2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Toplandığı günden transfer gününe kadar olan gün kaçsa o kadar günlük kadar embriyolar

Son düzenleme:
Arkadaslar 10 gün beta hcg degerim 578 di 12.gun 970 çıktı çokmu kötü sizce?
Ay canım daha ne olsun yüzde 60 geçmiş kafana takma böyle şeyleri bebeklerin seninle bu arada belkide ikiz annesi bile olursun 12. Güne göre testin yüksek Maşşallah

Canım bende korkuyorum açıkcası ikizden ama bi yandanda olsun diyorum :) canım benim cuma yumurta toplanmıştı, çarşamba günü transferim oldu. 5. Gün dediler :)

Ay canım daha ne olsun yüzde 60 geçmiş kafana takma böyle şeyleri bebeklerin seninle bu arada belkide ikiz annesi bile olursun 12. Güne göre testin yüksek Maşşallah
canım ağzından bal damliyor soylediklerin bana moral oluyor hastaneden geldigimden beri canim o kadar sıkkın ki birde progesteronum az çıktı hergün iğneye başladık bakalım inşallah güzel geçer hamileligimiz ve kucagimiza alırız sende test yapmıştın dimi

Canım bende korkuyorum açıkcası ikizden ama bi yandanda olsun diyorum :) canım benim cuma yumurta toplanmıştı, çarşamba günü transferim oldu. 5. Gün dediler :)
Tamam canim bende bu sefer insallah 5. Gune gider sansim artar diye istiyom ama Allahtan hayirlisi olsun birde canim senin sen hergun kac unite igne vuruldun ve kac yumurtan toplandi? :)

Yok canım benim bugün 5. Günüm bugün melisela arkadaşımız evde test yapmış ve ikinci çizgi bariz belliymiş yani oda inşallah hamile benim bu defa transferden sonraki gün adet sancım başladı ve çok sık sık oluyo bilmiyorum artık hamilelik tenmi yoksa yumurtalıklarım fazla toplandı ondanmı anlamadım Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

Hayırlı olsun canım inşallah yüksek değerler görürsün benimde pazartesi test günüm hakkımızda hayırlısı inşallah
Saol canım çok teşekkürler :)

Tamam canim bende bu sefer insallah 5. Gune gider sansim artar diye istiyom ama Allahtan hayirlisi olsun birde canim senin sen hergun kac unite igne vuruldun ve kac yumurtan toplandi? :)
Canım ben puregon 300 vurdum ama 2 kez dozu fazla vurmuşum bilmeden. 6 yumurta toplanmıştı 5i döllendi. 5. Günede 4ü gitmiş. İkisi koyuldu ikisinide dondurmuştuk. İnşAllah seninde 5. Güne gider. Kızımda 5. Gün embriyosuydu

İnsallah canim benim icinde dua et oglumun kardeslerine ihtiyaci var insallah guzel sonuclar alirim bende hergun 300 unite vuruluyorum bugun ignemin 5.gunu sagda 2 tane solda daha cok var dedi ama sayi soylemedi.gecen sene negatif olan denememde 5 yumurta dollendi 4 tanesi 3.gune gelince 2 tane transfer ettiler ama olmadi.bende bu sebepten doktorumun eger 5 tane falan yumurtam olursa 5.gune kadar beklemesini isticem tabiii son karar doktorun Ve hayirlisi olsun insallah

Yenidunya3 gozun aydın cnm.insallah kanda güzel.sonuc kese ve kalp atışları herşey herşey çok güzel olsun

Beni de bugün aradilar 5 yumurta da 5. Güne gidiyor yarın transfer dediler ama.yarina beş tane kalmayabilir yani bunun kesinliği yok diye belirttiler eger hepsi de gelirse diğerlerini dondurruz dediler bide hemşire narkozlu istemiş dr dedi ama ben istemediğimi söyledim ama oda yumurta toplamada narkozlu olmanıza rağmen çok fazla kasilmissiniz vs dedi. Siz aç gelin dedi yine kafam karıştı ya off

Neden transfere narkoz demiş ki çok kolay geçiyor çünkü ilk denemense hiç korkmana gerek yok birde ac olmama da gerek yok ufaktan atıştırabilirsin dedi benim doktorum

Neden transfere narkoz demiş ki çok kolay geçiyor çünkü ilk denemense hiç korkmana gerek yok birde ac olmama da gerek yok ufaktan atıştırabilirsin dedi benim doktorum
İlk defa olacak cnm normal muayene de oluyorum bir sorun olmuyor daha önce muayene olduğumda zor oluyordu ama şuan rahatım normal bir şekilde muayene oluyorum hayır o bir alet takılıyor diyorlar da herhalde çok kasılma falan yapsa herhalde bir kaç kişiden duyardım ama herkes gayet rahat.oluyir diyor bana da ac gel narkoz al dediler opu gibi yanı kasilirmisim vs sinir oldum ya

Doktor nasil olmani soyluyorsa oyle ol canim kalbini ferah tut bak ne guzel 5.gune kadar gidiyor yumurtalarin hayirlisi ile al bebislerini gel insallah darisi basima:)

Anladım canım o aletin hiç kasilacak biseyi yok ama tabi doktorun bi bildiği vardır belki kendi strese sokma hayırlısıyla kolay geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…