- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #17.261
NeyyyyyyyyyyMerhaba hanımlar bir mucize oldu tüp bebek düşüğünden sonra ben hamile kaldım
cuma günü test yaptırdım 1211 pazar günü yaptırdım 3224 beta hcg çıktı şok olduk eşimle
hiç beklemiyorduk gezilere gittik hiç birşey yapmadım dikkat etmedim ve rabbim nasip etti
cumaya dr kontrolüm var kese görmeye inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirir
Ayyy canım benim ne kadar mutlu oldum haberi alınca darısı bizlere inşallah. Çok duygulandım yaa.Merhaba hanımlar bir mucize oldu tüp bebek düşüğünden sonra ben hamile kaldım
cuma günü test yaptırdım 1211 pazar günü yaptırdım 3224 beta hcg çıktı şok olduk eşimle
hiç beklemiyorduk gezilere gittik hiç birşey yapmadım dikkat etmedim ve rabbim nasip etti
cumaya dr kontrolüm var kese görmeye inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirir
Merhaba hanımlar bir mucize oldu tüp bebek düşüğünden sonra ben hamile kaldım
Canım hayırlı olsun Uğur’un :) darısı bizlere inşallah ilk adetin çok yoğun muydu canım ilaçları bırakıncaMerhaba hanımlar bir mucize oldu tüp bebek düşüğünden sonra ben hamile kaldım
Merhaba hanımlar bir mucize oldu tüp bebek düşüğünden sonra ben hamile kaldım
Yok canım başlamadım ama evde ovilasyon testi yaptım kanama bitince Dr gitmiştim 19 nisanda rahim nasil diye baksin diye dr 15 mm sağdan yumurtan var demiştiAy masallah A anneveoglusu
Simdi gördüm
Soktayim çok çok sevindim
Yumurta takibine başlamışmıydiniz?
Ne güzel bir haber bu aksam aksam cok mutlu oldum
Ne güzel bir anneler günü hediyesi olmuş sana Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Canım benim inşallah cuma günü de güzel keseyi yada keseleri göreceksin
Çok duyduk buradan bu tarz haberler ama canlı canlı bi arkadaşının yaşaması bambaşka biseymis hayırlısıyla devam etsin.ohhh gezmenide gezdin:)))) rahat rahat hamislik geçir bakalım artik) kimyasal geçiren arkadaşlar hep diğer aya gebe kalmıştı çoğu doğal yoldan sende onlardan birisin sukur. Inşallah darısı biradaki diğer arkadaşların başına
Oyy canim benim kendim gibi sevindim artik bir hamisiz daha varAllahin mucizeleri hic bitmez rabbim gonlune gore verdi cok sukur hamislerimiz arasina sende katildin insallah keseyide kalp atisinida duyarsin saglikli bir gebelik olur Allahim kucani almayida nasip etsin
Neyyyyyyyyyyiste bu harikaydi canim cok sevindim inan cok sukur rabbimeee gozun aydin allahim darisi keseye kalp atimina
A anneveoglusu canım harika bir haber bu çok sevindim gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah... Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ayyy canım benim ne kadar mutlu oldum haberi alınca darısı bizlere inşallah. Çok duygulandım yaa.
Bir bakayım dedim napıyorsunuz die ay nasıl mutlu oldum anlatamam hem çok şaşırdım hemde inanılmaz sevindim.Yarabbim ne büyük şükürler olsun binlerce kez.cumaya kadar vakit bize bile geçmez seni düşünemiyorum canımAllahım hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.Allah isteyen kimsenin kucağını bos bırakmasın inşallah.ya ne gusel bi zamanda bide.
Canım hayırlı olsun Uğur’un :) darısı bizlere inşallah ilk adetin çok yoğun muydu canım ilaçları bırakınca
Hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için allah razı olsun hiç ummadığım bir şeydi
Yumurtlama testini adeti bilmek için daha çok yaptım ne zaman adet olurum diye çok dusunuyordum eşim bu arada il dışında seminere gitti geldi balkanlara gittik otibusle gezdim hopladim zioladim
Tiroid ilacini ve folik asiti bile içmedim bu süreçte
Rabbimin bir mucizesi ama ben hala inanamıyorum kese ve kalp atışını duyana kadar
Allah su mubarek günde tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Nekadarcilekbirhayat benim düşük kanaması çok yoğun değildi normal adet oldum
Doktorlar boşuna demiyor:
Yatmayın normal hayatınıza devam edin diye
Biz yatıp strese giriyoruz bu süreçte bak
Ne guzel oldu senin
Ovulasyonda cift çiziği gördükten sonra nasil oldu
Biz de denemiştik bi dönem ama çok anlayamamıştım
Cift cizgiden sonra nasil degerlendirmek gerektigini
Gun aşırımı , sadece o gunlerde her gun mu?
Sizin nasi oldu
Cok özel degilse
Bu arada hayirli Ramazan lar arkadaşlar
Basladik bakalim
İnsallah güzel bir Ramazan ayı olur herkes için
A anneveoglusu
Sana gecen ayki kimyasal gebeliginde şu mesaji yazmıştım içime doğmuş sanki :)
“Mucizeler her zaman olabilir!!
Sen de Allah a emanet ol canim arkadasim”
benim bu ay bu tarz akıntılarım oldu ise farkında bile olmadım dedim ya adet ne zaman olurumSimdi ovulasyonla ilgili araştırırken buldum
Belki bizlere de bir mucize gelir :)
Vajinal akinti takibiyle de hamile kalınıyormuş
Paylaşayım :
Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın
canım denemekte yarar var derim neden olmasınGünaydın kızlar hayırlı ramazanlar
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım...
Bu ay alıp denesemmi acaba
evet illa kendini koruman yatman gerekmiyormuş
canım ben dr 19 nisanda gittim dr 15mm sağdan yumurtan geliyor dedi 21-26 nisan arası ilişki olsun demişti. drdan gelince eşim yumurtlamayı takip etsene dedi tüp bebek öncesi aldığım bir kısmını kullandığım testler vardı evde bende he şıp diye gebe kalacağım dedim bende ben yumurtlama ile adetin ne zaman geleceğini bilirim en azından dedim 21 nisanda başladım. test control çigzisi 24 nisanda koyulaşma gösterdi. eşim 23-25 nisan arası il dışında seminerde idi dedim baha bunu başlattı kendi yok dedim.
test 25 nisanda tam koyuluğa oluştu iki çizgide bizim bu dönemde 20-21-23-25-26-28 tarihleri arasında ilişki oldu bunlardan birinden hamile kaldım canım.