- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.299
- 44
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.781
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah dua et bizim içinde canım melek onlar Rabbimin emanetleri bizeBiz ağladık bile tatlım o nasıl bi mucizedir nasıl bi güzelliktir yarabbimmmm aşk onlar aşk hani derler ya gerçeği hayalinden daha güzel olan şeydir evlat diye aynen öyle ...
Ve ben de doğurdummm sonundaa hihiihçok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....
tebrik ederim canım allah sağlık versin bebişlerine. çok duygulandım darısı bizlere inşallah.Ve ben de doğurdummm sonundaa hihiihçok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....
Ve ben de doğurdummm sonundaa hihiihçok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....
Canim gozun aydin allah anali babali buyutsun ne guzelVe ben de doğurdummm sonundaa hihiihçok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....
Ayy taze annemiz masallah size dariai tum hamislerimize olsun insallahVe ben de doğurdummm sonundaa hihiihçok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....
Gecmis olsun canim nasil oldun bendede olmustu kanama 8. Haftalarda progestan igne verdi 1 hafta hergun 100 mg kullandim sonra 3 gune bir olan pruloton depart verdi sana verdi mi igne bol su ic aniden egilme uzanma dikkat et canim ins bida tekrarlamazDoktora gidip muayene oldum canım. Kanama alanı var biraz dedi. Keseyi gördük. Evde yatıyorum şimdi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bunu canı gönülden istiyorum gerçekten doğum anında bile hep aklımdaydınız kızlar rabbim gönlünüze göre versin..
Darisi hepimize guzel yurekli arkadasim benim. Hamisler sagliklica kollarina alsin. Transferi olacaklarada rabbim bu duygulari yasatsin. Sanirim sanat2017 ile 1 gun arayla kollarimiza alicaz. Birimiz 11 temmuz digerimiz 12 temmuz diye hatirliyorum. Tabi bir suprizle erken gelmezlerse
Ohhh maşaallah allahım sizle sağlıklı hayirli ömürler nasip etsin birlikte ayyy nasıl bir duygudur kimbilir allahım bizlerede nasip etsin kucagimiza alma yiVe ben de doğurdummm sonundaa hihiihçok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....
Gözün aydın, Analı babalı güzel ömürleri olsun yavrularınVe ben de doğurdummm sonundaa hihiihçok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....
Sağol canım, yatıyorum kanama sonrası kahve rengi lekelenme vardı. Bugün o da bitti şükür. İğne zaten o gece vurulmuştum o yüzden tekrar iğne yapmadılar. Allah bebeklerimizi korusunGecmis olsun canim nasil oldun bendede olmustu kanama 8. Haftalarda progestan igne verdi 1 hafta hergun 100 mg kullandim sonra 3 gune bir olan pruloton depart verdi sana verdi mi igne bol su ic aniden egilme uzanma dikkat et canim ins bida tekrarlamaz
Darisi hepimize guzel yurekli arkadasim benim. Hamisler sagliklica kollarina alsin. Transferi olacaklarada rabbim bu duygulari yasatsin. Sanirim sanat2017 ile 1 gun arayla kollarimiza alicaz. Birimiz 11 temmuz digerimiz 12 temmuz diye hatirliyorum. Tabi bir suprizle erken gelmezlerse
Sağol canım, yatıyorum kanama sonrası kahve rengi lekelenme vardı. Bugün o da bitti şükür. İğne zaten o gece vurulmuştum o yüzden tekrar iğne yapmadılar. Allah bebeklerimizi korusun
Dünki muayenede 5+2 dedi haftaya randevu verdi hemşireler ama kalp atışı için mi bilmiyorum ki. Panik halinde hiç birşey sormak aklıma gelmedi. Benim 15. Gün değerim 2400 tü sadece tek kese deyince ikinci yok mu dedim. Düşse bile belirtileri olurdu, ikinci hiç tutunmamış dedi.İyi olmana sevindim canım dinlen inşallah bir daha olmaz kalp atışı için ne zaman çağırdı Dr
Evet canim kalp atisi icindir o. Keseden sonra Bir hafta yada on gun sonra filan cagiriyorlar. Olsun saglikla gelsinde kuzun ikiz tekiz ne farkeder tutmusya. Kalp atiminida duydunmu biraz daha rahatlarsin.Dünki muayenede 5+2 dedi haftaya randevu verdi hemşireler ama kalp atışı için mi bilmiyorum ki. Panik halinde hiç birşey sormak aklıma gelmedi. Benim 15. Gün değerim 2400 tü sadece tek kese deyince ikinci yok mu dedim. Düşse bile belirtileri olurdu, ikinci hiç tutunmamış dedi.
Masallah
Gözün aydinBedis123
Darisi tum kizlarimizin başına
Nasil sezeryan yaptirdin epidural miydi?
Bebisler kac kilo doğdu?