Kızlar selam, bi bakınayım dedim. Uğramış gitmişsiniz bile:/
soffty kumrudeniz siz nasılsınız?
Ben minnakkaguyanın anası:)
Nick değiştirip duruyorum,gurbette bi başıma canım sıkılıyor. İş edindim kendime:d
Benim minnak hala minnak
Kilosu aylardır 8.400, gram oynamıyor. O kadar hareketli ki oğlan çocuklarına kök söktürüyor:/
Ben memeden 16.ayda kestim,çok kötü bir haldeydim. Daha fazla dayanamadım. Şimdi ikimiz de çok iyiyiz,çok şükür.
Benim fıstığımın iştahı çok iyi,maşallah diyim ama beni korkutuyor çok yemesi:/ o kadar yemesine de gram artmıyor bir de kilosu,benimki eksilip duruyor. Boncuğum yürümeye 15.ayda başladı ama 18.aya yaklaştık,ancak yeni yeni pratikleşti. Öncesinde hep kucağımdaydı,el bileklerim incindi. Bileklikle yaşadım uzun süre. Yürüyünce peşinde koşturmak çok zorlayıcı diyorlardı ama bana o kadar rahat geldi ki yürümesi.
Gündüz uykusu 2 defa. Uykusu gelince “uyuycam ben” diyip gidip uyuyor ya da tepemde kudurmaktan yorulup bayılıveriyor
Geç yürüdü ama erken konuştu bu arada fıstığım. Hep diyorlardı “dili ayağını bastırıyor” diye. Uzun süredir cümle kurarak konuşabiliyor. Biçok şeyi ifade edebiliyor. Canı istediğinde,”düt,büddi,çoyba,mumuta,aylan,mu(z),çu(su),koy,kak vs” çok güzel ifade edebiliyor istdiğini. Kalkmak istemediğinde “ hayır oturcam
diye tepki verip bizi yerlere seriyor
“hayır” ı özellikle h harfiyle çok güzel telaffuz ediyor. “Hayır” ilk kullandığı kelimelerdendi 1 yaş öncesinde,bizim ona karşı sık kullanmamamıza rağmen. Şu aralar çıldırış modunda. Kapı ardına saklanıp “buyda,buyda” diye yerini açık ediyor ya da yaramazlık yapıp “gaç gaç gaç” diye kaçıveriyor.
Oy bi de iş yapıyor tatlışım. Evde ufak tefek getir götür işlerine bakıyor:)
Kaç kere şükrediyorum yavrumun varlığı için bilmiyorum ama hayatta bundan daha güzel bir şükür sebebi olamaz.