- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.361
Bilmiyorum inşAllah hayırlara vesile olurYa değişiyordur mutlaka belirtiler.ama bu ağrıdan dolayı umudum tükeniyor kesin adet olacağım diye .Senin normal olman çok iyi inşallah pozitif sonuçlar alırız
inşallah cnm allah hepimize isteyen herkeze anneligi tattirsin inşallah olucak seninde...bnde önce kanda sonra kese sonra bebek ve kalp atışını duymadan rahatlamicam inanİnş umudum oldun ,Rabbim nasip etsin.benim de ağrım var.öğlen biraz pembe gibi çıktı jel aklımı kaybettim,hemen başladım zırlamaya.tamam oldum diye bekledim ama yok bir şey .Rabbim daha fazla arattırmasın
Kayısı da yedim ama gaz ve gurultdan baska brsy olmadı bakalım yrna kdr cıktm artık kabız olmayın dediler diye bu telaşım bide bu gaz sancıları sıkıntı yaratmaz inş bebiş tutunrkenCanim.surup dimi bir sorun olacağını sanmıyorum ama mutlaka çıkartır bendrde ses yapıyor tuhaf tuhaf sonra çıkmıştım kayısı falan yesen
Bnce cıkmaz cnm en erken 7. Gun idrar da silik gordum diyeni okudum buralarda ki o da nadir olur bnce. 9. Gun belki cıkarKızlar yarın transferimin 5.günü sabah ilk idrarımla yapsam mı ne dersiniz bu arada 5.gün embriyosu koyuldu
Anladım canım peki kan testnde çıkar mı acabaBnce cıkmaz cnm en erken 7. Gun idrar da silik gordum diyeni okudum buralarda ki o da nadir olur bnce. 9. Gun belki cıkar
O da cıkmayablr 6-7. Gune kdr tutunma olbiliyor diye okumustm eger tutundysa kucuk bi değer cıkar belki ama 5 hala cok erkn cnm sabretAnladım canım peki kan testnde çıkar mı acaba
Tamam canım sağolO da cıkmayablr 6-7. Gune kdr tutunma olbiliyor diye okumustm eger tutundysa kucuk bi değer cıkar belki ama 5 hala cok erkn cnm sabret
Kendileri aramıyorlar mı. Mesela ben dün opu oldum bugün aradılar yarında arayacaklarAmin canım bende bugün opu oldum pazartesi arayın dediler inş güzel haberler alırız
off canim insallah umitlerim bosa cikmaz iki gundur bildigin adet sancisi cekiyorum sanki bi saat icinde regli olcak gibiyim.canım bu ağrılar normal,gebeliktede devam ediyor adet ağrısı gibi ağrılar ve bel ağrısı.
dinceAYyy canım nasip bakalım, bende çok korkuyorum ikiz gebelikten. Sıkıntılı geçiyor diye. Tabii rabbim ne nasip ederse razıyım. Maşallah seninde az kaldı. Bende senin için içimden hiç olumsuz geçmiyor biliyormusum. İnşAllah güzel haber alacağız. Hiç test falan yapmadın mı? Bende yapmayı düşünmüyorum ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum:) çok dua ediyorum sanada inşAllah güzel sonuçla geleceksin.
Kızlar bu arada duş ne zanan aldınız? Ben pazar günü alayım diyorum geçmi oldu sizce? Abdestsiz olmuyor sanki. Bu arada dua olarak kenzül arşı okumanızı tavsiye ederim. Çok etkili bir duadır. Biiznillah isteyen istediğine kavuşur inşAllah..
5. gün(dün) ağrı başladı,5.gün transferi bugün yok ağrı.Senin?
Bu arada alıntı yaparak cevaplar mısın?
merhaba bizde de syınsorun olmuştuCnm neden boyle oluyor bnmde 5 embrym 3. Gun dondrulmustu sadece 1 tanesi 5. Gune gttı dun onu transfer ettiler diger 4 tanesi gelişemedi çok üzüldük dondrlmusumuz kalsın ıstyrduk. Bzimki sebepsiz infertilitydi 1 yıldr kendiliğinden hiç gebelık olmadı. Simdi dıyormkı sebep saglıklı embriyo olusturamamkmıydı acaba. Sizdeki sorunda boyle sanrm
Tamam canım yazayım. Bende bi belirti yok canım. Hatta hiç ağrım sızım yok açıkcası. Bugün 4. Gün. 7. Günde idrar test yapmayı düşünüyorum. Bilmiyorum çok mu rahat davrandım bunda. Hiç yatmadım.Yenidunya3 bnm hastane izmir Smyrna art tüp bebek merkezi cnm gözden kaçmış bu arada ne durumdasin varmı bir belirti?
hangi merkezdesin?, sorunun neydi cnm bende 4. tedavim için başladım seni çok iyi anlıyorum zor, pes etme lütfen, hem daha idrar testi yanıltıcı olur 3. gün embriyosu için 9. gün çok erken, şimdiden böyle olumsuz düşünme..Kızlar selamlar, dondurulmuş 3. Gün 9 rahim kalınlığıyla 4. Tedavimi oldum , bugün 9. Günüm ve hiç bir belirti yok, idrar testi yaptım ve negatif, bu seferde olmadı, çok mutsuzum, delircem artık
7. gün erken cnm, en erken 9. gün yapmalısın bence. tabi değişir kişiden kişiye ama benim düşük yaptığım tedavimde koyulduğu günü saymazsak 7. gün yapmıştım çıkmadı 9. gün yaptığımda çıkmıştı(5. gün emb. idi) birde değerim çok yüksek çıkmıştı kan testinde..Tamam canım yazayım. Bende bi belirti yok canım. Hatta hiç ağrım sızım yok açıkcası. Bugün 4. Gün. 7. Günde idrar test yapmayı düşünüyorum. Bilmiyorum çok mu rahat davrandım bunda. Hiç yatmadım.
ben daha iğnelere yeni başladım cnm, transferde bir iki ay sonrasında olcakInsallah canim hepimizin yuzu gulsun hepimizin dualari kabul olsun sen hangi asamadasin suan canim
Bende 2. Denememde wc ye cikamadigim icin o şurubu ictim ölüyorum sandim sanki hortumla cekiyolarmis gibiydi cok gurul gurul yaptı dedikleri kadar icsemde lanet ettim o o suruba. Fazla geldi bana. Daha sonra normal zamanda cikamamistim gecende. Cay kasigi kadar ictim o kadari yetti.Kızlar birşey soracagm bgn duphalac içtim tuvalete cıkamıyorum diye bagırsaklarm gurul gurul sancım vartuvalate de cıkamadm bu durum sıkıntı yaratrmı sizlerde oldumu? Dun transfer olmustm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?