yok .En azindan mantikli bi aciklama yaptilar 3.kandan sonra gorusulecekmis.
Sen de baktir cnm sifirlanmasi onemli adetini gecikme durumu var kimyasal gebeliktw o surecte sifirlanip temizleniyormu pazartesi kan ver baktir.

Benim doktorum izine çıkmıştı ondan görüşemedik, artık hayırlısı olsun nediyelim.

Soyleyen kim doktorun mu kacamak bi cevap bu ,kanda kromozom analizi ,kanda pihtilasma ,protein eksikligi,prolaktin durumu,rahim durumu ve de embriyo testi yani bunlar önemli testler dusuge sebeb olan seyler. Yani bilimsel aciklansin bizde yapmadik bunlarin hic birini ancak cevremdekiler bu testin bir cogunu yaparak ise baslamis.Emriye genetik testinide 2.tranfer diye ben istemedim yalan olmasin.

Ben onu bunu bilmem nasipte varsa oluyor yoksa sabr tevekkül.Allah'ın dedigi olur.
Ancak biz tedbirimizi alicaz gene, takdir O'nundur.

Hamileymisin cnm çok sevindim aklına kötü şeyler getirme inş sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Hiç şüphesiz başkent hastanesi Prof. Dr.mehmet gögsen önalan.harika bi doktor ve mükemmel bi insan. Git bi ön görüşme yap hiç pişman olmayacaksin canım.insallah hayırlı haberlerini de okuruz burdan.
Kesinlikle göğşen hocaya gördüğüm ve tanıdığım en insan gibi insan. Tedavi sonucu ne olursa olsun insanlığı merhameti ilgisi yeter

Öncelikle kendimi tanıtayım ben merve Giresunluyum ve Trabzon'da tüp bebek tedavisine başladım.2,5 yıllık evliyim ve eşimde sperm yetersizliği ve hareket yavaşlığı var. raporumuzu çıkardık gonol f bugün 6. Kere yaptım ve kontrole gittim yumurtalıklarım gayet büyümüş ve cetradite olan iğneme başladım pazartesi yine kontrole gidicem büyük ihtimalle Çarşamba günü yumurtalarımı toplayacak. 5 gün sonrada transferi gerçekleştirecek. İnşallah bi aksilik olmaz.duanın en makbülü başkasına edilendir bizde birbirimize dua edelim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Rabbim sağlıkla tedavının tamamlanmasını nasıp etsın en güzel zamanlardasın. Transferden sonrası beklemesi zor

Doktorum stres yapma diyor ama bebiş tutunacak mı gidecekmiş korkusu çok fazla yaşıyorum.rüyalarıma bile giriyor bu arada ilk denemem

Doktorum stres yapma diyor ama bebiş tutunacak mı gidecekmiş korkusu çok fazla yaşıyorum.rüyalarıma bile giriyor bu arada ilk denemem
Daha dur canım sakın düşünme öyle seyler hep iyi düşün ben bu zamana kadar nasıl düşündü isem o geldi basıma. Bu 3. Tedavim bu sefer daha pozitif bakıyorum inş bu sefer güzel olacak

Daha dur canım sakın düşünme öyle seyler hep iyi düşün ben bu zamana kadar nasıl düşündü isem o geldi basıma. Bu 3. Tedavim bu sefer daha pozitif bakıyorum inş bu sefer güzel olacak
Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın. Benim aslında olacak diye umudum var ama ya olmazsa korkusuylada çok bağlanamıyorum hayallerime. Şu çarık gerçekten çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…