- 5 Haziran 2016
- 1.071
- 1.157
- 53
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.281
Doktorlar genelde riske atmayip transferi erteliyorlar. Dondurulmuş embriyo transferi yapıyorlar. Benimde durumum aynı yarin yumurta toplama yapılacak ama 3. Adetle transferi yapacak. Geçen tedavide de aynı şey olmuştu. Beklemeye tahammülü olmuyor insanın ama saglikli bir gebelik için beklemek en iyisiymis. İnşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Allahım
AYyy canım nasip bakalım, bende çok korkuyorum ikiz gebelikten. Sıkıntılı geçiyor diye. Tabii rabbim ne nasip ederse razıyım. Maşallah seninde az kaldı. Bende senin için içimden hiç olumsuz geçmiyor biliyormusum. İnşAllah güzel haber alacağız. Hiç test falan yapmadın mı? Bende yapmayı düşünmüyorum ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum:) çok dua ediyorum sanada inşAllah güzel sonuçla geleceksin.Yenidunya3 canim transferin hayirli olsun.. icimden bir ses ikiz annesi olacaksin diyor.
Beni sorarsaniz 8.gun bitti.. 5.gün embryosu olsaydi baktirirdim ama 2.gun bile degillerdi mecbur 12.gunu bekleyeceğim cunku benim 12.gunum 5.gun transferlerinin 8.gunu sayılıyor.. Salı günü gulecek miyim aglayacak miyim belli olacak..
canım ben 3.gunu duş aldım..AYyy canım nasip bakalım, bende çok korkuyorum ikiz gebelikten. Sıkıntılı geçiyor diye. Tabii rabbim ne nasip ederse razıyım. Maşallah seninde az kaldı. Bende senin için içimden hiç olumsuz geçmiyor biliyormusum. İnşAllah güzel haber alacağız. Hiç test falan yapmadın mı? Bende yapmayı düşünmüyorum ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum:) çok dua ediyorum sanada inşAllah güzel sonuçla geleceksin.
Kızlar bu arada duş ne zanan aldınız? Ben pazar günü alayım diyorum geçmi oldu sizce? Abdestsiz olmuyor sanki. Bu arada dua olarak kenzül arşı okumanızı tavsiye ederim. Çok etkili bir duadır. Biiznillah isteyen istediğine kavuşur inşAllah..
Benimde dün akşamdan beri var.inş adet sancısı değildirkızlar öyle bir karın ağrısı ile uyandım ki zaten günlerdir ara ara olan adet sancısı sabah iyice çoğaldı ve tamam dedim şimdi olucam...Henüz gelmedi ama artık unutsuzum sanırım sonuç negatif olucak
Kesinlikle değerinin ilerleyişi olumlu,kendi kendine üzülüp gebeliğine zarar verme.3 dış gebelikten,1 düşükten sonra bhcg tezi yazacağım.değerin iki katına katlayarak gidiyorsa Allah'ın izni ile devam edece sağlıklı bir gebelik.%60 katlıyarak gidiyorsa düşük tehlikesi var.% 60 katlamazsa düştü veya düşüyor diye yorumluyor dr'lar.Bir artış bir düşüş tekrar artış görülürse ise dış gebelik .1500 bhcg ve üzerindeki değerde de hala kese gözükmezse yine dış şüphesi yüksek oluyor.Gecenin biri moralim bozuk uyuyamıyorum. 5. ve 7. günler kan tahlili yaptırdım 24 ve 75 çıkmıştı. Sabah 9. günüm kan vereceğim dr istedi. Düne kadar şiş ve ağrılı olan göğüslerim normale döndü ağrı da yok. Düştü sanırım değerlerim,sabahı nasıl edicem bilmiyorum. Benzer şeyler yaşayan oldu mu hiç?
