2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Valla bnde memnun kalmadım suruptan gaz sancısı gurulduma fln oldu ertesi gun cıkabıldm tuvaletede. Bnde daha az içeyim madem

Merhaba arkadaslar
Bir olumsuz haberde benden geldi. Dun toplanan 4 yumurtamin hicbiri dollenmemis ne yazik ki. Spermsel morfolojik hos olmayan görüntüler vardi dedi arayan bey. Islem iptal edildi. Bundan sonrasi icin ne yapilabilir bir bilgim yok. Morfolojik sorunlar giderilirmi yazimiz boylemi son bulur bilemiyorum. Uzgun degilim ama saskinim. Yenidunya3 canim islem iptal diye yazabilirsin panoya. Islemi devam edenlere bekleyenlere hayirli olsun.sonuclar cok guzel olsun ins.

Canim benim gecmis olsun Allah sabir versin hangi merkezde yaptırdıniz morfoloji bozuksa imsi kullanilmadan dolleme olmayabiliyor. Bizde de ayni sorun var memorialde semra kahramanda yaptirdim imsi ile pozitif oldu elhamdulillah. Bizim morfoloji 0 di. Sperm tahlili yaptınız mi mesela bas anomalisi önemli diyor doktorlar onun yuzdesi kac?

Valla bnde memnun kalmadım suruptan gaz sancısı gurulduma fln oldu ertesi gun cıkabıldm tuvaletede. Bnde daha az içeyim madem
Sen ne kadar icmistin canim. Ben 15 ml icmistim acayip fazla geldi bana 5 ml yeterli simdi benim icin. Bebekler icin diyo 5 ml alti diye ama bana tam ideal geldi

Son düzenleme:
Tsk ederim canim .imsi dedigin seyden bi haberim ben. Normal tup yaoildi bana sanirim. Bahçeci fulya merkezim. Spermler alinip yikandiktan sonra anlasilan bisi degilmi bu morfoloji.micro yapilabilrmiydi

Tsk ederim canim .imsi dedigin seyden bi haberim ben. Normal tup yaoildi bana sanirim. Bahçeci fulya merkezim. Spermler alinip yikandiktan sonra anlasilan bisi degilmi bu morfoloji.micro yapilabilrmiydi

Bu morfoloji oncesinde doktorunuzun istedigi semen analizinde de cikiyor elinizde varsa ordan bakin bi yuzde kac yaziyor krugere gore.
Bozuk morfoloji ile micro da yapsan olmayabilir canim çünkü normalde 400 kat buyutuyolar spermleri imsi ile 8000 kat buyutup icinden morfolojik olarak bozuk olmayanlari seciyolar. Bahcecide bu uygulama var diye biliyorum ama neden yapmadılar hayret dogrusu! Ama eger bas anomalisi asiri fazlaysa o sekilde de dollenme olmayabiliyor onu da zaten doktor muhakkak soylerdi oyle bisey olsaydi.

Arkadaşım şimdi yapman gereken bir an önce senin durumunda olan arkadaşlarla diyaloğa girip bilgi al ve tekrardan kendini toparlayıp yeniden tedaviye başla çünkü Emin'im senin durumunda olup hamile kalan arkadaşlar çoktur Rabbim tez zamanda şifasını verip seni yavruna kavuştursun hepimizin ayrı ayrı problemi var bu tedavi sürecinde hiç bi problemi olmayıpta hamile kalmayan arkadaşlarda çok Rabbim inşallah seni bu sıkıntıdan kurtarıp evladını hayırlı bir şekilde nasip etsin

Biz semen testimizi başka bir klinikte yapip gitmistik.o sonuclara gore islem yapıldı. Tdv suresinde merkez esimden sperm istemedi. Disarda yaptirdigimiz testte bas anomali % 12 ,boyun % 8, kuyruk % 20 yaziyor

inş. sorunlar giderilir cnm, umutsuz olma sakın, morfoloji 0 olup düzelenler okudum, nasip bu sefer değilmiş demekki, 3 ay vitamin takviyesi kullandımı eşin peki?

Teşekkür ederim canim benim.cok sagol. Elim kolum baglandi sanki.dollense transferde tutmasaydi baska ama hicbiri dollenmemis şaşkınlığı m had safhada. Dualarin icin amin diyorum

Bn 30 ml ictm sanrm ölçegin tamamını doldrdm gunde ıkı kere içtim
Ben bi kere içtim gunde bi de. 2-3 gune kadar tesir eder diyolardi. Benimki o gun etti aksama 15 ml. Bilmiyorum ya sevemedim ben yada yanlis kullandik diye oyle. Simdi 5 ml tam geliyo bana cocuklar icinmis 5 ml fakat bana ideal geliyo. 2-3 gune o zaman tesir ediyo işte bana denildiği gibi

Rabbim hayrlisyla sağlam gelirde transferin olur cnm dualrmz seninle

inş. sorunlar giderilir cnm, umutsuz olma sakın, morfoloji 0 olup düzelenler okudum, nasip bu sefer değilmiş demekki, 3 ay vitamin takviyesi kullandımı eşin peki?
Hayir esime hicbir ilac verilmedi canim. Opu gunu sperm verdi o kadar

hayırlısı cnm dicek söz yok uzuntuden baska .Rabbim bizim için en hayrlsini bilir

nanaben cnm tedavin yarım kalmıs üzüldüm gercktn ama bu durumla karsılasanları okumustm daha once.bnmde nerdyse transfere embriyom kalmayacktı bi tanesi 5. Gune ulastıda transfer ettk bnde diğerlerinin gelişememsine sasırmıstım. Tüp bebekte kolay ve garanti bir iş değil bununda riskleri var ama her tedavi de birbirinin aynısı sonuc vermiyo bi snraki tedavndr daha iyi cevap alırsn inş sende yumurtaşarı destekleyıcı vitamin al quenzım q10 fln almıstm bn olgn yumlar elde etmiştik dktrunla gorus bakalım bası bır yol cizecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…