Tsk ederim hepimizin oyle olsun insallah gecti gitti cok fazla sıkışmışım nerdeyse iptal olcakti transfer simdi hastanede yatis surecindeyimhayrlı olsun şimdidien:)
Hayırlı olsun duaların kabul olsun dilerim.Tsk ederim hepimizin oyle olsun insallah gecti gitti cok fazla sıkışmışım nerdeyse iptal olcakti transfer simdi hastanede yatis surecindeyim
Hayirli olsun canim progesteron baktilar miMerhaba arkadaşlar bugünün güzel haberi benden olsun. Bugün tahlil günümdü ve beta hcg 599 çıktı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
benim adetimin 16. günü olacak nasipse 20. gün olanda varHayırlı olsun duaların kabul olsun dilerim.
Ben de regl oluyorum bugün birazdan arayıp randevu alicam deneyimli arkadaşlarım benim uyuyan bebişlerim ne zaman transfer olur fikriniz var mı?
Kişiden kişiye değişen bi durum bu da demek ki sonumuz güzel olsun inşallah da bekleyelim bakalım:)benim adetimin 16. günü olacak nasipse 20. gün olanda var
Tatlım merak ettim seni vardır insallah guzel haberlerİnşallah katlanır canim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yok canım.pek güzel değil maalesef.değerim 17 çıktı yarın tekrar yaptıricam. Ama yüksek ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorum. Hemşire pozitif kimyasal dememiz için düşüse geçmesi lazım değerin dedi.ama ben biliyorum.çünkü daha önce iki kez daha kimyasal geçirdim ben.bu değerle normal olmaz zaten.tabi Rabbim ol derse olur ama nasip.sen gaziye karar verdin mi kesinTatlım merak ettim seni vardır insallah guzel haberler
Canim benim oyle düşünme.ben değeri 4 çıkıp dogum yapani biliyorum..Rabbim ol desin yetr ki olur insallah emeklerini bisa cikarmasin..bilmiyorum canim benim iş bayramdan sonraya kaldi kismetse..hic yaptiran yokmu bilmiyorum konu açtım hic cvp veren yok.hacettepeyle konusmusmuydun canim hic.arkadasin biri 1700 hastane istiyo demis ama raporlu mu bilmiyorumYok canım.pek güzel değil maalesef.değerim 17 çıktı yarın tekrar yaptıricam. Ama yüksek ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorum. Hemşire pozitif kimyasal dememiz için düşüse geçmesi lazım değerin dedi.ama ben biliyorum.çünkü daha önce iki kez daha kimyasal geçirdim ben.bu değerle normal olmaz zaten.tabi Rabbim ol derse olur ama nasip.sen gaziye karar verdin mi kesin
Aile hekimliğine yaptırmanı doktorun mu istiyor kendi seçimin mi biz klinikte yaptırıyoruz birde onun için para ödüyoruz bende bir daha istediklerinde aile hekimliğine yaptırayım en iyisi yâKesinlikle yanlış düşünüyorsun klinikte testler yapılabildiği halde beni aile hekiminde yaptırdım deyip devlette ücretsiz yaptırmak için yönlendiren bir doktor kendisi hatta kromozom testini ücretsiz yaptir diye benim için tip fakultesi deki doktoru arayan bir adam zeki beyin parayla hiç işi yok biraz tanisaniz anlarsınız bunu testi istemesinin başka bir sebebi vardır belki bende sürekli fsh istiyor mesela genelde her ay yaptırıp haber veriyorum dalgalanma varmı diye bakıp dosyama ekliyor ve fsh in düşük olduğu ay tüp bebek tedavisine başladı bunu sebebi de o ay yumurta m az bile oluşsa kaliteli olma ihtimali var diyerekti ve bu çok doğru bir hataketti . Amh neden baktirdi bilmiyorum ama bunu zerre kadar parayla alakası olamaz eğer olsa bana prolaktin e2 fsh tsh ve başka bir sürü test yaptiriyouz tedavi esnasında bunları klinikte yapmamı isterdi ama ben gidip aile hekimonde yaptırıp kliniğe sonuçları bildirdim. Bence tekrar gittiğinde sebebini sor neden tekrar bakıldı diye
Benim cumaertesi yumurtalarım toplantı perşembe günü uyutuldular (donduruldu kelimesi hoşuma gitmiyor) :))))))))) şimdi regl bekliyorum sonra transferi beklicem sonra test tarihini :))))))) beklemek çok sıkıcı inşallah hepimiz pozitif alırız
