- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.461
Canım test günüm salı günü.. 12.gün.. dediklerinde güldüm.. 5.gun transferimde de boyleydi simdi 4 gun geriden geldigim halde erken bulmuyor musunuz dedim.. cevap yok.Hayırlısı olsun canım ne diyeliminşAllah kendiliğinden gelir bebişin
Canım sen ne zaman test yapacaksın? Durumun nasıl?
Rabbim varsa hakkını bırakmasın okudukça çok üzülüyorumCanım test günüm salı günü.. 12.gün.. dediklerinde güldüm.. 5.gun transferimde de boyleydi simdi 4 gun geriden geldigim halde erken bulmuyor musunuz dedim.. cevap yok :)
Burda bazi arkadaslarin durumunu okuyunca tabiki halime şükrediyorum.. Ama diğerleriyle kiyasladigimda bu denemede gecistirildigimi, merkezin ihmali olabilecegini aklima getirince sinirleniyorum.. Allah büyük belki de kalan yumurta en kalitelisiydi bilemem ama yumurtalarim öyle cok kaliteli olmadi digerlerinde.. elde cok seçenek varken en saglamlarini ayırma sanslari olmuştu en azindan..ee simdi elde secenek yokken koyalim gitsin transferi yaptilar diyorum..
Bide şunu düşünüyorum keske 1 gun daha bekletip dayanip dayanmayacagina baksalardi.. boyle 12 gun bekleyip negatif gormekten daha iyi olurdu belki..benim tedavi asamam şöyle:
- hazirandaki üzüntüm gecti..yenisi fakat son demem icin hazırım..
-hemen gecin muayene edeyim.
-bi sorun yok, recete giyinene kadar yazilmis bile.. ele tutusturulur gule gule
- takipleri yasadigim yerdeki doktor yapar..
5 dk bile 2.denemedeki düşük neden olmus olabilir, 5 yil aradan sonra esimin sperm durumu nasildir vs.. hicbir tahlil tetkik yapilmamasi da cabası..
Amin cnm insallah.. son 1 gun bakalim..Inşallah pozitif olurda herşeyi unutturur sana.kiyamam ya ama niye öyle davranıyor bu eşler tedavi sürecinde( Rabbim yardimcin olsun
Öncelikle evladını Rabbim sana bağışlasın ikinciyede tez sağlıkla kavuştursun.....Benim çocuk yok ve malesef esim de aynen öyle bakalım transfer de ne olucak...Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAmin cnm insallah.. son 1 gun bakalim..
Allaha şükür bir evladim var.. ben cok sakin ve sabirliyim ona karşı.. cunku yoklugundaki acıyı yaşadım onu kazanmak icin uzun bir sure ugrastim.. sonra Allah yuzume güldü.. kiymetini de bilmem gerekiyor bu nedenle..
Ama esim tam tersim benim.. cabuk sinirlenir, gurultuye gelemez..ufacik cocuktan olgun hareketler bekler vs..
Bu nedenle yatıp uzanmam gerekirken ev işi, cocukla uğraş, misafir vs hic oturmadim desem yeridir.. isterdim ki azcik dayansin ve üstündeki yükü azaltsin..
Amin cnm.. senin transfer ne zaman olacak?Öncelikle evladını Rabbim sana bağışlasın ikinciyede tez sağlıkla kavuştursun.....Benim çocuk yok ve malesef esim de aynen öyle bakalım transfer de ne olucak...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun((
Cumartesi insallah Rabbim kısmet ederse dondurulmuş 2 buz bebis alıp gelicem :))Amin cnm.. senin transfer ne zaman olacak?
Canım benim sıkma kendini, inan hepimiz aynı durumdayız. Ben tedavime watsapla başladım ki hatırlıyosan sen tepki verip şaşırmıştın sanırsam. Sonra hiç bu tedavimde kan vermedim hastaneye gidip. 2 kez özel yerine gittim ve ultrasonla baktı. E2 falan kaç hiç fikrim yok şuan. İlk tedavimde de hurra diye başlamıştı ama en azından kan veriyordum onda. Sonra yine herşeyi watsap aracılığı ile yaptık. Kendi sonucumu bende çok merak ediyorum bu sefer :) çok şükür ki birer evladımız var. Olumsuz olsada onlara bakıp şükür ki sen varsın diyeceğiz. Bizim 2 kat güçlü olmamız gerekiyor şu durumda, onların ihtiyacı var. Babaları hiç söylemiyorum zaten. Aynı durum bizimde. Allahtan annemdeyim ben yoksa bende senin gibi ev okul, çocuk şeklinde koşturacaktım.Canım test günüm salı günü.. 12.gün.. dediklerinde güldüm.. 5.gun transferimde de boyleydi simdi 4 gun geriden geldigim halde erken bulmuyor musunuz dedim.. cevap yok.
