- 28 Nisan 2015
- 119
- 107
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Bende 16 aylık bir minnak var ilk hamileliğim çok zor geçti 6 ay bulantı agrı şimdilik erken Ama hiç birşey hissetmiyorum umarım hep böyle gider sadece iştah patlaması var doymuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inaşllahHerkese merhaba...bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza..
MAŞALLAH CANIM EN GÜZELİNİ YAPMIŞSINIZ PEŞPEŞE BÜYÜR YAVRULARIN BEN O KADAR PİŞMANIM Kİ ARA VERDİĞİME NASİP BÖYLEMİŞ NE DEYİMSelamlar
4 gün sonra 9 aylık olacak bir kzıım var Allah bağışlarsa
Tekrar bebek sahibi olmak istedik evde 3 kere test yaptım üçü de pozitif yarın doktora gideceğiz
Benimde kızım var 22 aylık çok hareketli kıskançlık olurmu acaba diye düşünüyorum ama bebekleride cok seviyor ama elime alınca hemen bana yanaşıyor sizinki nasıl acaba ?hanimlar belirtiler birbirimizinki hep benziyor hepimiz icin hayirli olsun. insallah cok guzel 9 aylik surec geciririz. hepinizi Allaha emanet ediyorum bebislerinizle beraber. ben hala 23 aylik kizim icin ayaktayim bakalim ikisi beraber nasil yurucek bu is
Benimde kızım var 22 aylık çok hareketli kıskançlık olurmu acaba diye düşünüyorum ama bebekleride cok seviyor ama elime alınca hemen bana yanaşıyor sizinki nasıl acaba ?
Benimkide öyle cici bebek diye severim kuzenini kucağımda oluncada seviyor ama biraz sonra yüzünün şekli değişiyor. Sürekli bizle olacağı için kıskanır diye düşünüyorum. Emzik bizde baya bi problem bırakmıyor gece uykusunda bile ağlıyor bağırarak emzik diye. Tuvalet eğitimini bende bu ay sonu vermeye başlamak istiyorum ama bazıları erken diyor bence erken değil. Bizim kızda annemede bırakıyorum babasınada uyum sağlıyor. Problem tek uyurken bazen uyumuyor yatağamıza gelmek istiyor basıp bağırıyor biri sanki bişey yapıyor ona sonrada yanaşır bana ona sarılmamı ister uyur onu bi türlü düzeltemedik kendi odasında yatmıyor napıcam bilmiyotumbenin kizimda bebekleri seviyor. ayy cici yapiyor. ama kucamda olunca kiskanacagini dusunuyorum. cunku kizima hic emzik alistirmadim. onlardan gorup agzindan aliyor. ben onu kizimdan alinca feryat ediyor. kizim yuruyor ama sif bebegin yurutecini kiskandigi icin icine giriyor. benim en buyuk sıkıntim yemek yememesi. emzirmeyi kesmeye calisiyorum. ve tuvalet egitimini agirlasmadan ogretim diyorum. babasina alistirmak istiyorum daha cok dogumda aklim onda olacak cunku. bana cok duskun tek oldugu icin sıkıliyor ve oyun oynamak icin beni birakmiyo. bakalim ne olacak.
Benimde üc kaybim var arkadaşım bana bu gebeliğimde onlem amaçlı kan sulandici iğne clexane verdiler 9 ay kullanacagim sana bir sey önerdilermi merak ettimBen bazen kasık ağrısı dışında birşey hissetmiyorum bundan önce iki kaybım var inşaAllah Rabbim bu bebeğime sağlıkla kavuşmayı nasip eder banada hepimize de doktor Çoğul gebelik olabilir dedi ama şu An kesin birşey yok
Amin inş hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al inş :)Benim ilk bebeğim ama ben de izinizden gelmeyi planlıyorum Allah nasip ederse :)
hayırlı olsun sanada hayırlı sağlıklı hamilelik sap sağlim kucağımıza alırız inş :)Merhaba kızlar bende bugun pozitif sonucumu aldım kasım annesi olma umudundayım insallahhhh herkeze hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorumm
Pardon sag saglim olcaktiAmin inş hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al inş :)
hayırlı olsun sanada hayırlı sağlıklı hamilelik sap sağlim kucağımıza alırız inş :)
Benimkide öyle cici bebek diye severim kuzenini kucağımda oluncada seviyor ama biraz sonra yüzünün şekli değişiyor. Sürekli bizle olacağı için kıskanır diye düşünüyorum. Emzik bizde baya bi problem bırakmıyor gece uykusunda bile ağlıyor bağırarak emzik diye. Tuvalet eğitimini bende bu ay sonu vermeye başlamak istiyorum ama bazıları erken diyor bence erken değil. Bizim kızda annemede bırakıyorum babasınada uyum sağlıyor. Problem tek uyurken bazen uyumuyor yatağamıza gelmek istiyor basıp bağırıyor biri sanki bişey yapıyor ona sonrada yanaşır bana ona sarılmamı ister uyur onu bi türlü düzeltemedik kendi odasında yatmıyor napıcam bilmiyotum
Benim de 3 kaybım var genetik testler vs yapilmismiydi ben doktora gitmedim hamileyim diye kendi kendime gün aşırı test yaptırdım clexane 0.6 iğnemi yaptım zaten bugün 3 gun oluyor öğreneli.Benimde üc kaybim var arkadaşım bana bu gebeliğimde onlem amaçlı kan sulandici iğne clexane verdiler 9 ay kullanacagim sana bir sey önerdilermi merak ettim
Butun testlerimi yaptırdım genetik falan hic bir sorun bulamadılar son bebegi patalojiyegonderdiler ondanda sorun bulunmadi ne yapacagimi sasırdim benimkilerin kalp atıslarını duyduktan sonra ilk 3 ay icinde kalpleri duruyor benim hikayem böyle canimBenim de 3 kaybım var genetik testler vs yapilmismiydi ben doktora gitmedim hamileyim diye kendi kendime gün aşırı test yaptırdım clexane 0.6 iğnemi yaptım zaten bugün 3 gun oluyor öğreneli.
Sana dr farklı bişey önerdi mi gitsem mi acaba, o kadar bunaldım ki dra gitmekten mecbur kalmadıkça gitmek istrmiyorum
benimde iki kaybım var Rabbim bu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bu mübarek cuma akşamı hürmetineButun testlerimi yaptırdım genetik falan hic bir sorun bulamadılar son bebegi patalojiyegonderdiler ondanda sorun bulunmadi ne yapacagimi sasırdim benimkilerin kalp atıslarını duyduktan sonra ilk 3 ay icinde kalpleri duruyor benim hikayem böyle canim
Bende dün ögrendim 3 kayıptan sonra hemen doktora gitmek istedim cañım doktor hemen iğneye basla dedi birde aspirin kullan dedi ayrıyetten folik asit mutlaka kullan dedi bugun ilk iğnemi vurundum yarın kendim vurmayı denicem bakalım becerebilecekmiyim seni hikayen nedir canim damdan dusenin halini damdan dusen anlarmıs derlermiş
Hoşbulduk canım ben iki gundur mide bulantısi yasadim adet tarihim gelmeden anladım bgun adet gunum aslında ben anlayinca kan test yaptirdim clexana igneye baslamam gerekliydi bende 4+0 ım
Amin arkadaşım Canım kayıplardan sonra doktor iğne onerdimi sana yada test falan yaptırdınmibenimde iki kaybım var Rabbim bu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah bu mübarek cuma akşamı hürmetine