- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.701
İlk sayfaya senide ekledim Hamile diye
Arse82 bize transfer sonrasini özetlermisin
Nasil geçirdin
Baktim da 5-6 kisi kaldik toplam Eylül grubundan
Umudum var hala bu yıl bitmeden bu liste tamamlansın insallah
İnşallah canım, sen nasılsın, tatil nasıl gidiyorİlk sayfaya senide ekledim Hamile diye
Arse82 bize transfer sonrasini özetlermisin
Nasil geçirdin
Baktim da 5-6 kisi kaldik toplam Eylül grubundan
Umudum var hala bu yıl bitmeden bu liste tamamlansın insallah
Ben kullandım canım ne olduKızlar aranızda progestan iğne kullanan varmı ?
Demiştim Paşa'n olacağını sağlıkla ve hayırlısı ile kucağında göstersin İnşaallah Rabb'imA anneveoglusu Canım testimiz temiz cıktı şükür. Cinsiyetimizde erkek:)))))
Amin darısı isteyen herkesin başınaDemiştim Paşa'n olacağını sağlıkla ve hayırlısı ile kucağında göstersin İnşaallah Rabb'im
Canim gozun aydin saglikla gelsin şehzaden :) masallahA anneveoglusu Canım testimiz temiz cıktı şükür. Cinsiyetimizde erkek:)))))
Ayyy canım inşallah sana da en güzelinden en sagliklisindan hayırlı doğum olsun inşallah . Sağlıkla kavuşun sizin miniklerleCanim gozun aydin saglikla gelsin şehzaden :) masallah
Sabah aksamı kullandın cnm ben 200 mg progestan hap kullanıyodum şimdi sabah akşam iğne dedı dr 50 50 100 mg yapıyoda merak ettim düşürdü mgBen kullandım canım ne oldu
Masallah sağlıkla gelsin inşA anneveoglusu Canım testimiz temiz cıktı şükür. Cinsiyetimizde erkek:)))))
Cumlemiz insallahAyyy canım inşallah sana da en güzelinden en sagliklisindan hayırlı doğum olsun inşallah . Sağlıkla kavuşun sizin miniklerle
İnşallah canım, sen nasılsın, tatil nasıl gidiyor
Floransaaaaa transfer oldunda bizemi soylemiyorsun yoksa :) hadi hayirlisi bakalim. bende olmamisti kasilmaCevap verirseniz sevinirim arkadaşlar :
Transfer sonasinda garip bir kaslmayla uykusundan uyanan var miydi?
İlaclar mi yapiyor acaba
Daha evvel de sormuştum pek kimseye olmamıştı
Tekrar sormak istedim
Tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunuA anneveoglusu Canım testimiz temiz cıktı şükür. Cinsiyetimizde erkek:)))))
Geçmiş olsun canım. Cumartesi inşallah doktor randevumHenüz gidemedim haftaya gitmeyi planliyorum
Ailevi bazi saglik problemleri oldu
Onlarla uğraşıyorum
Senin kese Cumartesi günü di mi
Hadi hayırlısı:)
Bana transfer sonrası hiç olmadı canım, kasılma nerende canım, karın kasık filan mıCevap verirseniz sevinirim arkadaşlar :
İlaclar mi yapiyor acaba
Tekrar sormak istedim
Bende olmadı canımCevap verirseniz sevinirim arkadaşlar :
İlaclar mi yapiyor acaba
Tekrar sormak istedim