• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Cnm bnde bahceci fulyadaym bende sperm testını baska bir yerde yaptrmıstım onu goturdm ama yeni cıkmıstı sonucu o yuzden baska test istemedi doktrum
Bizde yeni yaptirmistik 1 aylikti canim. Ama normal bir klinikte yapilmis testti. Yikama vs olmamis. Diger kliniklerdeki arkadaslari merak ediyorum. Merkeziniz yeni test istedimii tdv ye baslamadan

Tabi ki vardir ya 100 tane alip onu inceliyolar orda milyonlarca sperm var. Sizinki gunahlari boynuna ama laboratuvar hatasi olabilir gibi geldi bana

bnmde hiç belirtim yoktu yazmıştım bnde vücudum normalden dahada rahatti hatta ama 6.gun adet ağrıları başladı bnde yanii suan 9.gun ve hala ağrılar devam ediyor bakalım yarın test günüm inşallah güzel sonuç alırım bnde seninde belirtilerin için erken cnm pozitif düşün:KK68:
İnş çok mutlu eder sonucun hepimizi

Tabi ki vardir ya 100 tane alip onu inceliyolar orda milyonlarca sperm var. Sizinki gunahlari boynuna ama laboratuvar hatasi olabilir gibi geldi bana
Bende onu dusunuyorum canim.ne yazikki. Düzgün spermi aldik yumurtaya micro yaptik ama dollenme olmadi deselerdi eyvallah diyecektim.konusucam .haklarimi arayacagim.

nanaben nanaben muhakkak bizi bilgilendir canim herseyden ote kadere inanıyoruz Allah boyle istedi boyle oldu diyelim ve devam edelim insallah esiniz de kendini harap etmesin
Bilgi verecegim canim.allahin hikmetine sual olunmazmis.verdiginede vermediginede Hamdolsun. Eşimle konustuk simdi isyanim senin icin dedi. Onca igne onca ameliyat onca aci yaşadın. Hep kadin uzerine yoneldiler dedi. Basariyi arttirmak için cok yumurta gerekirken erkegin faktörünü unuttular dedi.20 yumurtada olsa spermim kotuyse ne faydasi var dedi. Biri bana beni tatmin edecek aciklama yapmali diyo baska bisi demiyor. Yarin gorusecegim fatimacim

Arkadaşlar bugün transferden sonra 2. Günüm az önce okadar şiddetli ağrı girdiki sol kasığıma anlatamam ve girdiği yerde kaldı sancı hamilelik belirtisinde ağrı girip çıkıyo değilmi benimki gibi devam etmiyo benim ikinci hamileliğim olsada ilkini İnan'ınki hiç hatırlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ağrım Hale'n devam ediyo

benim transferde 9. gunum kizlar 3 gundur adet sancim vardi bugun doruklara ulasti artik :KK43: test yapamadan regli mi olucam acaba. rabbim kimsenn elini bos dondurmesin. beklemek igne yapmaktan daha zormus :KK43:
Canım hiç idrar testi falan yatın mı? İnşAllah olmazsın canım kötü düşünme sen

benim transferde 9. gunum kizlar 3 gundur adet sancim vardi bugun doruklara ulasti artik :KK43: test yapamadan regli mi olucam acaba. rabbim kimsenn elini bos dondurmesin. beklemek igne yapmaktan daha zormus :KK43:
Cnm o sancılar normalmiş bana transfer snrası bilgilendrme kagıdı verdıler adet sancısı goguslerde dolgunluk kahve pembe lekenmeler olblr dedıler

Merhaba arkadaşlar bende ikinci demene için hazırlıklara başladım inofolic combi ve omepa dk2 kullanıyorum kullanan arkadaslar varmı acaba

Cnm o sancılar normalmiş bana transfer snrası bilgilendrme kagıdı verdıler adet sancısı goguslerde dolgunluk kahve pembe lekenmeler olblr dedıler
Canım benim seninle beraber aynı gün transferimiz olmuştu benim bugün acayip sol kasığıma ağrı girdi ve uzun süre çıkmadı ve şimdi Hale'n hafifte olsa ağrı var senin durumun nasıl ağrın falan oluyomu

