- Konu Sahibi cimcimegfb
Bir yerde bisey bırakmamışsın canim yaw.masllah.gule güle iyi günlerde kullansın bebişKızlar bunlarda benden. Üşengeçlikten internette fotoları olanları attım. Kıyafetler 0-6 ay ağırlıklı. Ama çok beğendiğim şeyler olduğunda herşeyi 0-6 ya yığmak istemediğim için 1 yaşına kadar ufak tefek şeylerde aldım. Hastane çıkışı idil baby'den 20'li. Nevresim battaniye english home ve merinostan. kuğulu tulumu ve fotosu olmayan bırkac tulumu daha aziz bebeden aldım çünkü aziz bebede yenidoğan bebek kıyafetlerinin diğerlerine göre daha uzun olduğunu duymuştum. 3'lü takımlar ve 4'lü bir hastane çıkışı carters'dan. Çok sevmediğim halde birçok şeyi pembe renk almışım Çilek ve arı kostümleri bonprix'den. Beşik ebebekten. Kanguruyu babamız seçti. Bebek arabamızda peg perego 500. Oda süslerimizi bebek şekerini araştırma durumundayım. Netleşince atarım fotoları. Bu arada h&m 'dende çok şey aldım inanılmaz güzel şeyler var. Lohusa takımımı annem almış sabahlık+gecelik+pijama takımı dantelli tüllü birşey onun fotosu yok. Fotosunu eklediğim pijama takımını ben yedek olarak aldım. Geçen gün etiketlerini kestik. Haftasonuda yıkamayı düşünüyorum. Müsait bir zamanımda fotosu olmayanlarıda eklerim umarım.