- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.741
doğumu yaklaşan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. A anneveoglusu canım hiç doktor araştırmadım çok kararsızım aslında bu yazı atlatayım bi diyorum
floransa17 dediğin şeyi iki denememde bende yaşadım benim kasıklarımda gerilme oldu dediğin gibi sanki vucudum dışarı atmak istiyor gibi hissettim. hatta titreme oluyordu belimden aşağı ilkinde tecrübesizlikten anlam veremedim tabi ama ikincisinde kortizon tarzı bi ilaç kullandım adını unuttum şimdi embriyoyu vucut yabancı madde olarak görmesin die ama yine yaşadım doktora sorduğumda rahmin yabancı bir şeyi kabul etmiyor olabilir dedi. işte ondan hem histereskopi hemde cd56 yapalım ama öncesinde biraz ara ver ddi bende sonbaharda yaptırıcam nasipse
Amiiiiiinnnn kuzum darisi basina insallah saglikli hayirli saygili evlatlar nasip etsin rabbim. Ogrendik hayirlisiylaDogumu yaklasan kizcelerim Allah yardimciniz olsun rabbim saglikla kucaniza almayi nasip etsin insallah darisi tum hamislerimizin basinatugken kuzum yakisikli prens geliyo desene kacinci haftada ogrenmistin vatana millete hayirli evlat olsun insallah A anneveoglusu canim gecmis olsun seninde kanaman olmus sanirim simdi nasilsin aman dikkat et yat dinlen fazla ayakta kalma cinsiyet sirasi bizde bakalim 1 aya ogreniriz sanirim
Benimde pazartesi kontrolum var 12+3 olcam ama sanirim 1 ay sonra kesinlesir saglikli olsunda onemli degil tabi iste insan merak ediyo catlicamAmiiiiiinnnn kuzum darisi basina insallah saglikli hayirli saygili evlatlar nasip etsin rabbim. Ogrendik hayirlisiylabenim dr.um 16 dan önce soylemem dedi canım önceden deyip kafa karıştırmanın anlamı yok dedi. Oyuzden günunu bekledik .günundede bizimkinin gönlü razı gelmedi secde pozisyonunda durdu sürekli . Dr.karnima durttu falan banamisin demedi sonra şekerli birşeyler ye tekrar gel yarim saate dedi. Gittim heyecanla gösterecek diye bu kezde farklı bir pozisyondaydı yine gostermedi p.tesi kontrolde artık açmış heryeri alın size pipi der gibiydi gördük nihayet . Bazı dr.lar erkenden söylüyor. Pozisyona göre. Sağlıklı oluşumlarda bunlar işin tuzu biberi
Aynen canım:) inşallah hep sağlık haberiyle ayrıl hastanedenBenimde pazartesi kontrolum var 12+3 olcam ama sanirim 1 ay sonra kesinlesir saglikli olsunda onemli degil tabi iste insan merak ediyo catlicamyaramaz pasa demek gostermedi basta annesini meraklandirmis biraz desene
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla sımsıkı tutunsunlar sana . Pozitif sonuç alıp o şekilde ilerler inşallah canım. Allahım emeklerinin karşılığını versinCansız yumurtaya can veren rabbim benim embriyo lara da güç kuvvet ver hastahaneden aradılar 4 embriyo yu da cozdurmusler durumları iyi değil dediler . Yarına kadar bekleyeceğiz iyi olursa yarın transfer . Dua bekliyorum ..
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahCansız yumurtaya can veren rabbim benim embriyo lara da güç kuvvet ver hastahaneden aradılar 4 embriyo yu da cozdurmusler durumları iyi değil dediler . Yarına kadar bekleyeceğiz iyi olursa yarın transfer . Dua bekliyorum ..
Allah yar ve yardimcin olsun arkadasim. Embriyolarina dirayet guc versin. Annelerine sıkıca tutunsunlar insallahCansız yumurtaya can veren rabbim benim embriyo lara da güç kuvvet ver hastahaneden aradılar 4 embriyo yu da cozdurmusler durumları iyi değil dediler . Yarına kadar bekleyeceğiz iyi olursa yarın transfer . Dua bekliyorum ..
Cansız yumurtaya can veren rabbim benim embriyo lara da güç kuvvet ver hastahaneden aradılar 4 embriyo yu da cozdurmusler durumları iyi değil dediler . Yarına kadar bekleyeceğiz iyi olursa yarın transfer . Dua bekliyorum ..
Canım korkma hemen Dr git hayırlı haberlerini alırız inşallahKızlar karın ağrısıyla uyandım. Adet olmuş gibi kanamam olmuş. Napıcam ben
Doktora gidip muayene oldum canım. Kanama alanı var biraz dedi. Keseyi gördük. Evde yatıyorum şimdi.
Çok şükür dinlen canım yaşadıgin korkuyu tahmin edebiliyorum sağlıkla atlat inşallahDoktora gidip muayene oldum canım. Kanama alanı var biraz dedi. Keseyi gördük. Evde yatıyorum şimdi.
Doktora gidip muayene oldum canım. Kanama alanı var biraz dedi. Keseyi gördük. Evde yatıyorum şimdi.