- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.521
Kızlar biz dün aldık soba migrosta 60 liralık alışverişe soba 9 liraydı bugün kullandık bileKış için kesin şart olacaktır biz daha almadık ama inşallah bi doğsun aldıracağım
Benim bebeğim de 35 haftalıktı ama ölçümleri 39 haftaya uuyumluydu doğurdum ama rahim ağzı yetmezliğimde vardı belkide ondan erken doğurmuşumdur bilemedimAynı şeyi düşündüm ben de olabilir mi ki. Çünkü bi yerde okuduğum kadarıyla gelişimi önde olan bebeklerde erken doğum riski oluyormuş, belki bizimkinde de tam tersi oluyordur : ) zaten daha günümüz var bakarsın bi anda açılma olur, her şey bir anda oluverir.
Hic durmadan yapiyorum canim yok alttan gaz cikariyor ama kakadan eser yok ilk zamanlar gaz cikarirken az az kaka bulasirdi simdi o da yokİnsallah dört güne kalmadan yapar canim poposuna ve bagirsaklarina masaj dene benim kizim biraz rahatladı cok cok az yaptı şimdi
Philips avent in göğüs kalkanı varmış canım. E bebek sitesinde ürün yorumlarını okursan belki fikrin olur. Kullananlar memnunmuşKızlar herkese merhaba . Sizlere bir şey danışmak istiyorum çoğunuz daha erken doğum yaptı tecrübelisiniz diye sizlere sormak istedim ben çarşamba günü 39+2 de sezaryen ile doğum yaptım . Sütüm iyi ama göğüsüm yara oldu bu yüzdende ememiyor mama vermek istemiyorum sütüm çok olduğu için kendiliğinden sallıyor artık süt ama bebek emmeye başlayınca kanıyor ve emmeyi bırakıyor bebeğim . Garmastan pomat krem aldım ise yaramadi lansinoh krem aldım fayda etmedi herkese sordum ayva jeli dediler kendi sütünü sür dediler tahinin ustinde ki yağ dediler zeytinyağı dediler ne dedilerse yaptım ama hala aynı . Bugün eşim silikon gogus ucu almış daha denemedim ise yarar mi sizce yani arada mesafe var delikli kısım ile gogusumde yine süt geliyor mu ? Tavsiye de bulunabileceğiniz bir şey var mı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Ben de takılmayacağım artık boyuna kilosuna. Evvelki gün Görümcem doğum yaptı bebeğin kilosu 3100 gram çıkıyordu boyu da 49 50 cm demiş en son doktoru. Ondan iki gün sonra doğum yaptı bebek 3600 gram boyu da 51 cm di.Benimki de 2 hafta geridebunaldim artık, hic bir olcume de inanmıyorum. Dogup tartiya koyunca ancak o zaman inanacagim. Ama benim 37+5ten beri sancim var. Doktor da durduğu her gün kar diyor. Bence minik bebişler ne kadar dursa iyi. Haftada aldıkları 100 gram bile dogduktan sonraki bakımı için kardır
Geçmiş olsun artık gözümüzden sakındığumız evlatlarımız var çok şükürCanim cok sukur yaptı doktorun verdi gaz kabizlik ilacını an da 2 kere verdim. Baya rahatladık. 24 saat demekki. Söylediğin iyi oldu canim. Bizim aşmıştı bile.. hiç korse kullanmadigım için bilemedim dikis kısmına değmez herhalde..canim normal yaptin normalde göbek hemen gider derler oyle olmadı mi
7 kilo mu aldın ❤ zahmet olmuş valla, onu da almasaydin keskeGeçmiş olsun artık gözümüzden sakındığumız evlatlarımız var çok şükür
Göbeğim baya gitti. zaten 7 kilo almıştım hamilelikte doğumdan sonra küçüldü ama etlerim yumuşak o yüzden korse takıyorum
:) evet zahmet oldu7 kilo mu aldın ❤ zahmet olmuş valla, onu da almasaydin keskezaten bebek, plesentasi, suyu vs hepsi o kadar eder