Aile hekimliginde yaptirilmayan testler var mesela onları devlet hastanesinde yaptırıyorum ama diğerlerini aile hekimliginde bazen vaktim olmadığında klinikte yaptırıyorum testlerini. Doktorum iat düğün yerde yaptir diyor aile hekimlikleri yapıyor deyip ilk o yonlendirmisti klinikte yaptırım hiç demedi bu testler yapılsın dedi ben gittim istediğim yerde yaptırdım hep cunki maliyetli bir süreç bu zaten tüccar gibi insanları para için yormanin alemi yok. Doktorumdan allah razı olsun durumumuzu bildiği için test konusunda en kolayı gösterdi bizeAile hekimliğine yaptırmanı doktorun mu istiyor kendi seçimin mi biz klinikte yaptırıyoruz birde onun için para ödüyoruz bende bir daha istediklerinde aile hekimliğine yaptırayım en iyisi yâ
Bende oldum bakalım inş bu ay transfer olacak.inş önümüz deki zamanlara hamilelik sohbeti ediyor oluruzEvetttt kızlar bende bugün hasta oldum ve bu ay transfer olmaya karar verdim h adı hayırlısı . Sizler nasılsınız transfer olan arkadaşlar ne durumdasınız
Aile hekimliğine yaptırmanı doktorun mu istiyor kendi seçimin mi biz klinikte yaptırıyoruz birde onun için para ödüyoruz bende bir daha istediklerinde aile hekimliğine yaptırayım en iyisi yâ
Sağolasın canım haklısın maliyeti oldukça yüksekAile hekimliginde yaptirilmayan testler var mesela onları devlet hastanesinde yaptırıyorum ama diğerlerini aile hekimliginde bazen vaktim olmadığında klinikte yaptırıyorum testlerini. Doktorum iat düğün yerde yaptir diyor aile hekimlikleri yapıyor deyip ilk o yonlendirmisti klinikte yaptırım hiç demedi bu testler yapılsın dedi ben gittim istediğim yerde yaptırdım hep cunki maliyetli bir süreç bu zaten tüccar gibi insanları para için yormanin alemi yok. Doktorumdan allah razı olsun durumumuzu bildiği için test konusunda en kolayı gösterdi bize
İnşallah önümüzdeki ay kalp atisiydi kiloydu cinsiyetti bunları konuşup gün sayarız Rabbim o güzel günleri de göstersin hepimize inşallahBende oldum bakalım inş bu ay transfer olacak.inş önümüz deki zamanlara hamilelik sohbeti ediyor oluruz
Yani gidip gelirken yol masrafından tut ilaç parasından test parasına çok maliyetli oluyor hele ki ben bir yılda üçüncü kez tedaviye başladım benim masrafimda çok oldu haliyle o yüzden test parasını kucumseyemiyorum haliyle o yüzden devlette yaptırıyorum . Çok şükür her halimize inşallah sağlıklı çocuklarımız olsun da yeterkiSağolasın canım haklısın maliyeti oldukça yüksek
Aminnnn aminnnnnn canımm Zeki bey nasıl bir doktor ben normalde Ahmet beye gidiyordum ama Ahmet bey Ankara'da ymış hastalarını zeki bey bakacakmış muhtemel transferi de zeki bey yapacakİnslqlqh canım
İnşallah önümüzdeki ay kalp atisiydi kiloydu cinsiyetti bunları konuşup gün sayarız Rabbim o güzel günleri de göstersin hepimize inşallah
Ben çok seviyorum yani garip bi şekilde seviyorum sanki abim gibi benimle uzuldigune benimle sevindigine şahit oldum çok güveniyorum bu güne dek de bi ayrıntıyı atladigina şahit olmadım aklımda soru işareti de yok oturup herşeyi konusuyoruz o yüzden guvenim sonsuz. Şimdi adamın başarısından söz etmeyeceğim cunki zaten bu gayet biliniyor gerçi ben ıkö kez negatif aldım ama olsun gene de çok başarılı bir doktor :)Aminnnn aminnnnnn canımm Zeki bey nasıl bir doktor ben normalde Ahmet beye gidiyordum ama Ahmet bey Ankara'da ymış hastalarını zeki bey bakacakmış muhtemel transferi de zeki bey yapacak
Ahmet hoca benim oğlumun doktoru hep onda tedavi oldum açıkcası bahçeci ye de o geldi diye tercih ettim kısmet bu ay Ankara ya gitmiş hayırlısı transfer konusunda çok hassasım aşırı heyecan yapıyorum inşşş zeki bey de bu durumu anlayışla karşılar.Ben çok seviyorum yani garip bi şekilde seviyorum sanki abim gibi benimle uzuldigune benimle sevindigine şahit oldum çok güveniyorum bu güne dek de bi ayrıntıyı atladigina şahit olmadım aklımda soru işareti de yok oturup herşeyi konusuyoruz o yüzden guvenim sonsuz. Şimdi adamın başarısından söz etmeyeceğim cunki zaten bu gayet biliniyor gerçi ben ıkö kez negatif aldım ama olsun gene de çok başarılı bir doktor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?