- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
Aslında her doktor farklı ilerleyebilir benim şu anki doktorum iğne markasına kadar herseyi farklı verdi tüp içinde bi toz aldırdı bana bunu yumurta toplamaya geldiğinde elinde tut masaya yattiginda bana ver unutma dedi yarısını sana vurucam yarısını yumurtalarına dedi çok enteresan gelmişti bana hiç duymadım böyle bişey şu anki tedavide de Embriyolara elektrik vercem dedi ama sonra gerek kalmadı dediYANİ YUMURTA TOPLANDI..10 GUN SONRA REGL OLDUN...O REGLIDE BASLANABILIR DIYOR KIMISIDEE ?
tesekkur ederım..senın ıcınde hayırlısı olsun. benım agustosta ıslerım myogunlasıyor oyuzden stresım ama hayırlısı olsunAslında her doktor farklı ilerleyebilir benim şu anki doktorum iğne markasına kadar herseyi farklı verdi tüp içinde bi toz aldırdı bana bunu yumurta toplamaya geldiğinde elinde tut masaya yattiginda bana ver unutma dedi yarısını sana vurucam yarısını yumurtalarına dedi çok enteresan gelmişti bana hiç duymadım böyle bişey şu anki tedavide de Embriyolara elektrik vercem dedi ama sonra gerek kalmadı dedi
Aslında anlatmak istediğim her doktor farklı olabilir bak beni şimdi hiç ankaraya cagirmiyor ama öncekinde zırt birt gel diyordu şimdi. Bi liste verdi elime bunları günü gününe ne yazıyorsa yap dedi telefonda konuşuruz dedi tamam dedim böyle böyle 11 gün kaldı transfere.:)) canım benim allah dilediğinin hayırlısini versin çok düşünme akışına bırak gitsin
Canım biliyorsun bendede rezerv azlığı var çok araştırma yaptım emin ol rabbim verecekse eninde sonunda veriyor daha bir saat önce okudunHepinize cok çok teşekkür ederim kızlar. Bu kez çok umutlandim ve bu kez gerçekten yıkıldım kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar tükenmiş hissetmemiştim sanki kolum kanadim kırıldı bu kez gerçekten canım yandı bi kaç gündür kendimde değilim önceki negatiflerde sonucu ogrenir ogrenmez yeniden başladım bi daha hadi bi ha da bu kez olacak diye diye ama bu kez öyle olmadı hevesim kalmadı Allahtan umut kesilmez ama sanki artık gücüm kalmadı... bunları yazıp moralinizi bozmak değil niyetim öyle çok dua ediyorum ki hepinize inşallah güzel haberler alın diye .
Günlerdir yorumlara mesajlara cevap veremiyordum ilk defa üzgün olduğumu farkettim o yüzden burdan yazasim geldi hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ozel den mesaj atan arkadaşlara burdan yazıp sorup izleyenlere. Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatylar nasip etsin emeklerinize acisin inşallah... hayırlı geceler herkese
canım benim, ben de 2. denemede böyle olmuştum, istediğin kadar dinlen, kafanı toparla, ihityacımız var buna. kafamız o kadar karışık ki sürekli düşünmekten, negatiften sonra en iyi şey bunların hepsinden kopmak.... sen zaten herşeyi biliyorsun, sıra bu kafa doluluğunu bertaraf etmeye geldi canım. ben öyle yapacağım bu sefer... olursa olur olmazsa olmaz diyeceğim, ama tekrar deneyeceğim..... lütfen kendine eziyet etme, bedenimizi sinir sistemimiz de çok etkiliyor biliyorsun, dinlen arkadaşım.....Hepinize cok çok teşekkür ederim kızlar. Bu kez çok umutlandim ve bu kez gerçekten yıkıldım kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar tükenmiş hissetmemiştim sanki kolum kanadim kırıldı bu kez gerçekten canım yandı bi kaç gündür kendimde değilim önceki negatiflerde sonucu ogrenir ogrenmez yeniden başladım bi daha hadi bi ha da bu kez olacak diye diye ama bu kez öyle olmadı hevesim kalmadı Allahtan umut kesilmez ama sanki artık gücüm kalmadı... bunları yazıp moralinizi bozmak değil niyetim öyle çok dua ediyorum ki hepinize inşallah güzel haberler alın diye .
