- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.721
Floransaaaaa transfer oldunda bizemi soylemiyorsun yoksa :) hadi hayirlisi bakalim. bende olmamisti kasilma
bende olmadı ama işyerinde bir arkadaş olmuş anlatmıştıCevap verirseniz sevinirim arkadaşlar :
Transfer sonasinda garip bir kaslmayla uykusundan uyanan var miydi?
İlaclar mi yapiyor acaba
Daha evvel de sormuştum pek kimseye olmamıştı
Tekrar sormak istedim
bende olmadı ama işyerinde bir arkadaş olmuş anlatmıştı
Pozitif ama kalp atışını duyamadi kürtaj olduArkadaşının Sonucu negatifmiydi A anneveoglusu ?
floransa17 çok geçmiş olsun canım
P Puffinmu sen nasılsın canım
Arse82 cetvelin çok güzel olmuş masallah
AminTebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu
Canım doktorum temmuz 12 dedi sezeryan olucak benim.bakalım inşallah hayırlısıyla kavusuruz kuzucuklara.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Masallah sağlıkla gelsin kuzu az kalmış yengeç burcu olacak benim gibi severim senin küçük yengeciniCanım doktorum temmuz 12 dedi sezeryan olucak benim.bakalım inşallah hayırlısıyla kavusuruz kuzucuklara.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Bedisim senin iki gunun bile kalmadi ayyyy cok heyecanli yaaaa. Bize yaz minnoslar nasil sen nasilsin nasil gecti filan. Persembe kacta?Maşallah tatlım az kalmış amin inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim sağlıkla kolaylıkla...
Bedisim senin iki gunun bile kalmadi ayyyy cok heyecanli yaaaa. Bize yaz minnoslar nasil sen nasilsin nasil gecti filan. Persembe kacta?
Dualarimiz seninle canim allah yar ve yardimcin olsun. Bebislerini sagliklica eli ayagi duzgun kucagina al insallahh.Sorma yoncam ya yerimde duramıyorum resmen şaka gibi rüya gibi hayal gibi anlatamıyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuna kadar hak ediyoruz bu kadar emeğe çabaya... Perşembe 9 da yatış 11 de doğum olacak inşallah dua edin lütfen...
Sorma yoncam ya yerimde duramıyorum resmen şaka gibi rüya gibi hayal gibi anlatamıyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuna kadar hak ediyoruz bu kadar emeğe çabaya... Perşembe 9 da yatış 11 de doğum olacak inşallah dua edin lütfen...
Canım az kalmış yaa yarın büyük gün gözün aydın senin ikizmi ucuzmu sana 4 embriyo transferi yapılmıştı diye hatırlıyorumSorma yoncam ya yerimde duramıyorum resmen şaka gibi rüya gibi hayal gibi anlatamıyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuna kadar hak ediyoruz bu kadar emeğe çabaya... Perşembe 9 da yatış 11 de doğum olacak inşallah dua edin lütfen...
Canım az kalmış yaa yarın büyük gün gözün aydın senin ikizmi ucuzmu sana 4 embriyo transferi yapılmıştı diye hatırlıyorum
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim yavrularını haber et bize[/QUO
Amin canım inşallah allah razı olsun ikiz olacak dörttü evet :)