2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bugün oldum 9.45 te inanılmaz ağrım var anlatamam
geçmiş olsun yarına bir şeyin kalmaz ayaklarını sıcak tut

Kızlarrrrrr nolur daha önce olumlu ya da olumsuz tecrübesi olanlar bana transfer öncesi ve transfer sonrası e2 sonuçlarını ve neticesini yazabilir mi?
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Bir evlat ile bir de sağlık ile imtihan etmesin hiç kimseyi

Vallahi dün çatlatma iğnesi den önce test yaptım ama sonucunu sormadım hiç sen testi ver bize gelecek zaten dedi Dr

Bende negatif olduğu zamn dünya başıma yıkılmıştı sanki ama geçicek cnm Rabbim yazdıysa elbet bi gün olur bnde o günleri unutup ikinciye başladım Rabbim inş dualrmzi kabul eder

Canim cok uzuldum biliyorum bunu defalarca yasamis biri olarak ne desem bos takdir boyleyse bizede dayanmak duser yikilmak pes etmek yok tekrar toparlanip olana kadar devam etcez allahim guc sabir versin
Birbirimizi hiç tanımasak, görmesek bile çok uzaklarda olsak bile bana bu kadar yakın, içten ve samimi olduğunuz için Rabim hepinizden razı olsun. Güzel dualarınız için çok sağolun... Bu duyguyu ancak yaşayan bilir gerisi kuru bir teselliden öteye geçmez. Ancak ve ancak sizin dualarınız beni teselli ediyor inanır mısınız hiç aklıma gelmezdi tanımadan etmeden uzaklardan böyle bir yardım alacağım. :) inşallah tez zamanda hepimiz beklediğimiz mis kokulu evlatlarına kavuşur. Rabbim kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin. Evet çok üzülüyorum ağlamaktan helak oldum gözlerim davul gibi şişti. Elimde değil bütün vücudum pert oldu her yerim ağrıyor ama sayenizde ümidimi yitirmedim... toparlanacağım inşallah yeniden başlayacağım. Ha bu arada adet olana kadar içimdeki o minnacık umudu da yitirmeyeceğim. Doktoruma 12.günden sonra düşen değer yükselir mi diye sordum. o da ne yazık ki diye yazmış bana... Belki değerim yükselir ne bileyim züğürt tesellisi :)

Gecenin biri moralim bozuk uyuyamıyorum. 5. ve 7. günler kan tahlili yaptırdım 24 ve 75 çıkmıştı. Sabah 9. günüm kan vereceğim dr istedi. Düne kadar şiş ve ağrılı olan göğüslerim normale döndü ağrı da yok. Düştü sanırım değerlerim,sabahı nasıl edicem bilmiyorum. Benzer şeyler yaşayan oldu mu hiç?

canım testlerinin hepsini aynı hastanede aynı saatte mutlaka yaptır. sağlık ocağında yaptırmanı tavsiye etmem benimde başıma geldi

Cnm bnce üzme kndını bu gogus hassaytı şişliği ilaçlarla alakalı gebelıge yorma. Artmıstt bnce degerın olumsuz dusunme olumsuzu cagırma.bnmde bgn transferm ilk gunu hem heyecan hem stres var ya tutmazsa diye cunku dondrlmusm kalmayacak yuksk ıhtıml gelısımlerı iyi degılmiş bnde bgn bunı duyunca stres basladı

bu değişiklik değerin düştüğünü göstermezki. ben hiç belirti görmedim. çoğu arkadaşımında bir günü birine tutmadı. bence olumsuz düşünüpte kendini huzursuz etme

Benimde son dondurulmuştu başka kalmadı. Sabah ola hayrola canım. Resmen nefesim kesiliyor.

Benimde son dondurulmuştu başka kalmadı. Sabah ola hayrola canım. Resmen nefesim kesiliyor.
Senin endişelerini anliyorum ama 7.gun degerin oldukca yuksek.. benim düşük yaptigimda 8.gun degerim 25 ti.. 200 e kadar azar katlanip düştü sonra. Dert etme sakın o belirtileri yasayanlar adet olucam zannedip uzulebiliyor.
Benim de agrim cok fazla mesela ama ben hic hamilelige yormuyorum tam tersi olmadigini düşünüyorum

Yenidunya3 canim transferin hayirli olsun.. icimden bir ses ikiz annesi olacaksin diyor.
Beni sorarsaniz 8.gun bitti.. 5.gün embryosu olsaydi baktirirdim ama 2.gun bile degillerdi mecbur 12.gunu bekleyeceğim cunku benim 12.gunum 5.gun transferlerinin 8.gunu sayılıyor.. Salı günü gulecek miyim aglayacak miyim belli olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…