- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- Konu Sahibi cimcimegfb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orgulere bayildim :) iyi gunlerde giysin guzel kizinBen Daha Kızceme birşeyler almadım .
Ama sevgili kk üyelerinden @nananais ve @efecikim arkadaşlarımın kızıma hediyelerini paylaşayım.
Eki Görüntüle 1934208 hastane çıkışligimiz ve zibinimizi @nananais teyzemizin hediyesi
Eki Görüntüle 1934211 Bu el emeği göz nuru hediyemiz
@efecikim teyzemizin hediyesi
Ve buda anneannemizin ördüklerinden bir takım. Diğerleri henüz gelmedi .
Eki Görüntüle 1934210
Cok guzelmis nerden sip verdin cnm?
Cok guzelmis cnm nerden aldin harfleri filan bnde almak istiyorum ama tam olarak nerden alacagimi bilmiyorumBunlar da benim oğluşum için yaptıklarım:) yelek oremiyorum bari bunları ben yapayım dedim Eki Görüntüle 1934466 Eki Görüntüle 1934466
Canım keçeden yaptım hepsiniCok guzelmis cnm nerden aldin harfleri filan bnde almak istiyorum ama tam olarak nerden alacagimi bilmiyorum
Cok guzel olmus eline saglik bnde hazir sanmstim bnm hic yetenegim yok o yuzden mecbur hazir alirimCanım keçeden yaptım hepsini
Cok guzel olmus eline saglik bnde hazir sanmstim bnm hic yetenegim yok o yuzden mecbur hazir alirimCanım keçeden yaptım hepsini
İnan ki bende keçeyi hayatımda ilk defa elime aldım diyebilirim internette şekilleri vardı bakarak yaptım evdeysen çok rahat kesip dikip içini pamukla doldur eğlenceli oluyor :)Cok guzel olmus eline saglik bnde hazir sanmstim bnm hic yetenegim yok o yuzden mecbur hazir alirim
İnternette hangi siteden bakıp yaptınız.İnan ki bende keçeyi hayatımda ilk defa elime aldım diyebilirim internette şekilleri vardı bakarak yaptım evdeysen çok rahat kesip dikip içini pamukla doldur eğlenceli oluyor :)
İnstagram a bebek süsleri diye arattirdiginizda herşey çıkar canım. Bir kaç kişiye sorup size en uygun fiyatta olanı seçin benceEki Görüntüle 1934514 Bu hastahane çıkışımız Aziz bebe'den..Daha bir sürü eksik var. Bebek süsleri instagramda varsa beni de haberdar eder misiniz kızlar?
Keçeden sus yapımi diye Google arattirin yada direk youtube de de anlatımları mevcut .İnternette hangi siteden bakıp yaptınız.
İnternette hangi siteden bakıp yaptınız.
Lütfen 2. el ürünlerinizi satış topiğinizde yazın, konulara girip yazmak yasaktır.Merhaba mart anneleri..
Mutlu sona az kaldu..
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin. Hayirli kolay dogumlariniz olsun insaAllah..
Ben de Agustos ayinda dogum yaptim.. Elimde hic kullanmadigimiz ya da bir kac defa giyulmis bebek kiyafetleri, kutusunda sifir awent shoothie emzik(lila renk), uny yenidogan kopuk bebe sampuani ve bebe yagi sifir, hic kullanmadigim e bebekten aldigim biberon emzik temizleme jeli mevcut. Sifir lohusa geceligi (pembe)..Uygun fiyata vermeyi dusunuyorum.. Ilgilenen olursa fotolarini atarim..
Emzik 10 tl
Gecelik 15
Sampuan ve bebe yagi ikisi 15 tl
Temizleme jeli 7 tl...