2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

kızlar biraz özel olucak ama özel bölge temizliginizi nasıl yapıyorsunuz genelde sir yapıyorum ama şimdi bey olurmu acaba diye bi düşündüm
Canım ben epilasyon yaptırmıştım önceden, zaten çıkmıyor :)
Senin 2 embriyoydu dimi cnm bn yrn deneyeblrm sansımı. Muhtemeln cıkmaz ama
Evet 2ydi canım. Çıkmasada üzülme çünkü erken :)
Tamam ozaman bende kalkar kalkmaz yapayım sende bi değişiklik varmı ağrı falan benim Hale'n sık sık kasık ağrım oluyo
Canım benim aynı bi değişiklik yok, sadece bugün dışarı çıktım yürüdüm dönünce ağrım oldu biraz.

Cnm yürüdükten snra kasık mı bel agrın mı oluyor? Bnm belim agrıyor ama bel fıtıgıda var ondan herhlde diyorm

Ay canım inşallah bütün dualarım tüm olmayanlar içim bak görecen sende hayırlı haberler verecen bundan çok çok Emin'im İçimden bir ses böyle senin kızlar hamileyimmmmm diye yazacaksın gibi geliyor
Allah razı olsn cnm böyle destek olman bile güç veriyor bana inşallah inşallah Rabbim acısın halime

Ayy insallah canim benim Benim de 1 hafta sonra transferim gercelesecek Allah nasip ederse dondurulmus 5. Gun 2 tane embriyom var. Dun gece erkek bebek gordum kucagimdaydi 6-7 aylik vardir, biberonla sut iciriyodum. O kadar tatli ve guzeldi ki. Konustu benimle bak içiyorum iste dedi gulerek bende ooys deyip öpüyodum Allahimmmm hayirlara cikarsin insallah canim

siz ovaBoost mı kullandınız 3 lü derken başka neler vardı birde nasıl kullanılıyor.Sanırım siz Türkiyeye kargo yok dediniz peki siz nasıl getirttiniz biz nasıl getirtebiliriz.

siz ovaBoost mı kullandınız 3 lü derken başka neler vardı birde nasıl kullanılıyor.Sanırım siz Türkiyeye kargo yok dediniz peki siz nasıl getirttiniz biz nasıl getirtebiliriz.

Kızlar selam bu gece çatlatma iğnesini vurucam Allah'ın izniyle ctesi opu yapılacak. Var mı başka ctesi yapılacak olan? Bi de birşey sorucam bugün e2 1460 çıktı pro 1.24 embriyoları dondurup sonra işlem yaparlar diye düşünüyorum size de böyle birşey oldu mu ya aklımda deli sorular

Bunu anlamıyorum ok kabul tutunma ihtimali yüksek ama 3.gunden sonra gelişmiyorsa hiç mi transfer yapılmayacak
Ilk tüp Bebeğimi malesef Acıbadem de yaptırdım bana dedi ki 5.gun transfer yapacaz tamam dedim 3.gun sabah beni aradılar hemen gelebilirmisiniz transferinizi yapıcaz hayırdır dedim 3.gunde embriyolarda bozulma görmeye başladık dedi ben gider gitmez embriyologu çağırdım bu ne demek dedim 5 güne kadar dayanmayabilirler rahmine bi an once girsin ki orda gelisme sağlanabilir dedi tamam dedim ama bunlar 5.gunde 4 tane embriyo dondurdu ve 1. Kaliteydi 3.gun koydukları embriyo da tutmadı gerçi o 5.gun embriyolarindan da sonra koydular onlar da tutmadı işimiz allaha kalmış bizim bol bol dua nasipte varda 3 5 fark etmez ol dedimi olur canim

Mesela şimdi ben 5.gun 1.kalite embriyo tutup düşüyorsa demekki sağlıksız bebek genetiği bozuk rahim kabul etmedi o zaman pgt ile nasıl tutacak bu diye düşünüyorum

Kızlar benim soruma kimse cevap vermemiş ama ya pgt ile hamile olan yada yakınından falan duyan yok mu bana bu işlem yapılacak kafam çok karışık ama

Histeroskobi yapıldı mı canım sana
Yapıldı çizik de atıldı tutmadı bende ankarada doktor buldum tavsiye üzerine gittim hiç ağır ilaç vermeden hatta dozunu düşürerek yaptığı tüp bebekte hamile kaldım 6 haftalik düştü şimdi embriyo genlerine bakacaz diyor sanırım pgt den bahsediyor

Herkese mrb bende muhtemel Şubat ayının ilk haftası dondurulmuş embriyo transferi olacam ayın 4 ünde muayene var herhangi bir olumsuzluk görmezse inş 2 tane dondurulmuş bebişim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…