- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
İnş tatlımHadi inşallah ikizdir
Hayırlı olsun herşey gönlüne gire olsun inşallah
Inan okurken ben de gülümsüyorum hissediyorum burdan senin duygularını hayırlısı olsun sağlıklı olsun da istiareye yat bakalım 1 mi hayırlı 2 mi diye . Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin7 bebişim uyuyor :))) ilk kez anne olmaya bu kadar yaklaştım diye sanırım yazarken bile yüzüm gülüyor transferden sonra neler hissederim bilemiyorum 3 buçuk yıldır bekliyorum. 1 mı 2 mı ben karar vericem ama henüz karar veremedim bu kadar zaman bebek isteyip sonradan ikiz olup bakamazsam bunalırsam diye korkuların var. Kısacası beklemeler ve korkular yakayı bırakmıyor 1 tanesine raziyim allah hepimize nasip etsin
Amin canım hepimizin yüzünü güldürecek rabbim ben inanıyorum olumsuz da olsa pes etmeden devam edicez en nihayetinde derdi veren dermanı da verirInan okurken ben de gülümsüyorum hissediyorum burdan senin duygularını hayırlısı olsun sağlıklı olsun da istiareye yat bakalım 1 mi hayırlı 2 mi diye . Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Öyle.. hepimize bol bol neşe gülümseme iyi düşünceler güç sabir inanç vede pozitifler diliyorumAmin canım hepimizin yüzünü güldürecek rabbim ben inanıyorum olumsuz da olsa pes etmeden devam edicez en nihayetinde derdi veren dermanı da verir
Evet bende zeki bey e gidiyorum ama anlamadım baktirma sebebini bana hiç baktirmadi hatta unut o testi ultrason önemli bile diyordu hepAslında bende anlamadım zaten yatırmışım düşük vede ultrasonda da az gördü zaten hemen tedaviye başlaması gerekmezmiydi sonuçta 1 ay da 1 aydır geç kaldım zaten yeterince ne bilim kafam karıştı sende zeki beye mi gidiyorsun
Aklıma o zaman ticari amaçlı bir daha yaptırdı gibi geliyor ne bilim yoksa dediğin gibi testin sonucu çok önemli değil sonuçta görünen yumurta sayısı belliEvet bende zeki bey e gidiyorum ama anlamadım baktirma sebebini bana hiç baktirmadi hatta unut o testi ultrason önemli bile diyordu hep
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun klinikte testler yapılabildiği halde beni aile hekiminde yaptırdım deyip devlette ücretsiz yaptırmak için yönlendiren bir doktor kendisi hatta kromozom testini ücretsiz yaptir diye benim için tip fakultesi deki doktoru arayan bir adam zeki beyin parayla hiç işi yok biraz tanisaniz anlarsınız bunu testi istemesinin başka bir sebebi vardır belki bende sürekli fsh istiyor mesela genelde her ay yaptırıp haber veriyorum dalgalanma varmı diye bakıp dosyama ekliyor ve fsh in düşük olduğu ay tüp bebek tedavisine başladı bunu sebebi de o ay yumurta m az bile oluşsa kaliteli olma ihtimali var diyerekti ve bu çok doğru bir hataketti . Amh neden baktirdi bilmiyorum ama bunu zerre kadar parayla alakası olamaz eğer olsa bana prolaktin e2 fsh tsh ve başka bir sürü test yaptiriyouz tedavi esnasında bunları klinikte yapmamı isterdi ama ben gidip aile hekimonde yaptırıp kliniğe sonuçları bildirdim. Bence tekrar gittiğinde sebebini sor neden tekrar bakıldı diyeAklıma o zaman ticari amaçlı bir daha yaptırdı gibi geliyor ne bilim yoksa dediğin gibi testin sonucu çok önemli değil sonuçta görünen yumurta sayısı belli
Yanı doğrudur ben 1 kez gördüm doktoru belki emin olmak ve ona gore bir tedavi programı yapmak için istedi benim ki üzüntü korku karışık herşey geliyor aklıma ki başıma para icin bir suru testler yapip sacma sapan ilaclar verenlerde oldu.hak verirsin ki bir güvensizlik oluyor elbette. Sen bayağı doktora alışmışsın gerçekten güveniyorsun.insallah güzel sonuçlanır herşey hepimiz içinKesinlikle yanlış düşünüyorsun klinikte testler yapılabildiği halde beni aile hekiminde yaptırdım deyip devlette ücretsiz yaptırmak için yönlendiren bir doktor kendisi hatta kromozom testini ücretsiz yaptir diye benim için tip fakultesi deki doktoru arayan bir adam zeki beyin parayla hiç işi yok biraz tanisaniz anlarsınız bunu testi istemesinin başka bir sebebi vardır belki bende sürekli fsh istiyor mesela genelde her ay yaptırıp haber veriyorum dalgalanma varmı diye bakıp dosyama ekliyor ve fsh in düşük olduğu ay tüp bebek tedavisine başladı bunu sebebi de o ay yumurta m az bile oluşsa kaliteli olma ihtimali var diyerekti ve bu çok doğru bir hataketti . Amh neden baktirdi bilmiyorum ama bunu zerre kadar parayla alakası olamaz eğer olsa bana prolaktin e2 fsh tsh ve başka bir sürü test yaptiriyouz tedavi esnasında bunları klinikte yapmamı isterdi ama ben gidip aile hekimonde yaptırıp kliniğe sonuçları bildirdim. Bence tekrar gittiğinde sebebini sor neden tekrar bakıldı diye
