2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar :

Transfer sonasinda garip bir kaslmayla uykusundan uyanan var miydi?

İlaclar mi yapiyor acaba
Daha evvel de sormuştum pek kimseye olmamıştı
Tekrar sormak istedim
bende olmadı ama işyerinde bir arkadaş olmuş anlatmıştı

Gunaydın canım iyiyiz çok şükür gün sayıyoruz artık heyecanlar korkular:KK17:Allah sağlıkla hayırlısıyla kavusmayı nasip eder umarım herkese.

P Puffinmu canım doğum me zaman doktorun tarih verdi mi? Bende aynı durumdayım heyecan korku merak mutluluk rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

P Puffinmu canım doğum me zaman doktorun tarih verdi mi? Bende aynı durumdayım heyecan korku merak mutluluk rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım doktorum temmuz 12 dedi sezeryan olucak benim.bakalım inşallah hayırlısıyla kavusuruz kuzucuklara.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah:anne:

Canım doktorum temmuz 12 dedi sezeryan olucak benim.bakalım inşallah hayırlısıyla kavusuruz kuzucuklara.Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah:anne:
Masallah sağlıkla gelsin kuzu az kalmış yengeç burcu olacak benim gibi severim senin küçük yengecini:KK200:

Bedisim senin iki gunun bile kalmadi ayyyy cok heyecanli yaaaa. Bize yaz minnoslar nasil sen nasilsin nasil gecti filan. Persembe kacta?

Sorma yoncam ya yerimde duramıyorum resmen şaka gibi rüya gibi hayal gibi anlatamıyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuna kadar hak ediyoruz bu kadar emeğe çabaya... Perşembe 9 da yatış 11 de doğum olacak inşallah dua edin lütfen...

Sorma yoncam ya yerimde duramıyorum resmen şaka gibi rüya gibi hayal gibi anlatamıyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sonuna kadar hak ediyoruz bu kadar emeğe çabaya... Perşembe 9 da yatış 11 de doğum olacak inşallah dua edin lütfen...
Dualarimiz seninle canim allah yar ve yardimcin olsun. Bebislerini sagliklica eli ayagi duzgun kucagina al insallahh.

Canım esas senin bişi kalmamış.dualarımız senle Allaha emanet olun sende bebişlerinde.iyi hissedince yaz mutlaka.

Canım az kalmış yaa yarın büyük gün gözün aydın senin ikizmi ucuzmu sana 4 embriyo transferi yapılmıştı diye hatırlıyorum
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim yavrularını haber et bize

doğumu yaklaşan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. A anneveoglusu canım hiç doktor araştırmadım çok kararsızım aslında bu yazı atlatayım bi diyorum

floransa17 floransa17 dediğin şeyi iki denememde bende yaşadım benim kasıklarımda gerilme oldu dediğin gibi sanki vucudum dışarı atmak istiyor gibi hissettim. hatta titreme oluyordu belimden aşağı ilkinde tecrübesizlikten anlam veremedim tabi ama ikincisinde kortizon tarzı bi ilaç kullandım adını unuttum şimdi embriyoyu vucut yabancı madde olarak görmesin die ama yine yaşadım doktora sorduğumda rahmin yabancı bir şeyi kabul etmiyor olabilir dedi. işte ondan hem histereskopi hemde cd56 yapalım ama öncesinde biraz ara ver ddi bende sonbaharda yaptırıcam nasipse

X