2017 Mart Annelerinin Bebekleri iÇin Aldiklari ♡

Kızlar bunlarda benden. Üşengeçlikten internette fotoları olanları attım. :halay:Kıyafetler 0-6 ay ağırlıklı. Ama çok beğendiğim şeyler olduğunda herşeyi 0-6 ya yığmak istemediğim için 1 yaşına kadar ufak tefek şeylerde aldım. Hastane çıkışı idil baby'den 20'li. Nevresim battaniye english home ve merinostan. kuğulu tulumu ve fotosu olmayan bırkac tulumu daha aziz bebeden aldım çünkü aziz bebede yenidoğan bebek kıyafetlerinin diğerlerine göre daha uzun olduğunu duymuştum. 3'lü takımlar ve 4'lü bir hastane çıkışı carters'dan. Çok sevmediğim halde birçok şeyi pembe renk almışım Hoppa Çilek ve arı kostümleri bonprix'den. Beşik ebebekten. Kanguruyu babamız seçti. Bebek arabamızda peg perego 500. Oda süslerimizi bebek şekerini araştırma durumundayım. Netleşince atarım fotoları. Bu arada h&m 'dende çok şey aldım inanılmaz güzel şeyler var. Lohusa takımımı annem almış sabahlık+gecelik+pijama takımı dantelli tüllü birşey onun fotosu yok. Fotosunu eklediğim pijama takımını ben yedek olarak aldım. :KK71: Geçen gün etiketlerini kestik. Haftasonuda yıkamayı düşünüyorum. Müsait bir zamanımda fotosu olmayanlarıda eklerim umarım.
Bir yerde bisey bırakmamışsın canim yaw.masllah.gule güle iyi günlerde kullansın bebiş :dua::KK73:

Kızlar ana kucağı aldınız mı? Aldıysanız eğer kullanımı konusunda bilginiz varsa beni de bilgilendirir misiniz. İçine minder falan almaya gerek varmı battaniye sermek yeterli olur mu

Kızlar ana kucağı aldınız mı? Aldıysanız eğer kullanımı konusunda bilginiz varsa beni de bilgilendirir misiniz. İçine minder falan almaya gerek varmı battaniye sermek yeterli olur mu
Ben bebek arabasinin otokoltugunu kullanmayi dusunuyorum. Yeterli olmazsa alacagim

Halisin aslında ama hepsini giyemeden buyucek minik .benum de ilk bebek hediyeleri bekliyorm.:KK53:
Hediyeler gelene kadar idare edecek kadar aldım :KK53:
Aslinda 0-6 ay arasi kiyafetler. sanki 6 ay evden cikamayacak yeni birsey alamayacakmisim gibi telas etmistim. Simdi sakinlestim :ıslık: Umarim cok guzel ciciler gelir bebisine:emir_bebek:

Aslinda 0-6 ay arasi kiyafetler. sanki 6 ay evden cikamayacak yeni birsey alamayacakmisim gibi telas etmistim. Simdi sakinlestim :ıslık: Umarim cok guzel ciciler gelir bebisine:emir_bebek:
Onlar sağ-salim gelsin de ciciler de gelir mutlaka. Daha güzelleri sana gelsin canim.gule güle giysin minik .alinmis alınmış oluyo ben şaka dedim sana onu ama artık alma yeteeeeer yani :KK53:

Travel sistemde ana kucagi var benimkinde canim. Icinde ayriyetten ortopedik pedini de koymuslar. Battaniye koymasam bile yeter ama ben koyarim sanirim :)
Screenshot_2017-01-07-19-31-11.png

Mart ayında gelmesini beklediğimiz, halde Şubat sonu doğarmış gibi geliyor bana..
32. haftamıza girdik biz de..

