- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.761
Çok şükür dinlen canım yaşadıgin korkuyu tahmin edebiliyorum sağlıkla atlat inşallah
Gecmiş olsun canim
İyi dinlen
Bisey olmaz insallah
Amin inşallah bir daha olmaz arkadaşlar, ama o kanı görünce yaşadığım korku bana bir ömür yeter herhalde.Cekirdek32 gecmis olsun canim bununla kalsin. Dinlen. pruloton depot igne yaptilarmi?
Bedis123 canim haberlerini bekliyoruz
Rabbim sana onu sağlıklı ve hayırlı evlad olarak nasıp etsin inşallahCok sukur transferim gerçekleşti . 1 embriyom kalmış 2. Kalite onu transfer ettiler.
Inşallah tutunurCok sukur transferim gerçekleşti . 1 embriyom kalmış 2. Kalite onu transfer ettiler.
Hayirli olsun arkadasim insallah tutunur bebisinCok sukur transferim gerçekleşti . 1 embriyom kalmış 2. Kalite onu transfer ettiler.
Amin amin inşallahRabbim sana onu sağlıklı ve hayırlı evlad olarak nasıp etsin inşallah
İnşallah tutunup 9 ay kalır benimle bu seferInşallah tutunur
6 temmuz test günümTest ne zamanUmudum-
Amin arkadaşım teşekkür ederim Allah razı olsun .Hayirli olsun arkadasim insallah tutunur bebisin
İnşallah canimDarısı isteyenlere insallah
Ay canım yoğunluktan giremedim hiç. Adetimi bekliyorum aşılama yapılacak canım. Rapor için 2 kere asilama denemesi yapicaz bakalım. Nasip.Dikkat ediyorum ama nasipte ne varsa onu görüyoruz inşallah sağlıkla tamamlariz bu gebeliği
Sen nasılsın varmı yakında bir tedavi
Hep dualarimdasiniz
İnşallah inşallahİlk sayfaya senide ekledim Hamile diye
@Arse82 bize transfer sonrasini özetlermisin
Nasil geçirdin
Baktim da 5-6 kisi kaldik toplam Eylül grubundan
Umudum var hala bu yıl bitmeden bu liste tamamlansın insallah
Geçmiş olsun canım Rabbim korusun bebeginiDoktora gidip muayene oldum canım. Kanama alanı var biraz dedi. Keseyi gördük. Evde yatıyorum şimdi.
İnşallah tutunur ennecigineCok sukur transferim gerçekleşti . 1 embriyom kalmış 2. Kalite onu transfer ettiler.
Amin inşallah hepimizin tedavileri güzel sonuclanirİnşallah tutunur ennecigine
ayy canım maşallah sana ve minnak bebişlerine çok duygulandım ağlıycam sanırım sağlıkla büyüt inşallah canımVe ben de doğurdummm sonundaa hihiihçok şükür bebişler de ben de gayet iyiyiz .. Hastanedeyiz daha bebişler biraz minnaq olduğu için kuvezde tedbir amaçlı bi iki gün kalacaklar ben dinlenmedeyim fırsat buldukça yazarım öpüyorum hepinizi .. Rabbim herkese nasip etsin muhteşem bi duyguuuu....
ayy canım maşallah sana ve minnak bebişlerine çok duygulandım ağlıycam sanırım sağlıkla büyüt inşallah canım