Günlerdir yorumlara mesajlara cevap veremiyordum ilk defa üzgün olduğumu farkettim o yüzden burdan yazasim geldi hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ozel den mesaj atan arkadaşlara burdan yazıp sorup izleyenlere. Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı evlatylar nasip etsin emeklerinize acisin inşallah... hayırlı geceler herkese
İnşallah canım.İnşallah hayatta mucize diye hir şey var mi gerçekten merak ediyorum birgün bende yasarmiyim acabaCanım biliyorsun bendede rezerv azlığı var çok araştırma yaptım emin ol rabbim verecekse eninde sonunda veriyor daha bir saat önce okuduntosun788 arkadaşımız 3 tüp bebek yapıyor negatif sonradan doğal yoldan hamile eminim sende böyle bir mucize yaşayacaksın.duayı elden bırakma bitkisel takviyelere devam inş güzel haberlerini alacağız
Evet canım aynen öyle bende pes atmem kesinlikle ama yorgunum kısa bi zamanda o kadar ağır yükler yüklendi ki omuzlarima sanırım dinlenmek zorundayım yoksa daha fazla taşıyabileceğini sanmıyorum. Çok zor biliyorsun beni en iyi sen anlarsın o kadar güçsüz o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi nasıl toparlanirim nasıl yeniden başlarım bilmiyorum . Maddi manevi tukendik ne yapacağımızı bilmiyoruz çok Or bir durumcanım benim, ben de 2. denemede böyle olmuştum, istediğin kadar dinlen, kafanı toparla, ihityacımız var buna. kafamız o kadar karışık ki sürekli düşünmekten, negatiften sonra en iyi şey bunların hepsinden kopmak.... sen zaten herşeyi biliyorsun, sıra bu kafa doluluğunu bertaraf etmeye geldi canım. ben öyle yapacağım bu sefer... olursa olur olmazsa olmaz diyeceğim, ama tekrar deneyeceğim..... lütfen kendine eziyet etme, bedenimizi sinir sistemimiz de çok etkiliyor biliyorsun, dinlen arkadaşım.....
Amin arkadaşım. Allah mutlaka güç verecektir biliyorsun, bak geldin yine aramıza aynı enerjiyle olmasa da, demek ki yavaş yavaş yine eski gücüne inancına ulaşacaksın canım:)Evet canım aynen öyle bende pes atmem kesinlikle ama yorgunum kısa bi zamanda o kadar ağır yükler yüklendi ki omuzlarima sanırım dinlenmek zorundayım yoksa daha fazla taşıyabileceğini sanmıyorum. Çok zor biliyorsun beni en iyi sen anlarsın o kadar güçsüz o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi nasıl toparlanirim nasıl yeniden başlarım bilmiyorum . Maddi manevi tukendik ne yapacağımızı bilmiyoruz çok Or bir duruminşallah Rabbim bizlere kudretini gösterir bizlere ikram eder de bizde bu dertten kurtuluruz inşallah bir an önce
Ben bi kaç yerde yazdım buraya da yazdım sandım canım. Kendimi toparlamaya çalışıyorum malesef kimyasal oldu benim de olmadı çok üzüldüm. Bir sürü test istedi doktorum maddi manevi zorlu bi sürece en baştan başlıyoruz hakkımızda hayırlısı diyoruz ama kabullenip geçemedim yine de. Allah sana da dayanma gücü ve sabır versin canım inşallah bütün bu zamanları aklına getirmeyeceğin günlerin gelir bir an önce bebeğine bebeklerine kavuşursun pozitif alıp gebeliği devam eden arkadaşlar gibi biz de seviniriz inşallah buraya yazmak nasip olur.
Benim hiç gitmedi.merhabalar 5.gün e kaç embriyonuz gitti????
Aynen ben de öyleyim.Benim de akıntı dışında hiçbir belirtim yok.Haftaya cuma kontrolüm var.Senin kese göründü mü?hamiş olan arkadaşlar bişey sorucam?
Şimdi ben 5+3 hamileyim Allahıma çok şükür 2.tüp denememde tuttu,ama şu anda akıntı dışında hiç bir belirti hissetmiyorum daha kalp atışlarınıda duymadığım için çok endişeliyim ya,acaba sizler nasılsınız belirti varmı yada benim gibi endişe duyanlar varmı aranızda bu normalmi sizce?
yok canım kan testinden sonra doktorum 15 gün sonra çağırdı,hem keseyi hem kalp atışlarını duyarız bidaha git gel yapma dedi 24/05 ta gidicem işte sabırsızlıkla bekliyorum.Aynen ben de öyleyim.Benim de akıntı dışında hiçbir belirtim yok.Haftaya cuma kontrolüm var.Senin kese göründü mü?
yok ben de gormedim keseyi.benim dr da aynısını söyledi.benim 12.gün 129.6 18. gun 1828.6 çıktı. senin kac cikti?yok canım kan testinden sonra doktorum 15 gün sonra çağırdı,hem keseyi hem kalp atışlarını duyarız bidaha git gel yapma dedi 24/05 ta gidicem işte sabırsızlıkla bekliyorum.
sen gördünmü keseyi,kalp atışları için ne zaman gidiceksin,bide beta hcg kaç çıktı canım sende?
Canım Allah büyük verdiğin emeklerin karşılığını alacaksın elbet mucize gerçekleşecek. Zor bir süreç evet ama insanoğlu hepsinin üstesinden geliyor. Senin hayatında da herşey yolunu bulacak Rabbim yar ve yardımcın olsunEvet canım aynen öyle bende pes atmem kesinlikle ama yorgunum kısa bi zamanda o kadar ağır yükler yüklendi ki omuzlarima sanırım dinlenmek zorundayım yoksa daha fazla taşıyabileceğini sanmıyorum. Çok zor biliyorsun beni en iyi sen anlarsın o kadar güçsüz o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi nasıl toparlanirim nasıl yeniden başlarım bilmiyorum . Maddi manevi tukendik ne yapacağımızı bilmiyoruz çok Or bir duruminşallah Rabbim bizlere kudretini gösterir bizlere ikram eder de bizde bu dertten kurtuluruz inşallah bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?