- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.261
Yok cnm çatlamamış tir yumurtaların büyüdüğü için agirmistir hayrlisyla iyi geçer inşallahDün çatlatma iğnesi vurdum kasiklarimda çok ağrı oldu inşallah yumurtalar çatlamadi yarın sabah toplama işlemi var
Aynen canim.benimde sabah toplama olacak. Catlama ignesinden sonra hareketlwndi gerildi kasiklarim. Ins kayip olmaz hicbirimizdeDün çatlatma iğnesi vurdum kasiklarimda çok ağrı oldu inşallah yumurtalar çatlamadi yarın sabah toplama işlemi var
Canım benim bende dondurulmuş tedavisi oluyorum adetin ikinci günü estrofem veriyo ben ilk gün iki sonraki günler üç üç aldım.Daha sonra rahim kalınlığı ölçüyorlar ve progestan fitil ve crinon jel verirler bana prednol tetradox verdi doktorum üç gün içip başak içmedim vitaminimde dahil buna hayırlı tedaviler inşllh pozitif ol ve güzel düşün sanırım bu topik hamile haberiyle dolup taşacak inşllh içime doğan bu
geçmiş olsun yarına bir şeyin kalmaz ayaklarını sıcak tutBugün oldum 9.45 te inanılmaz ağrım var anlatamam
Benimde çok ağrı olmuştu ve dr sordum.bana güldü .Korkma hiç.Ama ağrıların sonu yok.mümkün olduğunca kendini dinlemeDün çatlatma iğnesi vurdum kasiklarimda çok ağrı oldu inşallah yumurtalar çatlamadi yarın sabah toplama işlemi var
Teşekkürler âmin.Allah rızası İçin küçücük bir iyilik bile yapanın Rabbim yüzünü evladı ile güldürsünTest gunun 10 gun sonra mi oluyor pozitifi görürsün inşallah canım
İnşallah cnm ya iki tanesi biraz büyüktü korktum o yüzden inşallah kalitelidir ve kayıpsız geçerAynen canim.benimde sabah toplama olacak. Catlama ignesinden sonra hareketlwndi gerildi kasiklarim. Ins kayip olmaz hicbirimizde
Vallahi dün çatlatma iğnesi den önce test yaptım ama sonucunu sormadım hiç sen testi ver bize gelecek zaten dedi DrKızlarrrrrr nolur daha önce olumlu ya da olumsuz tecrübesi olanlar bana transfer öncesi ve transfer sonrası e2 sonuçlarını ve neticesini yazabilir mi?
Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Bir evlat ile bir de sağlık ile imtihan etmesin hiç kimseyi
Ben de hastanenin online sonuç sayfasından baktımVallahi dün çatlatma iğnesi den önce test yaptım ama sonucunu sormadım hiç sen testi ver bize gelecek zaten dedi Dr
hadi hayırlısı cnm inşallah tutunur ve sen onu sagsaglim kucağına alırsınTeşekkürlerr canım iki gün sürdü kanama sonra tabi herşey güzeldi pazartesi transfer bile oldum beklemedeyim hayırlısı hepimiz için
Canim ya kiyamsm sana(( Rabbim tez hayirli sağlıklı evlat nasip etsin insallah lutfen üzülme birtanem hayirli değilmiş de sabir de tüpten sonra kendiliğinden gebe kalan çok var insallah sende tedavi siz bebeğine kavusursun.tüm kalbimle dua edicem lutfen bırakma kendini.Inan anne olacaksin er yada geç.napalim Rabbim bize vermiş bu derdi dermsnida verir elbet az daha sabır canimsin
Bende negatif olduğu zamn dünya başıma yıkılmıştı sanki ama geçicek cnm Rabbim yazdıysa elbet bi gün olur bnde o günleri unutup ikinciye başladım Rabbim inş dualrmzi kabul eder
Birbirimizi hiç tanımasak, görmesek bile çok uzaklarda olsak bile bana bu kadar yakın, içten ve samimi olduğunuz için Rabim hepinizden razı olsun. Güzel dualarınız için çok sağolun...Canim cok uzuldum biliyorum bunu defalarca yasamis biri olarak ne desem bos takdir boyleyse bizede dayanmak duser yikilmak pes etmek yok tekrar toparlanip olana kadar devam etcez allahim guc sabir versin
canım testlerinin hepsini aynı hastanede aynı saatte mutlaka yaptır. sağlık ocağında yaptırmanı tavsiye etmem benimde başıma geldiAyyy canım benim ya içime su serptin resmen şuan o kadar kötü durumdayım ki anlatamam... dün sağlık ocağında yaptırdığım testin sonucunu biraz önce aldım bhcg 6.32 gözüküyorönceki gün 11.12 çıkmıştı. Ertesi günü yükselecek diye ümitle beklerken ben şok oldum! Bugün sabah yine yaptırdım ama bu sefer sağlık ocağında değil tabi ki :) sonucu saat 4 gibi alacağım inşallah bugün daha da düşmemiştir. Kızlar dua edin nolur ümidim acayip kırıldı...