Benim bebeğimde memeyi almıyor orda da sıkıntı var canım acısada emzirmeye çalışıyorum meme ağzının içinde ağzı sonuna kadar açık ama çenesini kapatmıyor hala aranıyor memeyi çenesini kapatsa bi emecek aslındaCanım benimde çok acıyodu kanama falan olmadı ama acıdığı için birazda göğüs ucum küçük olduğu için almıştım gerçekten çok yararını gördüm kesinlikle al derim süt bebek çektikçe geliyo aradaki mesafe önemli değil benim göğüs ucumuda çıkarmıştı o 3 gün kullandım sonra acısı hafifleyince kullanmadım
Çok teşekkür ederim canım sana ve hepinizePhilips avent in göğüs kalkanı varmış canım. E bebek sitesinde ürün yorumlarını okursan belki fikrin olur. Kullananlar memnunmuş
Maşallah bebek de tosuncuk doğmuş. Demek ki anne çok kilo almadan da guzel ağırlıklı bebek dogurabiliyor. Ben beceremedim:) evet zahmet oldu3800 bebek doğdu derken aldığımı da verdim çok şükür. Ben de kendimden bu performansı beklemiyodum bana da sürpriz oldu
Benim canım tatlı ve hamurişi istemedi ve yiyemedim de sanırım bu yüzden kilo almadın. Dediğin gibi anne kilo almadan da tosuncuk doğabiliyo ben 2 kişilik yemedim hiç acıktıkça yedim ara öğünlerde fındık fıstık süt yoğurt yedim bi de işten hep yürüyerek döndüm eve bunlarda etkendir belkiMaşallah bebek de tosuncuk doğmuş. Demek ki anne çok kilo almadan da guzel ağırlıklı bebek dogurabiliyor. Ben beceremedim
Canım göğüs ucun yoksa yada küçükse ondan öyle yapıyordur. Benim göğüs ucum yok. Silikon uçla hemen emmeye başlıyor. Bazen ucu çıkartıpBenim bebeğimde memeyi almıyor orda da sıkıntı var canım acısada emzirmeye çalışıyorum meme ağzının içinde ağzı sonuna kadar açık ama çenesini kapatmıyor hala aranıyor memeyi çenesini kapatsa bi emecek aslında
Kiloluiken mi hamile kaldın ki. Kaçtım kaçta gittin doguma:) evet zahmet oldu3800 bebek doğdu derken aldığımı da verdim çok şükür. Ben de kendimden bu performansı beklemiyodum bana da sürpriz oldu
Ay ne guzelgüzel maşallahBuralarda hava o kadar güzel ki hala, tam bahar havası tam yürümelik. Zaten ben istemesem de eşim sağ olsun doktordan aldı gazı her akşam 2 saat zorla yürütüyor beni : ) gündüzleri de annemle 1 saat kadar yürüyoruz. Belki bu yürüyüşlerim ve egzersizlerim sayesinde hiç ağrım olmuyordur.
Canım göğsünn ucunu değil kahverengi kısmıyla birlikte vermelisin, sadece ucinu alırsa ondan yara olur, ağzını doldurana kadaBenim bebeğimde memeyi almıyor orda da sıkıntı var canım acısada emzirmeye çalışıyorum meme ağzının içinde ağzı sonuna kadar açık ama çenesini kapatmıyor hala aranıyor memeyi çenesini kapatsa bi emecek aslında
65le hamile kaldım 72 yle doğuma girdim ne zayıfım ne kilolu :)Kiloluiken mi hamile kaldın ki. Kaçtım kaçta gittin doguma
Kendin uyandiracaksin canim sariligi artar 2 saatten fazla uyursa kan sekeri duser cunku.Kızlar benim bebeğim 9 günlük oldu sarılık değerimiz çok yüksek değil benim emzirme düzenim her ağladığında ve mesela benim bebeğim kendisi uyanıyor gece 3 gibi uyuyor ve 5.45 6gibi kalkıyor emiyor sonra tekrar uyuyup 8 9 gibi kalkıyor kendine bindüzen belirledi ama aralarda 4saat uyuduğuda oluyor sizce doğru mu bu düzen? sütümde gayet iyi durumda hiç mama da vermiyorum ama kendim kaldırmıyorum sadece özellikle acaba doğru mu ilerliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?