- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.241
Cok saol canim amin insallah :) bende tekrar kan verdim degerim artmis cok sukur hersey yolunda gidiyorHayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Canım ben seni çok iyi anlıyorum ilk gün mahvoluyor insan bi kabullenmeme isyan inkar durumu ama uyudum uyandım bi gün önceki ben değildim sanki bişeyler yok olmuş bu sefer de boşluk duygusunda oluyo insan.. ama bugün bir yıl daha tüp bebek yapmam diyorum çünkü yıpranıyorum olursa normal yoldan da olur allah verirse canının kıymetini bil harabetme kendini.. dokturum da dün yüzyüze konuşmak istedi biz ekip olarak pozitif bekliyorduk %100 demişti tutacak demişti biri bile tutmadı.. doktoru da bıraktım tam bir para avcısı kendisi geç anladım.. başka iyi bir doktor buldum hsg çektirip bi sorun yoksa kendim denicem uzunca bi zaman Allah’ın izniyle yaz tatilini iyi değerlendirip ..herkese hayırlı sonuçlar diliyorum benm gnu olanlara da dayan ma gücü versin rabbim isyan ettiremesinbn uzun süre dusunmicem becerebilirsem psikolojim bozuldu hayatım bu.olaya bağlı yaşıyorum artık çok yoruldum ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum çünkü işyerinde ağlama krizine girdim çok üzgünüm
Canım ben seni çok iyi anlıyorum ilk gün mahvoluyor insan bi kabullenmeme isyan inkar durumu ama uyudum uyandım bi gün önceki ben değildim sanki bişeyler yok olmuş bu sefer de boşluk duygusunda oluyo insan.. ama bugün bir yıl daha tüp bebek yapmam diyorum çünkü yıpranıyorum olursa normal yoldan da olur allah verirse canının kıymetini bil harabetme kendini.. dokturum da dün yüzyüze konuşmak istedi biz ekip olarak pozitif bekliyorduk %100 demişti tutacak demişti biri bile tutmadı.. doktoru da bıraktım tam bir para avcısı kendisi geç anladım.. başka iyi bir doktor buldum hsg çektirip bi sorun yoksa kendim denicem uzunca bi zaman Allah’ın izniyle yaz tatilini iyi değerlendirip ..
ben iyiyim canım sen nasılsın
Cok saol canim amin insallah :) bende tekrar kan verdim degerim artmis cok sukur hersey yolunda gidiyor
Kötü etkileyeceğini sanmıyorum orucun vücuda çok faydaları var ama yinede doktorunla konuşmanda fayda var benceSelam kizlar
Tüp bebek deneme oncesi oruc tutucam
Uzun sure aclik kotu etkiler mi acaba bedenimi
Doktoruyla konuşan oldu mu hic bu konuyu?
Bayramdan sonra baslamayi planliyorum
Cok sukur hersey guzel gidiyor canim carsamba tekrar kan vercem sonuca gore gun vercekler insallah gitttimizde kalp atisinida duyariz
Cok sukur hersey guzel gidiyor canim carsamba tekrar kan vercem sonuca gore gun vercekler insallah gitttimizde kalp atisinida duyariz
Amin arkadasimYonca___ seninde anneler günün kutlu olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel bir anneler günü hediyesi olmuş sana Rabbim tamamına erdirsin inşallahMerhaba hanımlar bir mucize oldu tüp bebek düşüğünden sonra ben hamile kaldım
cuma günü test yaptırdım 1211 pazar günü yaptırdım 3224 beta hcg çıktı şok olduk eşimle
hiç beklemiyorduk gezilere gittik hiç birşey yapmadım dikkat etmedim ve rabbim nasip etti
cumaya dr kontrolüm var kese görmeye inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirir
çok teşekkür ederim canım aynen hediyem çok güzel olduNe güzel bir anneler günü hediyesi olmuş sana Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım benim inşallah cuma günü de güzel keseyi yada keseleri göreceksinMerhaba hanımlar bir mucize oldu tüp bebek düşüğünden sonra ben hamile kaldım
cuma günü test yaptırdım 1211 pazar günü yaptırdım 3224 beta hcg çıktı şok olduk eşimle
hiç beklemiyorduk gezilere gittik hiç birşey yapmadım dikkat etmedim ve rabbim nasip etti
cumaya dr kontrolüm var kese görmeye inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirir
Oyy canim benim kendim gibi sevindim artik bir hamisiz daha varMerhaba hanımlar bir mucize oldu tüp bebek düşüğünden sonra ben hamile kaldım