- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.441
Saol canım Allah razı olsun. Canım bu benim 2. denemem. Yani 5 sene önce ilkini yaptık ve kızım olmuştu.adet sancısı gibi sancı, bel ağrısı bunlar normal hatta gebeliktede devam ediyor. korkmabunlar iyiye haber bence
allah kabul etsin. başlarda bendede hiç ağrı yoktu ilerledikçe kasık ve bel ağrılarım başlamıştı. senin kaçıncı denememdi
canım korkmana gerek yok bu ağrılar normal hatta gebeliktede devam ediyor.
yapmadim canim gunumu bekliycem hayal kirikligi yasamak istemiyorumCanım hiç idrar testi falan yatın mı? İnşAllah olmazsın canım kötü düşünme sen
tesekkur ederim insallah arkadasimadet sancısı gibi sancı, bel ağrısı bunlar normal hatta gebeliktede devam ediyor. korkmabunlar iyiye haber bence
allah kabul etsin. başlarda bendede hiç ağrı yoktu ilerledikçe kasık ve bel ağrılarım başlamıştı. senin kaçıncı denememdi
canım korkmana gerek yok bu ağrılar normal hatta gebeliktede devam ediyor.
Ben bu gece vurulcam cnm adetin 12.günüKizlar adetin kacinci gunu catlatma ignrnizi vuruldunuz hatirliyormusunuz?duruma gore yatmaya gelen misafirleri kabul etmeyeyim ondan sonra:)
Adetin 10.günü vurulmuştum cnmKizlar adetin kacinci gunu catlatma ignrnizi vuruldunuz hatirliyormusunuz?duruma gore yatmaya gelen misafirleri kabul etmeyeyim ondan sonra:)
inşallah cnm hepimiz güzel sonuçlar alıp bebislere kavusuruzİnş çok mutlu eder sonucun hepimizi
CNm ne yazık ki kimyasal oldu benim ki ilaçları bıraktırdı doktor adet olmayı bekliyorum.İnşallah tüm arkadaşlar güzel haberler alır dualarim sizlerlekuzuuuuuuuu canım nerelerdesin? Sonucun ne oldu merak ettim
Hayırlısı olsun cnm.. degerin kaçtı acaba? Benim 200 den düşmüştü kimsayal mıydı düşük muydu neydi bilmiyorum..CNm ne yazık ki kimyasal oldu benim ki ilaçları bıraktırdı doktor adet olmayı bekliyorum.İnşallah tüm arkadaşlar güzel haberler alır dualarim sizlerle
Canım hiç idrar testi falan yatın mı? İnşAllah olmazsın canım kötü düşünme sen
CNm benimki 31 çıktı. Sonra düşmeye başladı. Aslında senin ki çok iyiymis ya üzüldüm senin adına inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimizaHayırlısı olsun cnm.. degerin kaçtı acaba? Benim 200 den düşmüştü kimsayal mıydı düşük muydu neydi bilmiyorum..
Hayırlısı olsun canım ne diyelimCNm ne yazık ki kimyasal oldu benim ki ilaçları bıraktırdı doktor adet olmayı bekliyorum.İnşallah tüm arkadaşlar güzel haberler alır dualarim sizlerle
Canım sen ne zaman test yapacaksın? Durumun nasıl?Hayırlısı olsun cnm.. degerin kaçtı acaba? Benim 200 den düşmüştü kimsayal mıydı düşük muydu neydi bilmiyorum..
Amin insallah ama benim son denememdi.. 11.gune girdim.. sıfır umut çünkü digerlerine göre işler hic rast gitmedi.. hem dollenir dollenmez transfer oldum hem de bekleme suresinde hic dinlenmeden koşturdum.. alakasiz girdigim stresler de cabası.. benim sizlerden baska destek aldığım kimse yok.. eşim negatifi görüp üzüldüğümde bana destek olacak yine ama is isten gecmis olacak.. düşünmuyorki 10 gun şu kadin stres sıkıntı yasamasin, iş yapmasın..CNm benimki 31 çıktı. Sonra düşmeye başladı. Aslında senin ki çok iyiymis ya üzüldüm senin adına inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimiza
Haklisin canım bende çok pozitif başladım ama çok kötü şeyler yaşadım psikolojim alt üst oldu böyle şeylerde etkiliyor işte .Ama inşallah senin ki düzelir Allah çok büyük canım dualarim seninleAmin insallah ama benim son denememdi.. 11.gune girdim.. sıfır umut çünkü digerlerine göre işler hic rast gitmedi.. hem dollenir dollenmez transfer oldum hem de bekleme suresinde hic dinlenmeden koşturdum.. alakasiz girdigim stresler de cabası.. benim sizlerden baska destek aldığım kimse yok.. eşim negatifi görüp üzüldüğümde bana destek olacak yine ama is isten gecmis olacak.. düşünmuyorki 10 gun şu kadin stres sıkıntı yasamasin, iş yapmasın..
İnşallah canım benim de duam kendiliginden nasip olması. Bu stresi bir daha yaşamamak. İnşallah herkes güzel haberler verir.Hayırlısı olsun canım ne diyeliminşAllah kendiliğinden gelir bebişin
Canım sen ne zaman test yapacaksın? Durumun nasıl?
Çok üzüldüm bende merak ediyordum seniCNm benimki 31 çıktı. Sonra düşmeye başladı. Aslında senin ki çok iyiymis ya üzüldüm senin adına inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimiza
Çok üzüldüm bende merak ediyordum seniCNm benimki 31 çıktı. Sonra düşmeye başladı. Aslında senin ki çok iyiymis ya üzüldüm senin adına inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimiza
Inşallah pozitif olurda herşeyi unutturur sana.kiyamam ya ama niye öyle davranıyor bu eşler tedavi sürecindeAmin insallah ama benim son denememdi.. 11.gune girdim.. sıfır umut çünkü digerlerine göre işler hic rast gitmedi.. hem dollenir dollenmez transfer oldum hem de bekleme suresinde hic dinlenmeden koşturdum.. alakasiz girdigim stresler de cabası.. benim sizlerden baska destek aldığım kimse yok.. eşim negatifi görüp üzüldüğümde bana destek olacak yine ama is isten gecmis olacak.. düşünmuyorki 10 gun şu kadin stres sıkıntı yasamasin, iş yapmasın..
Canım güçlü ol herseyin vakti vardırCNm ne yazık ki kimyasal oldu benim ki ilaçları bıraktırdı doktor adet olmayı bekliyorum.İnşallah tüm arkadaşlar güzel haberler alır dualarim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?