2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çok şükür dinlen canım yaşadıgin korkuyu tahmin edebiliyorum sağlıkla atlat inşallah

Gecmiş olsun canim
İyi dinlen
Bisey olmaz insallah

Cekirdek32 gecmis olsun canim bununla kalsin. Dinlen. pruloton depot igne yaptilarmi?
Bedis123 canim haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah bir daha olmaz arkadaşlar, ama o kanı görünce yaşadığım korku bana bir ömür yeter herhalde.

Dikkat ediyorum ama nasipte ne varsa onu görüyoruz inşallah sağlıkla tamamlariz bu gebeliği

Sen nasılsın varmı yakında bir tedavi

Hep dualarimdasiniz
Ay canım yoğunluktan giremedim hiç. Adetimi bekliyorum aşılama yapılacak canım. Rapor için 2 kere asilama denemesi yapicaz bakalım. Nasip.

Ve ben de doğurdummm sonundaa hihiih çok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....

ayy canım maşallah sana ve minnak bebişlerine çok duygulandım ağlıycam sanırım sağlıkla büyüt inşallah canım

ayy canım maşallah sana ve minnak bebişlerine çok duygulandım ağlıycam sanırım sağlıkla büyüt inşallah canım

Biz ağladık bile tatlım o nasıl bi mucizedir nasıl bi güzelliktir yarabbimmmm aşk onlar aşk hani derler ya gerçeği hayalinden daha güzel olan şeydir evlat diye aynen öyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…