Canım benim ben dün transfer oldum bugün sabah namazında 5 dakikada ılık bi duş aldım dediğin gibi abdestsiz olmuyo bilmiyorum kötümü yaptım ama en azından kuranımı rahatlıkla okuyorum hayırlısı eğer o evlatlarımızın bu dünyada rızkı varsa hiç birşey engel olamayacağını düşünüyorum Allahım yüzümüze baksın inşallah yavrularımızı kucağımıza alırızAYyy canım nasip bakalım, bende çok korkuyorum ikiz gebelikten. Sıkıntılı geçiyor diye. Tabii rabbim ne nasip ederse razıyım. Maşallah seninde az kaldı. Bende senin için içimden hiç olumsuz geçmiyor biliyormusum. İnşAllah güzel haber alacağız. Hiç test falan yapmadın mı? Bende yapmayı düşünmüyorum ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum:) çok dua ediyorum sanada inşAllah güzel sonuçla geleceksin.
Kızlar bu arada duş ne zanan aldınız? Ben pazar günü alayım diyorum geçmi oldu sizce? Abdestsiz olmuyor sanki. Bu arada dua olarak kenzül arşı okumanızı tavsiye ederim. Çok etkili bir duadır. Biiznillah isteyen istediğine kavuşur inşAllah..
Canım benim bende ilk hamileliğimde senin gibi daima göğsümü kontrol ederdim ama inanki bi iniyordu bi şişiyodu ama oğlum dünyaya geldi yani anlayacağın seninde bebeğin senle böyle şeyleri kendine stres yapma hamileliğin tadını çıkarGecenin biri moralim bozuk uyuyamıyorum. 5. ve 7. günler kan tahlili yaptırdım 24 ve 75 çıkmıştı. Sabah 9. günüm kan vereceğim dr istedi. Düne kadar şiş ve ağrılı olan göğüslerim normale döndü ağrı da yok. Düştü sanırım değerlerim,sabahı nasıl edicem bilmiyorum. Benzer şeyler yaşayan oldu mu hiç?
Lütfen ağlama daha çok güzel günler göreceğiz güzel haberler alacağız bu seferlik kısmet değişmiş diycez bende ikinci tedavimi oldum hayırlı sı herşeyBirbirimizi hiç tanımasak, görmesek bile çok uzaklarda olsak bile bana bu kadar yakın, içten ve samimi olduğunuz için Rabim hepinizden razı olsun. Güzel dualarınız için çok sağolun...Bu duyguyu ancak yaşayan bilir gerisi kuru bir teselliden öteye geçmez. Ancak ve ancak sizin dualarınız beni teselli ediyor inanır mısınız hiç aklıma gelmezdi tanımadan etmeden uzaklardan böyle bir yardım alacağım. :) inşallah tez zamanda hepimiz beklediğimiz mis kokulu evlatlarına kavuşur. Rabbim kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin. Evet çok üzülüyorum ağlamaktan helak oldum gözlerim davul gibi şişti. Elimde değil bütün vücudum pert oldu her yerim ağrıyor ama sayenizde ümidimi yitirmedim... toparlanacağım inşallah yeniden başlayacağım. Ha bu arada adet olana kadar içimdeki o minnacık umudu da yitirmeyeceğim. Doktoruma 12.günden sonra düşen değer yükselir mi diye sordum. o da ne yazık ki diye yazmış bana... Belki değerim yükselir ne bileyim züğürt tesellisi :)
5. gün(dün) ağrı başladı,5.gün transferi bugün yok ağrı.Senin?Senin kaçıncı günün peki?
Çok iyi darısı başımıZa.sağlıkla büyüyor annesi,bebeği üzme,kendine iyi bakSabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Transfer sonrası 9. gün 219.
5. gün embriyosuydu.
gözün aydın canım çok güzel bi haber tebrik ederim.Sabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
5. gün embriyosuydu.
bnmde8.gunum agrilarimda devam ediyor5. gün(dün) ağrı başladı,5.gün transferi bugün yok ağrı.Senin?
Bu arada alıntı yaparak cevaplar mısın?
Ay çok sevindim canım senin adınaSabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
5. gün embriyosuydu.
Çok iyi maşallah cnm tebrikler darısı hepimize inşallah kaçıncı denemendı sorun varmydiSabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
5. gün embriyosuydu.
E2 sonuçların transfer öncesi ve sonrası kaç çıktı?bnmde8.gunum agrilarimda devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?