Canım haydi hayırlı olsun, inşallah senin hamiş haberini alacağız bu ay. Benim bir garip arkadaşım, ağrı sızı yok, 3. Günden sonra gitti sanki, arada sızlıyor gibi ama sanki regl olacakmışım gibi... bugün transferin 6. Günü ben dışarılardayım, 5. Gün enbriyosu olduğu için 5. Günü dışarı çıkmaya başladım. Adetime 5 gün var ve ben aanki adet olacakmışım gibi sinirliyim, hem de fena halde, sabah sakindim bir telefon geldi ve sinirim bozuldu... neyse sanki tutmadı gibi hissediyorum. Ama bunu Allah bilir... bebişi severken hep aklıma ya tutunamadıysa geliyor... yarın işe başlayacağım cuma da test günü... benden böyle canımEvetttt kızlar bende bugün hasta oldum ve bu ay transfer olmaya karar verdim h adı hayırlısı . Sizler nasılsınız transfer olan arkadaşlar ne durumdasınız
maşallah bugünün 4. hamişinnnnn Allahım ne bereketli bir ay inşallah bizler de hamişizdir :) seninki ikiz olabilir bu arada?Merhaba arkadaşlar bugünün güzel haberi benden olsun. Bugün tahlil günümdü ve beta hcg 599 çıktı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bende ikiz olabilir diye şüpheleniyorum 10 gün sonra tekrar gideceğim belki daha net belli olurmaşallah bugünün 4. hamişinnnnn Allahım ne bereketli bir ay inşallah bizler de hamişizdir :) seninki ikiz olabilir bu arada?
Canım benim güzel düşün bebisin seninledir inşallah az kaldı gününde biraz daha sabret dua et inşallah sen bizleri sevindir burdan bize de umut ol :) gez toz evde yatmaman iyi olmuş evde yat yat daha da geriliyor insan zaten hem bu arada gebelikle adet sancısı arasındaki farkı ayırt edemeyiz ki biz o yüzden unut o ağrıyı sen tadını çıkarmaya bak inşallah herşey çok güzel olacakCanım haydi hayırlı olsun, inşallah senin hamiş haberini alacağız bu ay. Benim bir garip arkadaşım, ağrı sızı yok, 3. Günden sonra gitti sanki, arada sızlıyor gibi ama sanki regl olacakmışım gibi... bugün transferin 6. Günü ben dışarılardayım, 5. Gün enbriyosu olduğu için 5. Günü dışarı çıkmaya başladım. Adetime 5 gün var ve ben aanki adet olacakmışım gibi sinirliyim, hem de fena halde, sabah sakindim bir telefon geldi ve sinirim bozuldu... neyse sanki tutmadı gibi hissediyorum. Ama bunu Allah bilir... bebişi severken hep aklıma ya tutunamadıysa geliyor... yarın işe başlayacağım cuma da test günü... benden böyle canım
Canım haklısın o stres hiç bi şekilde geçmiyor sizi anlıyorum bende bile başladı şimdiden üçüncü kez negatif alırsam diye acayip korkuyorum ama Allah buyuktur şimdi sen bebeklerini eve getireceğini düşünüp mutlu ol düşünsene onlar seni le olacak senin evinde olacak onlarla konusabileceksin böyle düşün stresi heyecana cevirelim ki günlerimiz mutlu geçsin bide hakikaten evde olmaktansa dışarda olmak daha doğru sanırım bende bu sefer öyle yapacağım bu kez evde hasta gibi yat dinlen falan olmayacak ben de dışarı cikip günlük hayatıma devam edeceğim . İnşallah herşey çok güzel olacak merak etme bol bol dua etKizlar gunaydin bugune kadar hic heycanim yoktu bugun beni bi stress bi telas basti yarin transferim var ya sakinlestiremiyorum kwndimi bi turlu icim icime sigmiyor. Tekrar negatif olcak diye cok korkuyorum bu sefer dondurulmus transfer edilcek 2 tane ve gecen sefer yapmadigim herseyi bu sefer yapcam diye sartladim.kendimi. gecen sefer 10 gun boyumca hep yattim bu sefer isede gidicem bakalim nasil olcak
Çok güzel bu haber bu sizi tebrik ederim hep hayallerimde test günümde böyle bir değer görmek var inşallah bende böyle değerler görüp mutlu olurum tekrar tebrik ederim.İnşallah saglicaklada kucaninoza alırsınızMerhaba arkadaşlar bugünün güzel haberi benden olsun. Bugün tahlil günümdü ve beta hcg 599 çıktı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?