- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.301
Lütfen E2 sonuçların transfer öncesi ve sonrası kaç çıktı? Yazar mısınSabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Transfer sonrası 9. gün 219.
5. gün embriyosuydu.
Gayet guzel cnm hayırlı olsnSabah kan verdim iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Transfer sonrası 9. gün 219.
5. gün embriyosuydu.
İnşallah canım dualarımız senin ve hepimiz için rahat ol bebeklerine hiç bir şey olmayacak bol bol dua et hayırlı olsun tedavinSelamin aleyküm arkadaslarBende simdi muayene oldum. Hersey guzel dedi. Ayin 1nde tekrar muayene olcam. Tahminen 5 gun sonrada transferim gerceklesecek insallah hayirlisiyla cozunurken bisey olmazsa. 2 embriyom var. Estrofem verdi gunde 3 kere iccem. Coraspin verdi 36 saatte 1. Vitamin zaten iciyordum. Zitromax verdi icinde 3 tane oluyomus. Gunde 1 tane. Ayin 1nden sonrada crinone jeli alcaz insallah çözünürken bişey olmaz. Allahim hayirlisini versin herseyin yaa. Saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin Allahim hepimize
dur hemen kötüyü düşünme canımselam herkese hiç güzel haberler ile gelmedim 7 yumurtadan 5 olgun çıktı 2 tanesi döllenmiş kalite yarın belli olacak doktoruma not bıraktım aradı kendisi pgt hastsıydım normalde 1 senede korunmamıştık gebelik oluşmamıştı ... muhtemelen pgtsiz transfer olacak o kadar emek masraf en öenmlisi zamanım boşa gitti
çıkışlar tıkandı canım transfer olsa amniyosentez yaptırsam sağlıksız olsa kürtaj olmam gerekecek çok kötü hissediyorumdur hemen kötüyü düşünme canım
Oyyy kendini boşuna üzme,zaten istediğin duan 1 evlat değil mi?selam herkese hiç güzel haberler ile gelmedim 7 yumurtadan 5 olgun çıktı 2 tanesi döllenmiş kalite yarın belli olacak doktoruma not bıraktım aradı kendisi pgt hastsıydım normalde 1 senede korunmamıştık gebelik oluşmamıştı ... muhtemelen pgtsiz transfer olacak o kadar emek masraf en öenmlisi zamanım boşa gitti
hiçbirinin 5.güne gitmeme ihtimali yüksek canım 3 tedavim gönderdiğim pgt parası umutlarım hepsi çöktü gittiiOyyy kendini boşuna üzme,zaten istediğin duan 1 evlat değil mi?
Dolayısıyla 1 tane olsun,o da senin olsun.
Üzülme
Cnm neden boyle oluyor bnmde 5 embrym 3. Gun dondrulmustu sadece 1 tanesi 5. Gune gttı dun onu transfer ettiler diger 4 tanesi gelişemedi çok üzüldük dondrlmusumuz kalsın ıstyrduk. Bzimki sebepsiz infertilitydi 1 yıldr kendiliğinden hiç gebelık olmadı. Simdi dıyormkı sebep saglıklı embriyo olusturamamkmıydı acaba. Sizdeki sorunda boyle sanrmhiçbirinin 5.güne gitmeme ihtimali yüksek canım 3 tedavim gönderdiğim pgt parası umutlarım hepsi çöktü gittii
Dur hemen boşa gitmiş değil Rabbimden umut kesilmez tek embriyo oluşup tutarda var cnm hem belki o iki tanesi kalitelidir inşallahselam herkese hiç güzel haberler ile gelmedim 7 yumurtadan 5 olgun çıktı 2 tanesi döllenmiş kalite yarın belli olacak doktoruma not bıraktım aradı kendisi pgt hastsıydım normalde 1 senede korunmamıştık gebelik oluşmamıştı ... muhtemelen pgtsiz transfer olacak o kadar emek masraf en öenmlisi zamanım boşa gitti
