- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.921
Canım benimde 1185,18 den 3399'a yükseldi. Doktor süper ikiz olabilir demişti. Sanmıyorum bir sıkıntı olsun. İnşAllah sağlıkla devam etsin.Merhaba kızlar dünkü test sonucumu bugün aldım ve 12. Günüm 138 olan kan testim dün 14. Günümde 930 olmuş. ve doktorum ikiz olabilir dedi aslında iki günde bu kadar yükselmesi beni çok korkuttu ama doktorum kesinlikle öyle düşünme dedi sizce nasıl bu değerim
Canım 70 ten 21 e düştü.Canim bugun kacinci gunun 21 deger gebelik var demek tabii yukselmesi onemli hakkinda hayirlisi olsun canim
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Nasip olmayacaksa her yerde hüsran olabilir. Sen içinden nereyi istiyorsan oraya git. Birinin çok iyi dediği yeri diğer kişi beğenmeyebiliyor. Mesela başkentide burdaki çoğu arkadaş vakit kaybı yazmış.. Rabbim ol dedikten sonra en uyduruk yerde bile olabilir. İnşAllah rabbim gönlündekini sana nasip eder, tez zamanda kavuşursun evladına..
amin inşallah canımCanım hakkınızda hayırlısı olsun. Nasip olmayacaksa her yerde hüsran olabilir. Sen içinden nereyi istiyorsan oraya git. Birinin çok iyi dediği yeri diğer kişi beğenmeyebiliyor. Mesela başkentide burdaki çoğu arkadaş vakit kaybı yazmış.. Rabbim ol dedikten sonra en uyduruk yerde bile olabilir. İnşAllah rabbim gönlündekini sana nasip eder, tez zamanda kavuşursun evladına..
Benim ikinci gün embriyosu iki tane yerleştirdiler inşallah bi sorun çıkmaz birden bu kadar yükselmiş deyince şok oldum Rabbim tüm isteyen ve bu uğurda emek veren herkese bu güzel duyguyu yaşatsın sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsinCanim kacinci gun embriyosuydu?cok guzel yukselmis canim Saglicakla kucagina alirsin insallah.
Gözün aydın canım darısı başımıza inş değerlerin çok güzel benceBenim ikinci gün embriyosu iki tane yerleştirdiler inşallah bi sorun çıkmaz birden bu kadar yükselmiş deyince şok oldum Rabbim tüm isteyen ve bu uğurda emek veren herkese bu güzel duyguyu yaşatsın sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin
İnşallah canım benim 12. Gün değeri 138 14. Günü 930 olunca birden aklıma ne oluyo yoksa sorunmu var dedim kendi kendime ama tabi doktorum ve sizlerden aldığım destekle çok iyiyim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ben bu ayda bi keramet var dedim çoğu hamile kaldı hamile kalmayanlarda inşallah tez zamanda kalacak inanıyorum buna senin durumun nasıl mide bulantın ağrın falan oluyomuCanım benimde 1185,18 den 3399'a yükseldi. Doktor süper ikiz olabilir demişti. Sanmıyorum bir sıkıntı olsun. İnşAllah sağlıkla devam etsin.
Hadi bakalım ikiz annesi olacaksın hayırlısıyla canımm maşallahİnşallah canım benim 12. Gün değeri 138 14. Günü 930 olunca birden aklıma ne oluyo yoksa sorunmu var dedim kendi kendime ama tabi doktorum ve sizlerden aldığım destekle çok iyiyim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ben bu ayda bi keramet var dedim çoğu hamile kaldı hamile kalmayanlarda inşallah tez zamanda kalacak inanıyorum buna senin durumun nasıl mide bulantın ağrın falan oluyomu
İnşallah Canım tez zamanda arkamızdan geleceksiniz bu topik çok bereketli bi topik ve inşallah sizde güzel haberlerinizi burdan yazacaksınız Allah'ın izniyleGözün aydın canım darısı başımıza inş değerlerin çok güzel bence
Canım kaçıncı günündü seninCanım 70 ten 21 e düştü.
Çok sağol canım sen ne yaptın yarın tekrarlayacanmı testi inşallah sende çok güzel bi sonuçla gelirsin burayaHadi bakalım ikiz annesi olacaksın hayırlısıyla canımm maşallah
Benim mide bulantım transferin ilk gününden beri var nedense. Bu 2 gündür daha da artmaya başladı. Daha kese için gitmedim. Çok şükür ağrı sızım veya başka belirtim yok. Gögüste falan bişey yok daha.İnşallah canım benim 12. Gün değeri 138 14. Günü 930 olunca birden aklıma ne oluyo yoksa sorunmu var dedim kendi kendime ama tabi doktorum ve sizlerden aldığım destekle çok iyiyim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ben bu ayda bi keramet var dedim çoğu hamile kaldı hamile kalmayanlarda inşallah tez zamanda kalacak inanıyorum buna senin durumun nasıl mide bulantın ağrın falan oluyomu
Evet canım yarın tekrarlıcam testi inşallah katlanmıştır çok korkuyorum amaÇok sağol canım sen ne yaptın yarın tekrarlayacanmı testi inşallah sende çok güzel bi sonuçla gelirsin buraya
23 Ocak ta transfer oldu canımCanım kaçıncı günündü senin
Benimde ağrım ikinci günden belli var ve iki gündür midem yemekten sonra hafif hafif havalanıyo şubat 14 kese görmeye gidecem inşallah sorunsuz anlatırız kontrollerimiziBenim mide bulantım transferin ilk gününden beri var nedense. Bu 2 gündür daha da artmaya başladı. Daha kese için gitmedim. Çok şükür ağrı sızım veya başka belirtim yok. Gögüste falan bişey yok daha.
İnşAllah canım. Sanada mı 10 gün sonra git dedi. Bana öyle dedi doktor. Birde estrofemi doktora gidince bırak dedi. Belki evime gitmeden tüp doktoruma görünür giderimBenimde ağrım ikinci günden belli var ve iki gündür midem yemekten sonra hafif hafif havalanıyo şubat 14 kese görmeye gidecem inşallah sorunsuz anlatırız kontrollerimizi
Cok gecmis olsunCanım 70 ten 21 e düştü.
Komik olan ekip calismasi olan bi hastanedeydim asil doktorum ameliyattaydi.Yardimci doktorum izinli oradaki 3.bi doktor ayakustu bilgi verdi:)Cok gecmis olsun
Benimde 9.gun 45 11.gün 33 oldu pazartesi kana bir daha bakilacak sifirlaniyor mu yoksa plato mu(dusup yukselme vs) ciziyor diye akabinde doktorumla randevum var neden oldugunu ancak o zaman sorabilecegim.Görusemedin kendisiyle.
Acaba sizinki neden kaynaklanmis sordunuz mu? mesela bizim emriyo baya kaliteliydi anlamadik bakalim doktorumuz ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?