Canım benim seninle beraber aynı gün transferimiz olmuştu benim bugün acayip sol kasığıma ağrı girdi ve uzun süre çıkmadı ve şimdi Hale'n hafifte olsa ağrı var senin durumun nasıl ağrın falan oluyomu
Cnm bnde pek birşey yok bgn col hafif sag kasgmda bi sızı oldu ama ona sancı bile diyemem kendimi yokladgm için farkettgm brsy de olblr bnde sürekli gaz var ya dın ztn gurul guruldu midem kabız olmamak için ilaç almıştm. Bgn yrn tutunacaklar inş belki onun agrısıdır

Kizlar hepinize iyi akşamlar...Birkac gündür giremiyordum,gecmis konuşmalara tek tek bakmaya calıştım...Bebis haberi alanların gözleri aydın,olmayanlar ise asla ümitsizliğe kapılmasın.Allah büyük,nasip ne zamansa o zaman diye dua etmek en doğrusu herhalde.Cok erken test yapmaya başlamıştım biliyosunuz,5. Gun 14.20 7. Gün 37.50 9. Gün (asıl test tarihim) 45.7 çıktı ki acayip demorilize oldum.Çünkü son ikisi birbirinin iki katı degildi, drla görüştüm önce yaptığım iki testi kaydadeğer bulmadığını önemli olanın 9. Gün testi olduğunu söyledi.Ama şöyle bişey var ki 9. Gün yapılan test 70-80 arası cıksaydı iyi olurdu dedi.Bu da benim keyfimi kaçırdı.Bugün yani 11. Gün tekrat test istedi 80.70 çıktı.%90 lık bir artış söz konusu.Yine kendisiyle görüştum bunun iyi bisey olduğunu ama takip edilmesi gerektigini söyledi ve salı günü tekrar test istedi.Şimdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum.Bu kadar uzun ve detaylı yazdım ki belki aynı durumda olan arkadaşlara yardımci olabilirim ya da onlar bana...Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum ama insanoğlu işte hep bi araştırma içine giriyoruz.Umarım hepimiz için herşey güzel olur.Bu konu hakkında sizler ne düsünüyorsunuz kızlar,bu artışlar normal mi?

off canim insallah umitlerim bosa cikmaz iki gundur bildigin adet sancisi cekiyorum sanki bi saat icinde regli olcak gibiyim.
adet sancısı gibi sancı, bel ağrısı bunlar normal hatta gebeliktede devam ediyor. korkmabunlar iyiye haber bence
Ayy canım anormal derecede iyim :) hiç bi ne ağrı var ne başka bişi. Açıkcası buda beni korkutuyor bu sefer. Bugün duş aldım, namaza başladım tekrar.
allah kabul etsin. başlarda bendede hiç ağrı yoktu ilerledikçe kasık ve bel ağrılarım başlamıştı. senin kaçıncı denememdi

canım korkmana gerek yok bu ağrılar normal hatta gebeliktede devam ediyor.

kızlar duaya çok ihtiyacım var.Embriyolarıma pct yapıldı ve yarın sabah belli olacak eğer sağlam gelirse yarın hemen transfer yapacaklar.Bu belirsizlik beni mahvetti ne gecem kaldı ne gündüzüm uyumadan sabah oluyo kimin duası kabul bilinmez ama müminin mümine ettiği dua kabuldür inşllh.İnşllh yarın sabah bebeğimi alıp evine gelirim daha sonrası nasip.....
Ay canım güzel haberler alırsın inşallah sonuçtan haberdar et bizi.. kaç embriyo gitti pgtye bende pgt haberi bekliyorum embriyo kalitesi düşük olursa bende pgtsiz transfer yaptıracam sonrası amniyosentez

Back