genetik test yapılacaktı benim embriyolara havuz sistemi uyguladık 7 embriyo vardı donmuş onlarda zar zor 3.güne gitti .. bunda da aynı sorun oldu döllenmedi yumurtalar embriyoskop fertilchip c++ uygulandı ama sonuç gene aynı dr de çok üzüldü bugün not bırkmıştım dönüş yaptı gelişime göre pgt olacak maddi gücümde yok sabrımda yok 3 tedavi oldu daha transfer kelimesi yeni duyuyoruz .. inşllah bebiş olur sana da gerek kalmaz tekrar yorulmanaCnm neden boyle oluyor bnmde 5 embrym 3. Gun dondrulmustu sadece 1 tanesi 5. Gune gttı dun onu transfer ettiler diger 4 tanesi gelişemedi çok üzüldük dondrlmusumuz kalsın ıstyrduk. Bzimki sebepsiz infertilitydi 1 yıldr kendiliğinden hiç gebelık olmadı. Simdi dıyormkı sebep saglıklı embriyo olusturamamkmıydı acaba. Sizdeki sorunda boyle sanrm
pgtye gitse de sağlıklı olup olmadığı var 2 embriyoya 6000 tl test ücreti ödemekte var çok kötü hissediyorum herşey her aksilik beni buluyorDur hemen boşa gitmiş değil Rabbimden umut kesilmez tek embriyo oluşup tutarda var cnm hem belki o iki tanesi kalitelidir inşallah
Pgt dediğin sağlıklı olup olmadığına mi bakıyorlar cnm para veripte boşa gider diyemi dedin anlmadmpgtye gitse de sağlıklı olup olmadığı var 2 embriyoya 6000 tl test ücreti ödemekte var çok kötü hissediyorum herşey her aksilik beni buluyor
Canim bisey soylicem pihtilasma faktorlerin bakildimi nasil geldi benimde sebepsizdi 20 ay bi kere bile yasamadim gebelik tup bebege baslamak icin gorustugumde doktor hemen corasprini basladi ondan kaynaklimi mi bilmiorum ama baslayacagim ay geve kaldim 3 kes asilama olmustum gecen aylarda pespese onda bile kalamamistim spremler ve yumurtalar fazla olmasina ragmen bilmiorum bende simdi corasprinmi etki etti demio deilim simdide bugunden itibaren hemen clexane baslatti rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallahpgtye gitse de sağlıklı olup olmadığı var 2 embriyoya 6000 tl test ücreti ödemekte var çok kötü hissediyorum herşey her aksilik beni buluyor
Allah kolaylık versin cnm sperm sorunu mu var neden saglıklı döllenmıyormus?genetik test yapılacaktı benim embriyolara havuz sistemi uyguladık 7 embriyo vardı donmuş onlarda zar zor 3.güne gitti .. bunda da aynı sorun oldu döllenmedi yumurtalar embriyoskop fertilchip c++ uygulandı ama sonuç gene aynı dr de çok üzüldü bugün not bırkmıştım dönüş yaptı gelişime göre pgt olacak maddi gücümde yok sabrımda yok 3 tedavi oldu daha transfer kelimesi yeni duyuyoruz .. inşllah bebiş olur sana da gerek kalmaz tekrar yorulmana
Ya canım nedense benimde yok hiç ağrım. Benim kızımda tüp bebek onda da oldumu olmadımı tam hatırlamıyorum ama bi belirti olmamıştı yani. Şimdide hiç bişi yok, sanki transfer falan olmamış gibiyim. Zaten bunda doğru dürüst hiç yatmadım. Allaha emanet gidiyorum bakalım.merhabar sizlere birsey sormak istiyorum cumartesi günü transferim yapildi hoc bir agri sizi yok okuyorum.herkesin karin kasik agrisi olmus benim neden yok acaba
merhabar sizlere birsey sormak istiyorum cumartesi günü transferim yapildi hoc bir agri sizi yok okuyorum.herkesin karin kasik agrisi olmus benim neden yok acaba
Ya canım nedense benimde yok hiç ağrım. Benim kızımda tüp bebek onda da oldumu olmadımı tam hatırlamıyorum ama bi belirti olmamıştı yani. Şimdide hiç bişi yok, sanki transfer falan olmamış gibiyim. Zaten bunda doğru dürüst hiç yatmadım. Allaha emanet gidiyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?