- Konu Sahibi Yenidunya3
- #2.461
Canım test günüm salı günü.. 12.gün.. dediklerinde güldüm.. 5.gun transferimde de boyleydi simdi 4 gun geriden geldigim halde erken bulmuyor musunuz dedim.. cevap yok.Hayırlısı olsun canım ne diyelim inşAllah kendiliğinden gelir bebişin
Canım sen ne zaman test yapacaksın? Durumun nasıl?
Burda bazi arkadaslarin durumunu okuyunca tabiki halime şükrediyorum.. Ama diğerleriyle kiyasladigimda bu denemede gecistirildigimi, merkezin ihmali olabilecegini aklima getirince sinirleniyorum.. Allah büyük belki de kalan yumurta en kalitelisiydi bilemem ama yumurtalarim öyle cok kaliteli olmadi digerlerinde.. elde cok seçenek varken en saglamlarini ayırma sanslari olmuştu en azindan..ee simdi elde secenek yokken koyalim gitsin transferi yaptilar diyorum..
Bide şunu düşünüyorum keske 1 gun daha bekletip dayanip dayanmayacagina baksalardi.. boyle 12 gun bekleyip negatif gormekten daha iyi olurdu belki..benim tedavi asamam şöyle:
- hazirandaki üzüntüm gecti..yenisi fakat son demem icin hazırım..
-hemen gecin muayene edeyim.
-bi sorun yok, recete giyinene kadar yazilmis bile.. ele tutusturulur gule gule
- takipleri yasadigim yerdeki doktor yapar..
5 dk bile 2.denemedeki düşük neden olmus olabilir, 5 yil aradan sonra esimin sperm durumu nasildir vs.. hicbir tahlil tetkik yapilmamasi da cabası.. hormonlarima bile bakilmadi..