2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet canim dr la gorusup nasil bir yol izleyecegimize karar verecegiz.allahtan hayirlisi. Vitamin takviyeelrinide arastiricam

Biz semen testimizi başka bir klinikte yapip gitmistik.o sonuclara gore islem yapıldı. Tdv suresinde merkez esimden sperm istemedi. Disarda yaptirdigimiz testte bas anomali % 12 ,boyun % 8, kuyruk % 20 yaziyor

Ya nasil boyle bisey yaparlar hem kadinin hem erkegin butun testlerini istemeleri gerekirdi. Bas anomali bu teste gore cok dusuk masallah ama belki daha sonra degerlerini degismis olabilir bana kalirsa bir de memorialle gorusun gerçekten tup bebekte doktorlar kadar en az laboratuvar da onemli.
Bizim degerlerimiz sizinkine gore daha kotuydu ama doktorumuz bize kndi dedi tup bebekte morfoloji onemli degil biz imsi ile seciyoruz zaten dye.

Bunlari bende suan dusunuyorum canim.dr umla yada merkezle düşündüklerimi paylassam olumsuzluga sebepmi arıyorsunuz denilmesinden cekiniyorum. Imsi teknigi ile sperm secilseydi yumurtaların dollenmeme konusunu bana aciklarlarken morfolojide hos olmayan goruntuler cumlesini kullanmazlardi degil mi. Spermleriniz imsi tekniguyle incelenmesine ve morfolojisi duzgunleri secmemize ragmen dollenme olmadi denilseydi daha baska bakardim konuya. Ne yapacagim ne edeceğim bilmiyorum. Esim kara yaslarda.

E heralde sebep ariyoruz ki ona gore cozum arayisina girelim dersin sen de. Oyle bi soz bi kere ne kadar sacma. Morfolojide hos olmayan goruntu vardi ne demek yani.. bence bunlar sizin morfolojinizin bozuk oldugunu dahi bilmiyolardi. Duzgun olan spermler dolleme yapmasaydi o zaaman yumurta kalitesizdi demektir. Demekki yunurtanda bi sorun yok bu da guzel bişey. Kacinci denemenizdi.
Gorustugunde ne dicekler gerckten merak ediyorum. Ama sen bunlari soyle bence

Ilk denememizdi canm.maddi anlamdada para biriktirip yapmistik.sıkıntımiz var yani. 1 kere asilama olmustum.4 yumurtam olmustu.onuda asilama gunu sperm testinde yikama sonrasi 5 milyon cikmisti.kizmistim dr a o kadar ilac igne masraf neden sperm test yapmainiz tdv oncesi diye. O testi gorunce simdiki dr um evet duauk ama son test normal gib8 dedi. Hareketlenme var spermde dedi.ama test istemedi. Yarın arayacaklarmis beni.bilgi veririm canim. Sen imsiyle mi gebe kaldin memorialdami

Gerçekten insanlar sanki sokaktam para topluyolar ne kadar ihmalkarlar. Gercekten ne dicekler merak ediyorum. Evet canim ben memorialde imsi ile gebe kaldım. Bizim doktorumuz mesela baska yerin semen testini kabul etmedi burda bakilsin dedi illa.

Sisli memorialmi canim.ismi nedir dr unun.hayirlisi olsun seninde buarada

Yumurta toplamadan sonra ohss riskinden dolayı transfer 2 ay ertelendi. Adet gelene kadar cetrotide kullanmam gerekiyormus. Yumurtalıkların normal büyüklüğüne dönmesi için. Meleklerimi almak için beklemeye devam. inşallah sonu hayırlı olur.Yumurta toplamadan sonra adet ne zaman gelir ?

nanaben canım gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Elbet rabbim daha iyi bilir ama çok sinirlendim merkezine. Nasıl başka birbyerin testiyle tadaviyi devam ettirirler çok şaşırdım. Birde heralde meşhur merkezlerden biri. Ya bu kadar kolaymı yani? O kadar emek, umut, para..

