Adet gunun ne zaman canim sen icini ferah tut bebislerin seninledir ben inaniyorum uzme kendiniÖyle bi adet san cim basladi ki bende acayip korkmaya baasladimama inşallah benimde sizinki gibi olur Rabbim emeklerimize acisin hepimizin de inşallah çok uğraştık çünkü
Canınımmm lütfen olumsuz düşünme bütün bunlar hamilelik belirtisi zaten hep derler ya adet ile aynı belirtiler ben hamile olduğunu hissediyorum . Allah inşallah verecek inanGece adet sancim başladısivilcelerim çıktı yine her zaman ki gibi gene olmadı sarı akıntı başladı pozitifi gören kızlar hiç böyle şeyler yaşadınız mi ? Çok üzgünüm geceyi zor sabah ettim
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarin olur. Ben ilk ikisindede aynı böyle ağrı yaşamıştım o yüzden o kadar üzüldüm ki anlatamam. İnşallah bende pozitifi gorurrum henüz bi kez bile görmedimCanım benim üzme kendini bende de aynı şekilde ağrılar devam ediyor pozitif düşünmeye çalış ben de umutsuzluğa düşüp bugün idrar testi yaptım çok silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm umutlandım senin de öyledir belki umudunu yitirme bebeğini de kendini de üzme
Ben 24 günde adet olmaya başladım bayadir yani adet günüm normalde yarın canım o yüzden sanci başladı diye düşündüm açıkçası . Ama icimede öküz oturdu resmen yine adet sancisi ni hissedince günlerdir çok mutluydum huzurluydum şimdi çok fenayımAdet gunun ne zaman canim sen icini ferah tut bebislerin seninledir ben inaniyorum uzme kendini
Bende öyle olması için o kadar çok dua ediyorum ki ınanCanınımmm lütfen olumsuz düşünme bütün bunlar hamilelik belirtisi zaten hep derler ya adet ile aynı belirtiler ben hamile olduğunu hissediyorum . Allah inşallah verecek inan
Gebelikte bir sorun yoksa neden izin vermesin denize girip mikrop kapmadikdan sonra hiç biseycik olmaz . Canim
Amin canım benim ikimiz için de öyle olur inşallah bunu söylememin nedeni belki bu sefer öyle olmaz olumsuz düşünme lütfen benim de sivilcelerim çıktı kasık ağrım bel ağrım var ben de hep kanama olacakmış gibi hissediyorum ama olmaz belki dualarım hepimiz için İnşallah mutlu haberler alacağız biraz daha bekle canım üzülmedenHayırlı olsun canım senin adına çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarin olur. Ben ilk ikisindede aynı böyle ağrı yaşamıştım o yüzden o kadar üzüldüm ki anlatamam. İnşallah bende pozitifi gorurrum henüz bi kez bile görmedim
İnşallah pozitif sonuç alırız canım inşallah çok dua ettik elimizden g ken herşeyi fazlasıyla yaptık gerisi Allahın takdiri ne diyelim. İnşallah birer müjdeli haber alırız da bize de bahar gelirAmin canım benim ikimiz için de öyle olur inşallah bunu söylememin nedeni belki bu sefer öyle olmaz olumsuz düşünme lütfen benim de sivilcelerim çıktı kasık ağrım bel ağrım var ben de hep kanama olacakmış gibi hissediyorum ama olmaz belki dualarım hepimiz için İnşallah mutlu haberler alacağız biraz daha bekle canım üzülmeden
Canım. Benim sağlıkla kucagina alırsın inşallah darısı bize olsun inşallahKızlar 31 martta transferım oldu yaklasık 8 haftalık hamıleym cok sıkur sabrın mıkafatnı aldık rabbım nasıp ederse allah hepnıze saglklı hayrlı ewlatlar nasıp egsın onsallah. Ceken bilir bu ınthanı eabbım kolaylık sabır versn herkese
Kuzum sende okuyorsun çogu kişi ne diyor adet sancisiyla gebelik karistiriliyor diyor yani ayy adet olacak gibiydim cok kotuydum deyip bi bakiyor hamile neden olumsuz dusunuyorsun sen rabbime duani eksik etme gece uykudan uyandiginda ona sigin cok dua et rabbim mutlaka seni duyarBen 24 günde adet olmaya başladım bayadir yani adet günüm normalde yarın canım o yüzden sanci başladı diye düşündüm açıkçası . Ama icimede öküz oturdu resmen yine adet sancisi ni hissedince günlerdir çok mutluydum huzurluydum şimdi çok fenayım
Hayırlı olsunKızlar 31 martta transferım oldu yaklasık 8 haftalık hamıleym cok sıkur sabrın mıkafatnı aldık rabbım nasıp ederse allah hepnıze saglklı hayrlı ewlatlar nasıp egsın onsallah. Ceken bilir bu ınthanı eabbım kolaylık sabır versn herkese
İyiyim canım Allah razı olsun .adet san cim var ışte tedirginim haliyle . Sen nasılsın ne durumdasin ?eszinbb07 cânim nasılsın ıyimisin aklımdaydın hep
İnşallah canım inşallah su mübarek gecenin hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Birbirimize dua edelim bu gece kulun kula dua si kabul olurmuş.Kuzum sende okuyorsun çogu kişi ne diyor adet sancisiyla gebelik karistiriliyor diyor yani ayy adet olacak gibiydim cok kotuydum deyip bi bakiyor hamile neden olumsuz dusunuyorsun sen rabbime duani eksik etme gece uykudan uyandiginda ona sigin cok dua et rabbim mutlaka seni duyar
sen de mi canım, yapma lütfen, ben senden çok ümitliyim. o güçlü duruşunu kaybetme, panik olma, olmazsa da olmaz, yolumuza devam ederiz... bu arada kandilin mübarek olsun canım, duaların kabul olsun inşallahGece adet sancim başladısivilcelerim çıktı yine her zaman ki gibi gene olmadı sarı akıntı başladı pozitifi gören kızlar hiç böyle şeyler yaşadınız mi ? Çok üzgünüm geceyi zor sabah ettim
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canımKızlar 31 martta transferım oldu yaklasık 8 haftalık hamıleym cok sıkur sabrın mıkafatnı aldık rabbım nasıp ederse allah hepnıze saglklı hayrlı ewlatlar nasıp egsın onsallah. Ceken bilir bu ınthanı eabbım kolaylık sabır versn herkese
Hayırlı olsun canım bize de umut ol lütfen. Adet sancisiyla farkları neydi peki bel agrinizda oldu mu. Benim iki gündür adet san cim var pazar test günüm baya üzdü beni bu sancılarKızlar merhaba 27 nisanda transferim olmuştu. Şimdi çok şükür hamileyimtest günüme yakın adet ağrılarım gibi ağrılarım olmuştu benimde. İnş sizler de pozitif sonucu alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?