2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kizlar adetin kacinci gunu catlatma ignrnizi vuruldunuz hatirliyormusunuz?duruma gore yatmaya gelen misafirleri kabul etmeyeyim ondan sonra:)

Saol canım Allah razı olsun. Canım bu benim 2. denemem. Yani 5 sene önce ilkini yaptık ve kızım olmuştu.

tesekkur ederim insallah arkadasim

Kızlar ben dondurulmuşlarla denedim salı günü transferim oldu şuan 5. Günüm hiç bir şey hissetmiyorum sanki hiç transfer olmamış ya çok tedirgin oluyorum böyle olunca bu 3. Denemem

CNm ne yazık ki kimyasal oldu benim ki ilaçları bıraktırdı doktor adet olmayı bekliyorum.İnşallah tüm arkadaşlar güzel haberler alır dualarim sizlerle
Hayırlısı olsun cnm.. degerin kaçtı acaba? Benim 200 den düşmüştü kimsayal mıydı düşük muydu neydi bilmiyorum..

Canım hiç idrar testi falan yatın mı? İnşAllah olmazsın canım kötü düşünme sen
Hayırlısı olsun cnm.. degerin kaçtı acaba? Benim 200 den düşmüştü kimsayal mıydı düşük muydu neydi bilmiyorum..
CNm benimki 31 çıktı. Sonra düşmeye başladı. Aslında senin ki çok iyiymis ya üzüldüm senin adına inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimiza

CNm ne yazık ki kimyasal oldu benim ki ilaçları bıraktırdı doktor adet olmayı bekliyorum.İnşallah tüm arkadaşlar güzel haberler alır dualarim sizlerle
Hayırlısı olsun canım ne diyelim inşAllah kendiliğinden gelir bebişin

Canım sen ne zaman test yapacaksın? Durumun nasıl?

CNm benimki 31 çıktı. Sonra düşmeye başladı. Aslında senin ki çok iyiymis ya üzüldüm senin adına inşallah tez zamanda kavuşuruz yavrularimiza
Amin insallah ama benim son denememdi.. 11.gune girdim.. sıfır umut çünkü digerlerine göre işler hic rast gitmedi.. hem dollenir dollenmez transfer oldum hem de bekleme suresinde hic dinlenmeden koşturdum.. alakasiz girdigim stresler de cabası.. benim sizlerden baska destek aldığım kimse yok.. eşim negatifi görüp üzüldüğümde bana destek olacak yine ama is isten gecmis olacak.. düşünmuyorki 10 gun şu kadin stres sıkıntı yasamasin, iş yapmasın..

Haklisin canım bende çok pozitif başladım ama çok kötü şeyler yaşadım psikolojim alt üst oldu böyle şeylerde etkiliyor işte .Ama inşallah senin ki düzelir Allah çok büyük canım dualarim seninle

Hayırlısı olsun canım ne diyelim inşAllah kendiliğinden gelir bebişin

Canım sen ne zaman test yapacaksın? Durumun nasıl?
İnşallah canım benim de duam kendiliginden nasip olması. Bu stresi bir daha yaşamamak. İnşallah herkes güzel haberler verir.

Çok üzüldüm bende merak ediyordum seni Rabbim insallah tedavisiz hayirli sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda.üzülme lütfen

Çok üzüldüm bende merak ediyordum seni Rabbim insallah tedavisiz hayirli sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda.üzülme lütfen

Inşallah pozitif olurda herşeyi unutturur sana.kiyamam ya ama niye öyle davranıyor bu eşler tedavi sürecinde( Rabbim yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…