Aldıklarımdan bazıları bunlar (pc de olanlar)
Kıyafetlerimizi yıkadım ütüledim, hastane çantasına koyulacaklar hazırlandı ama koyulmadı. Çünkü müstakbel anne yoruldu. :KK48:

Odamız genel olarak IKEA'dan..
Kıyafetlerimiz kısmen Türkiye'den.. Diğerleri Mothercare, H&M ve Next'ten.
Travel set bebek arabamız Ickle Bubba'dan..
Aynı ülkede olmadığımız için neyi nerden aldığımla ilgili çok detayla başınızı şişirmek istemiyorum ..

İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız:nazar::emir_bebek:

Eklentiler

• ick_all-in-one-black-500x500.jpg
    ick_all-in-one-black-500x500.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 169
  • indir (1).png
    indir (1).png
    174,6 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_0449.JPG
    IMG_0449.JPG
    42,9 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_0689.JPG
    IMG_0689.JPG
    50,9 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_0690.JPG
    IMG_0690.JPG
    43,6 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_0691.JPG
    IMG_0691.JPG
    24,4 KB · Görüntüleme: 155
  • IMG_0692.JPG
    IMG_0692.JPG
    29,5 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_0787.JPG
    IMG_0787.JPG
    37,5 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_8265 - Kopya.JPG
    IMG_8265 - Kopya.JPG
    53,1 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_8338.JPG
    IMG_8338.JPG
    42 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_8339.JPG
    IMG_8339.JPG
    40,4 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_8343.JPG
    IMG_8343.JPG
    45,5 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_8344.JPG
    IMG_8344.JPG
    34,2 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_8599.JPG
    IMG_8599.JPG
    46,2 KB · Görüntüleme: 151
Mart ayında gelmesini beklediğimiz, halde Şubat sonu doğarmış gibi geliyor bana..
32. haftamıza girdik biz de..

Aldıklarımdan bazıları bunlar (pc de olanlar)
Kıyafetlerimizi yıkadım ütüledim, hastane çantasına koyulacaklar hazırlandı ama koyulmadı. Çünkü müstakbel anne yoruldu. :KK48:

Odamız genel olarak IKEA'dan..
Kıyafetlerimiz kısmen Türkiye'den.. Diğerleri Mothercare, H&M ve Next'ten.
Travel set bebek arabamız Ickle Bubba'dan..
Aynı ülkede olmadığımız için neyi nerden aldığımla ilgili çok detayla başınızı şişirmek istemiyorum ..

İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız:nazar::emir_bebek:

Çok güzel hepsi canım. Güle güle giysin guzun :60;

kızlar emzirme yastıgı aldınız mı?

Ben de e Bebek ten aldım, ne kadar ihtiyaç olur kararsız kaldığımdan en uygunu 40 tl di onu aldım artık. Bir de reflü yastığı aldım bir arkadaşım tavsiye etti. Ama ona da ne kadar ihtiyaç var bilmiyorum ilk olunca böyle oluyor galiba :)

Bende aldim emzirirkende ilerde oturma pozisyonundada yuzusutu yatirirkende kullanicam ins :) e bebekten bogulma yastigi gibi birsey daha aldik ama ne amacla kullaniyor cozemedim duz yastik :KK70:

Hava geciren dokusu icin oyle diyorlar sanirim da ilk zamanlar yastik kullanilmiyor ne ise yarayacak bende çözemedigim icin almadim :KK70:

Emzirme yastığı çok işimize yarıyor kızlar tereddüt etmeden alabilirsiniz sezeryan olunca dahada bi önem taşıyor çünkü eğilemiyosunuz bu yastıkla çok rahat emzirmiştim ilk bebeğimi

Kızlar yan yatis yastigi alabilirsiniz. Cunku bebek ilk dogdugunda besigine hafif yan yatirilmali bogulma vb olaylara karsi. Ben de bebek magazasinda birkac cesit gordum duz olanlar da vardi. Dogum yapmis bir anne yanima gelip bu yastiklardan onerdi. Deneyim onemli tabi :) Bu arada bu yastigin yerine bebegi hafif yan yatirip sirtini battaniyeyle de destekleyebilirsiniz.
https://www.e-bebek.com/guvenli-uyku-yastigi-p-bdo-3605/

X