2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

BAYANLAR BİRŞEY SORACAĞIM. PROGESTERON kapsül vajinadan nekadar atarsam atayım, sabaha kdr kalkmıyım, sbaha kalktığımda wc düşüyor... yani bu ilaç işe yaramıyor mu demek ? hap oalrka yutmak ıstıyorum ama doktor agızdan dıyor. ve bu cok onemlı bır ılac... neyı yanlıs yapıyorum anlamıyorum. 2 yıl once de 10 haftalık gebelıgım olmustu .ondada kullanamamıstım.napsam yapayım hep dısarı ıtıyor vucudum..

birşey sormak istiyorum dondurulmus trasnferınde regl ıken gıtım 15 gün sonraya doktor randevu verdı ve sadece estofrem .. normal mi ??

birşey sormak istiyorum dondurulmus trasnferınde regl ıken gıtım 15 gün sonraya doktor randevu verdı ve sadece estofrem .. normal mi ??
Eğer muayene etmeden direkt transfer edecekse büyük sıkıntı ama 15. Gün kontrol ve transfer saati belirlemek içinse sorun yok her doktorun her hastaya göre değişken tedavi şekilleri var. Bende sadece estrofem kullandım transfer den iki gün önce progesteron jel e başladım transfer gunu de kan sulandirici igneye.. yani benim takıldığım tek yer adetin kaçıncı günü gittin doktoruna ve 15. Gün transfer günün mu kontrol günün mu ???

eszinbb07 nasılsın canım, nasıl gidiyor, neler yapıyorsun?
Sağol canım iyiyim şükür ki sen nasılsın. Ben negatifi alır almaz memlekete gittim 15 gün kaldım sonra geri döndüm ramazan oruç falan geçiyor zaman. Henüz hiç bişey düşünmüş veya karar vermiş değilim. Hala toparlanamadim. Hayırlısı olsun. Sen ne durumdasin

Allah kabul etsin canım, iyi dinlenmişsin, sevdiklerini görmüşsün. ben 2. tedaviyi yaptırdım, 1 embriyo olcakmış gibi görünüyor yine beklemedeyim, bu sefer genetik tanı yaptıracağım ama. bilmeden transfer beni yoruyor çünkü. maddi anlamda battık ama devam ediyorum... öyle işte, seni merak ettim ben. naptın kendine gelebildin mi diye. hayırlısı canım, kafan rahatken düşünmek daha iyi olur.

Aa ne çabuk canım hayırlı olsun inşallah bu kez yüzün güler.. Ben ramazan bitenedek bu konuyu hiç düşünmüyorum hatta kk ya bile yeni girmeye başladım oda bildirim gelirse :) Allah hakkımızda hayirlisini versin inşallah elbet herşey yoluna girer birgün

eszinbb07 Merhaba canim, topigini başından beri okudum. Tüp bebek asamalarini okurken negatif sonucuna üzüldüm . ins en yakin zamanda anne olursun.
Sağol canım Allah razı olsun inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Bizler elimizden geleni yaptık Taktir Allahın verdiginede vermediginede razıyız çok şükür

Amin canım

adetın 2. gunu gıttım şimdi 17. gun kont sonra transferı soylıycek ..17. gun kan bakıcak.. bu zamaan kdr kan bakılmadı sadece estofrem kullanıyorum ...

Merhaba arkadaslar, bende temmuz basinda tup bebege baslayacagim. Öncesinde hazirlik olarak eliza testlerini yaptirdim. Toxplazma igg, rubella igg, cmv igg 500 uzeri yani pozitif; Igm turevleri ise negatif cikti . Arastirmama gore bu hastaliklari gecirip bagisiklik kazandigimi gösteriyor . Pozitif değerin 500 gibi yüksek bir deger cikmasi korkuttu.

Sizlerden bu testleri yaptiran var mi?

merhaba arkadaşlar ne yazıkki.biyokimyasal sonuclandı. ilk tüp bebek tedavim.sizlere danışmak istediğim bir soru var....lütfen yardımcı olunuz 24-25 günde regl olan biri için dondurulmus embrıyo transferi regl 21. gün çook geç değil mi...yani sizle rtranferınızı regl kacıncı gunlerde oldunuz ?

Hakkında hayırlısı olsun .sanırım rahim kalınlığına gore yapmışlardır

ilk tüp bebek tedavisi negatıf oluncaa. ne yapmalı. aynı yerde 2. dondurulmusla denenmel mi? aynı hastanede baska doktor a mı guvenmelı.. yoksa hastane doktor hepsı mı degısmelı

ilk tüp bebek tedavisi negatıf oluncaa. ne yapmalı. aynı yerde 2. dondurulmusla denenmel mi? aynı hastanede baska doktor a mı guvenmelı.. yoksa hastane doktor hepsı mı degısmelı
Öncelikle sakın ol her deneme basarili olacak diye bişey yok dondurulmuş varmış kendini hazır hissettiğinde tedaviye tekrar başlarsın

merhabalar cd56 testı yaptıran oldu mu_? bagısıklık sıstemı kotu cıkan... ve serum tedavısı ve fıyatı hakkında bılgısı olan yazsın lutfen

Merhaba arkadaşlar benim geçen ay tüp bebeğe başlanilacakti merkezin yan tarafında badanaya başlanilacakmis doktorum kokudan etkilenir embiryolar başarı şansı düşer diyerek bu aya ertelenmişti bu ay adet oldum aradım hala başlamamış tedaviler önümüzdeki aya ertelendi böyle birşey başına gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim yaştan dolayı doktorum hemen başlayalım demişti ama 2 aydır erteleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…