Cnm bnce üzme kndını bu gogus hassaytı şişliği ilaçlarla alakalı gebelıge yorma. Artmıstt bnce degerın olumsuz dusunme olumsuzu cagırma.bnmde bgn transferm ilk gunu hem heyecan hem stres var ya tutmazsa diye cunku dondrlmusm kalmayacak yuksk ıhtıml gelısımlerı iyi degılmiş bnde bgn bunı duyunca stres basladıGecenin biri moralim bozuk uyuyamıyorum. 5. ve 7. günler kan tahlili yaptırdım 24 ve 75 çıkmıştı. Sabah 9. günüm kan vereceğim dr istedi. Düne kadar şiş ve ağrılı olan göğüslerim normale döndü ağrı da yok. Düştü sanırım değerlerim,sabahı nasıl edicem bilmiyorum. Benzer şeyler yaşayan oldu mu hiç?
bu değişiklik değerin düştüğünü göstermezki. ben hiç belirti görmedim. çoğu arkadaşımında bir günü birine tutmadı. bence olumsuz düşünüpte kendini huzursuz etmeGecenin biri moralim bozuk uyuyamıyorum. 5. ve 7. günler kan tahlili yaptırdım 24 ve 75 çıkmıştı. Sabah 9. günüm kan vereceğim dr istedi. Düne kadar şiş ve ağrılı olan göğüslerim normale döndü ağrı da yok. Düştü sanırım değerlerim,sabahı nasıl edicem bilmiyorum. Benzer şeyler yaşayan oldu mu hiç?
Cnm bnce üzme kndını bu gogus hassaytı şişliği ilaçlarla alakalı gebelıge yorma. Artmıstt bnce degerın olumsuz dusunme olumsuzu cagırma.bnmde bgn transferm ilk gunu hem heyecan hem stres var ya tutmazsa diye cunku dondrlmusm kalmayacak yuksk ıhtıml gelısımlerı iyi degılmiş bnde bgn bunı duyunca stres basladı
canım bu ağrılar normal,gebeliktede devam ediyor adet ağrısı gibi ağrılar ve bel ağrısı.gunaydin herkese
transferde 7. gunum sanki regli olacak gibiyimallahim sen koru.. ayni durumda olan var mi?
Cok heyecanlı uyku tutmaz seni kolay kolay inş artmıstt degerın cnm. Bn bi sıkıntı oldgunu dusunmuyrm kanama fln da olmadı sanrm dert etmemeye calısBenimde son dondurulmuştu başka kalmadı. Sabah ola hayrola canım. Resmen nefesim kesiliyor.
Senin endişelerini anliyorum ama 7.gun degerin oldukca yuksek.. benim düşük yaptigimda 8.gun degerim 25 ti.. 200 e kadar azar katlanip düştü sonra. Dert etme sakın o belirtileri yasayanlar adet olucam zannedip uzulebiliyor.Benimde son dondurulmuştu başka kalmadı. Sabah ola hayrola canım. Resmen nefesim kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?