2017 mart-nisan tup bebek yaptiracaklar buraya toplansin hep beraber sureci takip edelim

Tsk ederim hepimizin oyle olsun insallah gecti gitti cok fazla sıkışmışım nerdeyse iptal olcakti transfer simdi hastanede yatis surecindeyim
Hayırlı olsun duaların kabul olsun dilerim.
Ben de regl oluyorum bugün birazdan arayıp randevu alicam deneyimli arkadaşlarım benim uyuyan bebişlerim ne zaman transfer olur fikriniz var mı?

Tatlım merak ettim seni vardır insallah guzel haberler
Yok canım.pek güzel değil maalesef.değerim 17 çıktı yarın tekrar yaptıricam. Ama yüksek ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorum. Hemşire pozitif kimyasal dememiz için düşüse geçmesi lazım değerin dedi.ama ben biliyorum.çünkü daha önce iki kez daha kimyasal geçirdim ben.bu değerle normal olmaz zaten.tabi Rabbim ol derse olur ama nasip.sen gaziye karar verdin mi kesin

Canim benim oyle düşünme.ben değeri 4 çıkıp dogum yapani biliyorum..Rabbim ol desin yetr ki olur insallah emeklerini bisa cikarmasin..bilmiyorum canim benim iş bayramdan sonraya kaldi kismetse..hic yaptiran yokmu bilmiyorum konu açtım hic cvp veren yok.hacettepeyle konusmusmuydun canim hic.arkadasin biri 1700 hastane istiyo demis ama raporlu mu bilmiyorum

Aile hekimliğine yaptırmanı doktorun mu istiyor kendi seçimin mi biz klinikte yaptırıyoruz birde onun için para ödüyoruz bende bir daha istediklerinde aile hekimliğine yaptırayım en iyisi yâ

Sonra kese görme:))kalp atışı ayrıntılı ultroson :)))Doğuma kırk bir yaş doğumgünü vs vs:)))))))))))

Aile hekimliğine yaptırmanı doktorun mu istiyor kendi seçimin mi biz klinikte yaptırıyoruz birde onun için para ödüyoruz bende bir daha istediklerinde aile hekimliğine yaptırayım en iyisi yâ
Aile hekimliginde yaptirilmayan testler var mesela onları devlet hastanesinde yaptırıyorum ama diğerlerini aile hekimliginde bazen vaktim olmadığında klinikte yaptırıyorum testlerini. Doktorum iat düğün yerde yaptir diyor aile hekimlikleri yapıyor deyip ilk o yonlendirmisti klinikte yaptırım hiç demedi bu testler yapılsın dedi ben gittim istediğim yerde yaptırdım hep cunki maliyetli bir süreç bu zaten tüccar gibi insanları para için yormanin alemi yok. Doktorumdan allah razı olsun durumumuzu bildiği için test konusunda en kolayı gösterdi bize

Ben mardin de aile hekimliginde yaptırıp kontrole giderken götürdüm hep . Fsb tsh lh vs. Tüm üçüncü gün tahlillerimi progesteron ve e2 yi ve eşim ve benim hepatitlerimi kendim ücretsiz baktirdin hepsi kliniktede yapılıyordu 200 tl falan tutardı ortalama ama ben ücretsiz yaptırmayı tercih ettim doktorum yönlendirdi ilk ücretsiz baktirirsin bize bildirirsin telefonla deyip bende o gün bugündür devlette baktiriyorum canım. Aynı şey zaten para vermeye ne gerek var

Sağolasın canım haklısın maliyeti oldukça yüksek

İnslqlqh canım
Bende oldum bakalım inş bu ay transfer olacak.inş önümüz deki zamanlara hamilelik sohbeti ediyor oluruz
İnşallah önümüzdeki ay kalp atisiydi kiloydu cinsiyetti bunları konuşup gün sayarız Rabbim o güzel günleri de göstersin hepimize inşallah

Sağolasın canım haklısın maliyeti oldukça yüksek
Yani gidip gelirken yol masrafından tut ilaç parasından test parasına çok maliyetli oluyor hele ki ben bir yılda üçüncü kez tedaviye başladım benim masrafimda çok oldu haliyle o yüzden test parasını kucumseyemiyorum haliyle o yüzden devlette yaptırıyorum . Çok şükür her halimize inşallah sağlıklı çocuklarımız olsun da yeterki

İnslqlqh canım

İnşallah önümüzdeki ay kalp atisiydi kiloydu cinsiyetti bunları konuşup gün sayarız Rabbim o güzel günleri de göstersin hepimize inşallah
Aminnnn aminnnnnn canımm Zeki bey nasıl bir doktor ben normalde Ahmet beye gidiyordum ama Ahmet bey Ankara'da ymış hastalarını zeki bey bakacakmış muhtemel transferi de zeki bey yapacak

Aminnnn aminnnnnn canımm Zeki bey nasıl bir doktor ben normalde Ahmet beye gidiyordum ama Ahmet bey Ankara'da ymış hastalarını zeki bey bakacakmış muhtemel transferi de zeki bey yapacak
Ben çok seviyorum yani garip bi şekilde seviyorum sanki abim gibi benimle uzuldigune benimle sevindigine şahit oldum çok güveniyorum bu güne dek de bi ayrıntıyı atladigina şahit olmadım aklımda soru işareti de yok oturup herşeyi konusuyoruz o yüzden guvenim sonsuz. Şimdi adamın başarısından söz etmeyeceğim cunki zaten bu gayet biliniyor gerçi ben ıkö kez negatif aldım ama olsun gene de çok başarılı bir doktor :)

Ahmet hoca benim oğlumun doktoru hep onda tedavi oldum açıkcası bahçeci ye de o geldi diye tercih ettim kısmet bu ay Ankara ya gitmiş hayırlısı transfer konusunda çok hassasım aşırı heyecan yapıyorum inşşş zeki bey de bu durumu anlayışla karşılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…