- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #62.401
Malasef biz farkında olmadan çevre bunu bize empoze ediyor biz bebeleri birşeylere zorlamasak ta bilincimizi bulandırıyorlar benim çevremde böyleleri ile dolu en yakını babam ve annem her nekadar çocuklarımıza rahat davransakta zihnimizde dediğin gibi git gel yapıyorlar. Şölede birşey var yakupta b12 eksikliği vardı ve yakup yaptığı konuştuğu kelimeleri çabucak unutuyor. Hadi geli unuttu erdal diyor babasını çağırıyor şimdide ve 2 aydır by by yapmaya başladım daha geçen gün öylesine dedim baktım yaptı arkasından alkış arkasından erdal dedi herşeyin zamanı var ama içten içede merak ediliyor evlat olunca. Yoksa bende rahatım bu öğrenme konularında
Ya aslında ben biraz takılmak için yazmıştım ama farklı anlaşılmış ona üzüldüm, onun için bir daha bu konularda yazmayı düşünmüyorum açıkçası. Çünkü yazı ile kişilerin ruh halleri ya da tavırları anlaşılamayabiliyor. Baskıcı ya da beklenti dolu, despot bir anne görünümü vermişim sanırım ki çok uzağım o görüntüden:) olsun dediğim gibi yazmak yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebiliyor. Dediğin gibi zamanları var ve yapıyorlar ama takip etmek de bizim görevimiz ki Allah korusun bir aksaklık olursa bilelim, danışalım doktora. Benim çevremde hiç bebek yok, yetişirken gördüğüm bir bebek dahi yok onun için bazen burda danışıyordum vs. Neyse Allah sağlık versin hepimizin evlatlarına :)