Aynenn bennde ona çok kızdım. Inan kendi basima gelmis kadar uzuldum. Insnalar aylarca para biriktiyolar bu kadar kolay mi yani tek cumleyle olmadi demek

bnmde hiç belirtim yoktu yazmıştım bnde vücudum normalden dahada rahatti hatta ama 6.gun adet ağrıları başladı bnde yanii suan 9.gun ve hala ağrılar devam ediyor bakalım yarın test günüm inşallah güzel sonuç alırım bnde seninde belirtilerin için erken cnm pozitif düşün

Hayir esime hicbir ilac verilmedi canim. Opu gunu sperm verdi o kadar
Eşinin 3 ay vitamin takviyesi kullanması lazım ilk denemendi sanırım, bunun için vitaminler var etkisi oluyor bir dahakine mutlaka 3 ay kullanırsa bence düzelme olacaktır.. Tabi sigarada varsa bırakması lazım..

Evet birikimimizi tanidik bir yerde harcama yoluna gittik canim.bogulursak okyanus olsun dedik.ben gittigim tum dr lara kendimi durumumu ifade etmeye calisirken bilmislikle suclandim.egosal bir durum yani. Drlarim ego yapti.bilmemi anlamami istemedi. Bu sefer hiç yorum yapmadan teslim ettik kendimizi.guvendim ama yani. Amacin gebeligi elde etmek oldugunu dusundugum icin her olasiligin ihtimalin hesaplanacagini dusundum. Merkezimin hedefleri belliydi cunku. Neyse hayirlisi dedim hep simdide oyle diyorum ama esim cok kotu. Telkin edemiyorum. Olmadigina değil oturup ona agliyacam simdi. Neyse merkezle konusmami 4 gozle bekliyorum. Cok tsk ederim meliselacim .ins sizlerden guzel haberler aliriz

Eşinin 3 ay vitamin takviyesi kullanması lazım ilk denemendi sanırım, bunun için vitaminler var etkisi oluyor bir dahakine mutlaka 3 ay kullanırsa bence düzelme olacaktır.. Tabi sigarada varsa bırakması lazım..
6 yildir sigara icmiyor.vitamin bilgisinide dr lar verecek herhalde canim.icmesi yonunde israrci olucam

Hadi güzel haberlerini bekliyorum canım, nasibi varsa olacaktır. Her sonuca razıyım canım. Ama benim nedense çok midem bulanıyor.

Aynenn bennde ona çok kızdım. Inan kendi basima gelmis kadar uzuldum. Insnalar aylarca para biriktiyolar bu kadar kolay mi yani tek cumleyle olmadi demek
Fatimacim bana yaptigin yorumlardan bilgilendirmenden cumleleri kurus seklinden yasadigim duyguyu paylastigini anlamistim zaten. Merak ettigim suan icin baska merkezlerde tdv gören arkadaslar ellerindeki spermlere goremi degerlendirildi.merkezlerinde yeni test yaparakmi islem yaptilar. Paylasirmisiniz

6 yildir sigara icmiyor.vitamin bilgisinide dr lar verecek herhalde canim.icmesi yonunde israrci olucam
evt canım doktorlar söyler mutlaka ama keşke önceden söyleseymiş, bende aynı merkezdeyim imsi tekniği kullanılıyor diye biliyorum ama anladığım kadarıyla sperm sorunlu bile olsa yumurtayla döllemeye çalışıyorlar bunu bilmiyordum birde tesa denen bir teknik var onu da araştır bence, moralinizi bozmayın lütfen ..

Imsiyi kullanmis olsalar durum vahim olsa hareketli sağlam duzgun konturlu sperm 1 tanede olsa cikardi herhalde. Micro yaptik derlerdi dimi. Ay canim valla bilmiyom mantik yurutuyorim.

Cnm bnde bahceci fulyadaym bende sperm testını baska bir yerde yaptrmıstım onu goturdm ama yeni cıkmıstı sonucu o yuzden baska test istemedi doktrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…