Burda bazi arkadaslarin durumunu okuyunca tabiki halime şükrediyorum.. Ama diğerleriyle kiyasladigimda bu denemede gecistirildigimi, merkezin ihmali olabilecegini aklima getirince sinirleniyorum.. Allah büyük belki de kalan yumurta en kalitelisiydi bilemem ama yumurtalarim öyle cok kaliteli olmadi digerlerinde.. elde cok seçenek varken en saglamlarini ayırma sanslari olmuştu en azindan..ee simdi elde secenek yokken koyalim gitsin transferi yaptilar diyorum..
Bide şunu düşünüyorum keske 1 gun daha bekletip dayanip dayanmayacagina baksalardi.. boyle 12 gun bekleyip negatif gormekten daha iyi olurdu belki..benim tedavi asamam şöyle:
5 dk bile 2.denemedeki düşük neden olmus olabilir, 5 yil aradan sonra esimin sperm durumu nasildir vs.. hicbir tahlil tetkik yapilmamasi da cabası.. hormonlarima bile bakilmadi..
Erkeklerin bir çoğu malesef yardımcı olmak konusunda eksik seni çok iyi anlıyorumAmin cnm insallah.. son 1 gun bakalim..
Allaha şükür bir evladim var.. ben cok sakin ve sabirliyim ona karşı.. cunku yoklugundaki acıyı yaşadım onu kazanmak icin uzun bir sure ugrastim.. sonra Allah yuzume güldü.. kiymetini de bilmem gerekiyor bu nedenle..
Ama esim tam tersim benim.. cabuk sinirlenir, gurultuye gelemez..ufacik cocuktan olgun hareketler bekler vs..
Bu nedenle yatıp uzanmam gerekirken ev işi, cocukla uğraş, misafir vs hic oturmadim desem yeridir.. isterdim ki azcik dayansin ve üstündeki yükü azaltsin..
günaydın, siz ve eşiniz genetik testleri yaptırdınızmıGünaydın herkese iyi haftalar güzel sonuçlar alacağımız bir hafta olsun . Benim durumum bugün beli olacak 2 embriyo orta kalite . Ya transfer olacak pgtsiz yada 3.gunden pgtye gidecek dualarınızı bekliyorum
ben yaptırdım situs inversus totlis im çocuğa benden hastalık geçme durumunu araştırmıştım ... orak hücre anemisi için pgt yaptırıyoruz ikimizde taşıyıcıyız.günaydın, siz ve eşiniz genetik testleri yaptırdınızmı
merhaba, yasadiklariniza uzuldum allah cok buyuk bir kapi kapanir digeri acilir. her serde bir hayir vardir derler bu aslinda bir teselli cumlesi gibi gorunse de buyuk anlamlar iceriyor ama icinde bulundugumuz durumda bunu kavrayamiyoruz. hakkinizda hayirlisi olsun insallahCanım test günüm salı günü.. 12.gün.. dediklerinde güldüm.. 5.gun transferimde de boyleydi simdi 4 gun geriden geldigim halde erken bulmuyor musunuz dedim.. cevap yok.
5 dk bile 2.denemedeki düşük neden olmus olabilir, 5 yil aradan sonra esimin sperm durumu nasildir vs.. hicbir tahlil tetkik yapilmamasi da cabası.. hormonlarima bile bakilmadi..
bende genetik testleri yaptırdım temiz çıktı. pgt yi çok araştırdım. önerdiler ama yaptırmadım. aslında artık pes ettim. olacağına bıraktım. umut falan birşey kalmadıben yaptırdım situs inversus totlis im çocuğa benden hastalık geçme durumunu araştırmıştım ... orak hücre anemisi için pgt yaptırıyoruz ikimizde taşıyıcıyız.
Evet canım trombofili paneli testin adı...Ben Haydarpaşa Eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım.Sonucun gelmesi biraz uzun sürebiliyor.4. farklı bölgeye bakılıyor...hayırlı günlerimiz olsun arkadaşlar.ben birşey sormak istiyorum.kan pıhtılaşması için ben bu zamana kadar tahlil yaptırmadım.ıki tüp bebek denedim tutmadı.kromozom analizi istediler yaptırdık bişiçıkmadı.şimdi nasipse 3.tüp bebk denemem olacak ama kafamda deli sorular var.kan pıhtılaşması tahlilinin adı ne bileniniz varmı.netten baktım tromöbofili diyor.trombofilimi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim???
teşekkür ederim çok sağolasın..Evet canım trombofili paneli testin adı...Ben Haydarpaşa Eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım.Sonucun gelmesi biraz uzun sürebiliyor.4. farklı bölgeye bakılıyor...
peki bunu özel hastaneler yapıyormu?Evet canım trombofili paneli testin adı...Ben Haydarpaşa Eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştım.Sonucun gelmesi biraz uzun sürebiliyor.4. farklı bölgeye bakılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?