Haydi bakalım 10 gün beklemek de uzunmuş...olsun hamişsin ya Allah sana sabır verir şimdiBende ikiz olabilir diye şüpheleniyorum 10 gün sonra tekrar gideceğim belki daha net belli olur
Hayırlısı olsun arkadaşım bu kez sana daha sıkı tutunur bebişin inşallahSelam kızlar benim ikinci tüp bebek denemem ben pko Luyum yumurtalım toplandıktan sonra hemen transfer edilmedi kasım ayında ilk transferim yapıldı ve 12 gün sonra olumlu sonuç aldık beta hcg 1500 çıkmıştı 4 gün sonra kanamam başladı ve düşükle sonuçlandı.cumartesi günü yine transferim oldu döndürülmüş embriyo ile çok sabırsızım bu sefer sağ kasığım çok ağrıyor
Çok teşekkür ederim siz Yeni mi nçbaşladınız tedaviyeHaydi bakalım 10 gün beklemek de uzunmuş...olsun hamişsin ya Allah sana sabır verir şimdiHayırlısıyla yavrucuğunu kucağına alman dileğiyle canım
İnşallah bu sefer olur 2 embriyo transfer edildi yine geçen de öyleydiHayırlısı olsun arkadaşım bu kez sana daha sıkı tutunur bebişin inşallah
Sağol canım iyi geldi yazdıkların bu arada bu seferbenim yüzümde kızarıkık kaşıntı oldu durduk yere yanskların üzeri şişip kızarıyor ki ben esmerim... progestandan herhalde.. senin bilgin var mıCanım benim güzel düşün bebisin seninledir inşallah az kaldı gününde biraz daha sabret dua et inşallah sen bizleri sevindir burdan bize de umut ol :) gez toz evde yatmaman iyi olmuş evde yat yat daha da geriliyor insan zaten hem bu arada gebelikle adet sancısı arasındaki farkı ayırt edemeyiz ki biz o yüzden unut o ağrıyı sen tadını çıkarmaya bak inşallah herşey çok güzel olacak
Ben pregestan kullanmadım canım hiçSağol canım iyi geldi yazdıkların bu arada bu seferbenim yüzümde kızarıkık kaşıntı oldu durduk yere yanskların üzeri şişip kızarıyor ki ben esmerim... progestandan herhalde.. senin bilgin var mı
Transfer oldum test günü bekliyorum bu cuma bakalım hayırlısı neyse o olsunÇok teşekkür ederim siz Yeni mi nçbaşladınız tedaviye
Ay az kalmış inşallah hayırlı haber alırsın benim haftaya perşembe yaTransfer oldum test günü bekliyorum bu cuma bakalım hayırlısı neyse o olsun
Ben pregestan k
bu sefer çabuk geçti valla anlamadım evde durmayı özlemişm bol bl dizi izledim yarın işe başlıyorum daha hızlı geçer... seninki de geçer hemen merak etmeAy az kalmış inşallah hayırlı haber alırsın benim haftaya perşembe ya
Yadee Canım çok güzel çok tebrik ederim başka bir topikte gördüm bhgc değerini Allahım tamamına erdirsin inşallah bize de nasip etsin bu mutluluğu güzel gelişmelerini de takip edelim inşallah
Darısı basına umarım sende guzel haberini paylaş canım senin adına cok mutlu oldum transferi olmussunmaşallah bugünün 4. hamişinnnnn Allahım ne bereketli bir ay inşallah bizler de hamişizdir :) seninki ikiz olabilir bu arada?
Darısı basinıza bende bu degerleri duymayı hayal ediyorumÇok güzel bu haber bu sizi tebrik ederim hep hayallerimde test günümde böyle bir değer görmek var inşallah bende böyle değerler görüp mutlu olurum tekrar tebrik ederim.İnşallah saglicaklada kucaninoza alırsınız
Evet canım çok az kaldı teste, cuma günü olacak. Hamişsem kutlama yapıcaz, değilsem yolumuza bakacağız, sizlere desteğe devam edeceğiz. Seninkinden haber var mıDarısı basına umarım sende guzel haberini paylaş canım senin adına cok mutlu oldum transferi olm
Darısı basinıza bende bu degerleri duymayı hayal ediyorum
Insallah hamis ol canım.benim 1 embriyo genetige gidecek parasinı havale ettim.carsamba gününe kadar yatirabilirsiniz denmisti.hafta sonu ancak yola cikar.benim de ilac ictigimden bu hafta 3. Opuya yolculuk baslayabilirEvet canım çok az kaldı teste, cuma günü olacak. Hamişsem kutlama yapıcaz, değilsem yolumuza bakacağız, sizlere desteğe devam edeceğiz. Seninkinden haber var mı
İyiymiş hadi bakalım hayırlısıyla gel güle güle git inşallahInsallah hamis ol canım.benim 1 embriyo genetige gidecek parasinı havale ettim.carsamba gününe kadar yatirabilirsiniz denmisti.hafta sonu ancak yola cikar.benim de ilac ictigimden bu hafta 3. Opuya yolculuk baslayabilir
Amin canım inşallah birlikte oluruzInsallah hamis ol canım.benim 1 embriyo genetige gidecek parasinı havale ettim.carsamba gününe kadar yatirabilirsiniz denmisti.hafta sonu ancak yola cikar.benim de ilac ictigimden bu hafta 3. Opuya yolculuk baslayabilir
Beni de şimdi hastaneden aradılar 3.güne 18i de bölünmüş 5.günü bekleyeceğiz dediler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
hayrlı olsun şimdidien:)Gunaydin kizlar uyku tutmadi 7 de uyandim hastaneden telefon bekliyorum bir an once gidip transfer olsam bitse gitse keske okadar heycanlandimki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?